jelenleg van 6 középpályásunk (Valverde,Jude,Modric, Camavinga, Tchouameni, Ceba) 3 posztra ami szerintem nagyon ideállis, plusz ha hozzá veszem azt a tényt hogy ha kell akkor egy "irányító" szerepkört még be tud tölteni Brahim v Guler és ahhoz két középpályás eleg, akkor én nem feltétlen ragaszkodnék Ceballos-ért.MorataMartin írta:Ezzel csak az a baj, hogy előbb-utóbb erre rá fogunk fázni nagyon. Nagyjából 3-4 éve nyomjuk fullra a gázt és mindig dőltek ki emberek, amikből sokszor meglepően jól jöttünk ki (néha persze nem lássuk a 2022–2023-as szezont), de én nagyon félek, hogy egyszer borul a kártyavár. Értem én, hogy a vezetőséget nem győzi meg a piac és, hogy nincs pénzünk, ezért muszáj okosan, "ingyen" igazolni, de előbb-utóbb el fogy a szerencse és ha heteken keresztül a Lucas, Carvajal, Tcsuameni, Mendy - Valverde, Güler, Brahim - Vini, Mbappé, Rodrygo kezdőnk lesz, akkor majd nézhetünk. (alapul véve, hogy kik sérültek, elment ceba és rávilágítva a kh posztra is...)Pad'em írta:
Kamu, ott van a csapattal. De kb a spanyolok már fixre veszik, hogy megy a Betisbe. A lehetséges nevek akik igazolhatóak pedig nem győzik meg a vezetőséget állítólag.
ráadásul ha minden kötél szakad akkor utánpotlásnol is lehet felhozni, ha sulyos sérüles van akkor a liga szabalyzata szerint igazolni is lehet.
számomra a kérdés inkább az hogy a piachoz képest mennyit fizetnének érte.