nmate írta:
Kulacstartónak hely azért csak lesz mindegyiken.
Defektjavító nálam is mindig van, de elsősorban belsőt használom, outi esetén azért az sem nagy darab. Bringás mezben elfér gumicukor + rizsszelet + telefon + pumpa + belső + gumileszedő, adott esetben széldzseki, más nem kell oda. Triatlon alatt tuti nem akarsz majd hosszú percekig javítani, oda javaslom a CO2 pumpát, azzal pikkpakk felfújod 8barig - kézi pumpával azért az nehéz. Nyeregtáska még jó dolog, az a legaerobb, abba is beleférnek ezek. Triatlonhoz meg vannak ezek a nasitasik oda előre, abból a legkönnyebb frissíteni időfutamozós pózban.
Ha meg sokat edzel országúton, legfontosabb egy jó lámpa, de tényleg jó. Nappal is verje ki az autós szemét, sokat számít. Sötétben meg ne villogtasd, mint sok gyökér szokta.
Nem fejeztem be a váltós témát, megzavartak meeting közben
Szóval van még a váltóknál Campa, nagyon finom szerkezetek, de csak akkor ajánlom, ha már nagyon fanatikusan benne vagy a bringázásban, mert amúgy nem jó élmény, ha elromlik és ebayen vagy olasz bringás csoportokban kell alkatrészt vadászni, amit Shimanonál úgy dobnak utánad. Én imádom, az ergonómiára is jobb, egy stabilabb, minőségibb szerkezet hatását kelti még a belépő szintű Veloce is (egyedül a Xenon kerülendő), de anyázósabb, ha bele kell nyúlni.
Sramból gravel szettem volt, utáltam.