HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 29., csütörtök 18:20
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 29., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 29., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:23
Igen, ez a titok nyitja, hogy már nincsenek csoportok, és minden 36 csapatnak saját ellenfelei vannak.h3x0r írta:Szerintem Remy úgy gondolta, hogy négy 9 fős csoport lesz (csak épp egy nagy közös tabellán) kihúzzák nekünk az Arsenalt és az Aston Villát, mi nem kaphatunk másik spanyolt, de a két angol megkaphatja egymást? Hogy lehetséges ez?Realista24 írta:
Miert bonyolult? Spanyolt nem kaphatunk, de pl. az angoloktol maximum csak kettot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:30
Lassan már ott tartunk, hogy nem is kell ez a csoportkörös bohóckodás, nehogy valaki papírformától eltérően teljesítsen, hanem akkor kezdhetjük a BL-t a negyeddöntőkkel.bluebike írta:Igen, én is erre gondoltam azzal, hogy nagyon sok múlik a sorsoláson. Szerintem sanszos, hogy nem a legjobbak, hanem a legjobb sorsolással rendelkezők lesznek elől.hehetheoriginal írta: Azt ugye nem gondoljuk, hogy ennyi meccs utan pont a ket legerosebb lesz az elso ket helyen...
A nagyok valszeg arra fognak menni, hogy 8ban legyenek, a tobbi ugyis sorsolva lesz, tehat kb mindegy, a vegen mindenkit le kell gyozni
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:18
Igen, én is erre gondoltam azzal, hogy nagyon sok múlik a sorsoláson. Szerintem sanszos, hogy nem a legjobbak, hanem a legjobb sorsolással rendelkezők lesznek elől.hehetheoriginal írta: Azt ugye nem gondoljuk, hogy ennyi meccs utan pont a ket legerosebb lesz az elso ket helyen...
A nagyok valszeg arra fognak menni, hogy 8ban legyenek, a tobbi ugyis sorsolva lesz, tehat kb mindegy, a vegen mindenkit le kell gyozni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:17
Nem, nem kell mindenkit legyoznihehetheoriginal írta: Azt ugye nem gondoljuk, hogy ennyi meccs utan pont a ket legerosebb lesz az elso ket helyen...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:16
Szerintem Remy úgy gondolta, hogy négy 9 fős csoport lesz (csak épp egy nagy közös tabellán) kihúzzák nekünk az Arsenalt és az Aston Villát, mi nem kaphatunk másik spanyolt, de a két angol megkaphatja egymást? Hogy lehetséges ez?Realista24 írta:Miert bonyolult? Spanyolt nem kaphatunk, de pl. az angoloktol maximum csak kettot.Remy írta:
Lehet, hogy nagyon reggel van, de.![]()
Miért nem kaphatunk spanyolt, ha utána azt írod, hogy egy nemzetből max 2 jöhet?
Első kalapból is 2 ellenfél jön? Mi?
Mindegy, Graz, Salzburg, Pozsony jöhet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 8:41
Ami jó még, hogy a league phase első 2 helyezettje csak a döntőben találkozhat. Nem futhatunk össze a Cityvel ideje korán, persze ha mi meg ők leszünk az első kettő.Realista24 írta:Nem veszes.hehetheoriginal írta: Sztem senki se tudja ezt a tulbonyolitott szart követni.
Nem ettol lesz jobb ez a nezhetetlen fos sport, akarhogy varialnak![]()
Van 35 lehetseges ellenfel, 4 kalapban.
Minden kalapbol kapsz kettot, egy nemzetbol maximum szinten ketto johet.
4 hazai, 4 idegenbeli meccs, nem odavisszavago alapon.
Elso 8 egyenes agon bejut a kieseses szakaszba, 9-24nek rajatszas van, hogy a legjobb 16ba keruljenek.
9-16. helyezettek az elso kalap, a többi megy a masodikba. Igy sorsoljak ossze oket.
Aztan az egyenes agon bejutott 8 lesz egy kalap, es a lehetseges ellenfelek a rajatszasbol bejutottakbol kerulnek ki.
Szoval nagyon oda kell kerulni a legjobb nyolcba, hogy ne kelljen ket extra meccset jatszani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 8:31
Nem veszes.hehetheoriginal írta: Sztem senki se tudja ezt a tulbonyolitott szart követni.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 29., csütörtök 8:27
Semmi bonyolult nincs benne, csak eltér attól, amit eddig megszoktunk.hehetheoriginal írta: Sztem senki se tudja ezt a tulbonyolitott szart követni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 29., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 29., csütörtök 8:00
Jogos.Realista24 írta: Én a BLt varom, formátumtol függetlenül.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 29., csütörtök 7:56
Meg kell nyerni az elsőt ebben az új formátumban isRealista24 írta: Én a BLt varom, formátumtol függetlenül.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 7:31
Hú, itt nem a reggel a problémaRemy írta:Lehet, hogy nagyon reggel van, de.Pad'em írta: Teljes a 36-os league phase mezőnye. Minden csoportból két ellenfelet kapunk, egy otthon egy idegenben. Spanyolt nem kaphatunk, egy nemzetből összesen max kettőt. Sorsolás csütörtökön.
![]()
Miért nem kaphatunk spanyolt, ha utána azt írod, hogy egy nemzetből max 2 jöhet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 7:19
Miert bonyolult? Spanyolt nem kaphatunk, de pl. az angoloktol maximum csak kettot.Remy írta:Lehet, hogy nagyon reggel van, de.Pad'em írta: Teljes a 36-os league phase mezőnye. Minden csoportból két ellenfelet kapunk, egy otthon egy idegenben. Spanyolt nem kaphatunk, egy nemzetből összesen max kettőt. Sorsolás csütörtökön.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 7:07
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem