Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha kamu fake news, akk srry, egyelőre csak face dobta be

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 31., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 31., szombat 7:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 16:48
Joreggelt....Pad'em írta: Nem igazolunk senkit, Ceba is marad, nem engedjük el. Ezt írják most.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 30., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 30., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 30., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 29., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 29., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 20:43
Patrice Evra: “I said to Paul Pogba, 'this is going to be the biggest mistake, don't go back! Paul wanted to go to Real Madrid but Florentino Pérez was like, 'we can't give you that amount of money.' His agent then called United.”Kerlon írta: Pogba meg eltiltott?![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2024. augusztus 29., csütörtök 17:40
jelenleg van 6 középpályásunk (Valverde,Jude,Modric, Camavinga, Tchouameni, Ceba) 3 posztra ami szerintem nagyon ideállis, plusz ha hozzá veszem azt a tényt hogy ha kell akkor egy "irányító" szerepkört még be tud tölteni Brahim v Guler és ahhoz két középpályás eleg, akkor én nem feltétlen ragaszkodnék Ceballos-ért.MorataMartin írta:Ezzel csak az a baj, hogy előbb-utóbb erre rá fogunk fázni nagyon. Nagyjából 3-4 éve nyomjuk fullra a gázt és mindig dőltek ki emberek, amikből sokszor meglepően jól jöttünk ki (néha persze nem lássuk a 2022–2023-as szezont), de én nagyon félek, hogy egyszer borul a kártyavár. Értem én, hogy a vezetőséget nem győzi meg a piac és, hogy nincs pénzünk, ezért muszáj okosan, "ingyen" igazolni, de előbb-utóbb el fogy a szerencse és ha heteken keresztül a Lucas, Carvajal, Tcsuameni, Mendy - Valverde, Güler, Brahim - Vini, Mbappé, Rodrygo kezdőnk lesz, akkor majd nézhetünk. (alapul véve, hogy kik sérültek, elment ceba és rávilágítva a kh posztra is...)Pad'em írta:
Kamu, ott van a csapattal. De kb a spanyolok már fixre veszik, hogy megy a Betisbe. A lehetséges nevek akik igazolhatóak pedig nem győzik meg a vezetőséget állítólag.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. augusztus 29., csütörtök 16:36
Ezzel csak az a baj, hogy előbb-utóbb erre rá fogunk fázni nagyon. Nagyjából 3-4 éve nyomjuk fullra a gázt és mindig dőltek ki emberek, amikből sokszor meglepően jól jöttünk ki (néha persze nem lássuk a 2022–2023-as szezont), de én nagyon félek, hogy egyszer borul a kártyavár. Értem én, hogy a vezetőséget nem győzi meg a piac és, hogy nincs pénzünk, ezért muszáj okosan, "ingyen" igazolni, de előbb-utóbb el fogy a szerencse és ha heteken keresztül a Lucas, Carvajal, Tcsuameni, Mendy - Valverde, Güler, Brahim - Vini, Mbappé, Rodrygo kezdőnk lesz, akkor majd nézhetünk. (alapul véve, hogy kik sérültek, elment ceba és rávilágítva a kh posztra is...)Pad'em írta:Kamu, ott van a csapattal. De kb a spanyolok már fixre veszik, hogy megy a Betisbe. A lehetséges nevek akik igazolhatóak pedig nem győzik meg a vezetőséget állítólag.Pad'em írta: Elvileg nem utazott el a csapattal a Kanári szigetekre Ceballos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 14:04
Kamu, ott van a csapattal. De kb a spanyolok már fixre veszik, hogy megy a Betisbe. A lehetséges nevek akik igazolhatóak pedig nem győzik meg a vezetőséget állítólag.Pad'em írta: Elvileg nem utazott el a csapattal a Kanári szigetekre Ceballos.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 29., csütörtök 13:23
Remélem elfogadjaRealista24 írta: Rabiot amugy jelenleg a Milannal targyal...5,5 milliot kinalnak neki 4 evre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:28
Nem jart le a szerzodese, 2025ig tartott.Kercsó írta: ingyen ment a Cityből, és ha a játékost érdekelte volna a váltás, akkor nem sok szava lett volna a Barcának. gondolom, azért tudott ingyen visszamenni Manchesterbe, mert lejárt a szerződése.
de tudom, ő alapból barca drukker volt. szóval költői FM az eszmefutattásom.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: cart » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:09
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem