Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Sancho végül Chelsea. Kellett oda 42.szélsőnek mint egy falat kenyér ő is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Én olvastam MU-cselzi csere-berét.
Sancho menne, Sterling jönne, abból akkor nem lesz semmi gondolom.
Én nem tudom az öreg Jadon-t mi leli angliában, de Dortmundban kurva jó szezonja volt.
Sancho menne, Sterling jönne, abból akkor nem lesz semmi gondolom.
Én nem tudom az öreg Jadon-t mi leli angliában, de Dortmundban kurva jó szezonja volt.
- nzooli93
Sterling szerintem irto egy buta focista.
dehogy lesz elorelepes
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Martinelli úgy néz ki lefőtt, szóval azért előrelépés lesz a baloson.
Azért elnézve a keretet, ezzel már lehet bajnoki címért menni. Sőt... igazából illene már. City nem lett erősebb, Pool új edzővel ki tudja milyen lesz, a keret is vékony. A többi pedig hulladék.
Azért elnézve a keretet, ezzel már lehet bajnoki címért menni. Sőt... igazából illene már. City nem lett erősebb, Pool új edzővel ki tudja milyen lesz, a keret is vékony. A többi pedig hulladék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Nagyseggű Raheemtől speciel komolyabb nem leszRemy írta: Sterling úgy néz ki, hogy Arsenal.
Azért lassan tényleg összeáll ott egy komolyabb csapat.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sterling úgy néz ki, hogy Arsenal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egy fokkal talán jobbak, mint tavaly. De nincs k.pályás játékuk még mindig, anélkül meg nehéz. Abból áll a játékuk, hogy hátul passzolgatnak, aztán lövik fel a beinduló szélsőknek. Mainoo amúgy ezen a 2 meccsen nem volt annyira jó, mint tavaly. Lehet ő sem tudja majd hozni folyamatosan azt a szintet 18 évesen. Mondjuk Diallo erősítés nekik Antonyhoz képest.RaúlCF írta:ha nézted is idén őket akkor ez a sor jól játszott.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Arsenal are discussing internally about Raheem Sterling as the opportunity has been offered again this morning.
Chelsea want to find a solution for Raheem as he won’t be included in squad again if he stays, Enzo Maresca said.
Sterling, assessing options to decide soon.
Chelsea want to find a solution for Raheem as he won’t be included in squad again if he stays, Enzo Maresca said.
Sterling, assessing options to decide soon.

- ateeemadrid
A kp az egész okés, Mainoo felhúzza, de lófasz az a támadósor
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jók ezek a 8ik helyes beköpések. ha nézted is idén őket akkor ez a sor jól játszott. addig volt szar amíg a Mount-Rashford vonal volt fent
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az veszedelmes névsor. Ennél még a chelsea csapata is jobb.RaúlCF írta: Ugarte-Mainoo-Bruno
Amad-Zirkzee-Garnacho

Nem illik.
- Pad'em
Ez egy jó kis 8. helyre elég is lehetRaúlCF írta: Ugarte egy jó vkp. A PSG szarul használta. Mielőtt odament egész európában neki volt a legtöbb szerelése.
Ugarte-Mainoo-Bruno
Amad-Zirkzee-Garnacho

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ugarte egy jó vkp. A PSG szarul használta. Mielőtt odament egész európában neki volt a legtöbb szerelése.
Ugarte-Mainoo-Bruno
Amad-Zirkzee-Garnacho
Ugarte-Mainoo-Bruno
Amad-Zirkzee-Garnacho
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, hogy lesz e mainoo-casemiro-ugarte harmas kozepen, de az amugy nem nez ki rosszul elso blikkre.
- nzooli93
En nekem úgy rémlik,hogy Ugarte Enrike elott azert eleg jól játszott. Sokan itt is figyeltük,hogy jó lehet. En kivancsi leszek ra.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Van meg 4 ev a szerzodesebol, 23 eves, es igazabol azert nem jatszott annyit, mert nem illik az Enrique fele piszi-paszi jatekstilusba. Elso hirek Plettigoaltol arrol szoltak, hogy 70 m eurot akarnak, vegul ennyire sikerult lealkudni.CS0ki írta:Egyébként ez megint micsoda... Psg megveszi áron felül, kvázi megbukik, majd nagyjából ugyanannyiért el tudja adni egy évvel később...Pad'em írta: Ugarte > MU, €50 + 10m.
Egy laza 220 misit megint sikerült elköltenie a wishes kóklernek![]()
![]()
Kivancsi vagyok, Sanchot vegul sikerul-e elpasszolni, azon kivul szerintem az utobbi evek messze legjobb atigazolasi idoszaka United szempontbol, de majd csinalok egy osszefoglalot ha vege az egesznek es fix minden transzfer.

Egyébként ez megint micsoda... Psg megveszi áron felül, kvázi megbukik, majd nagyjából ugyanannyiért el tudja adni egy évvel később...Pad'em írta: Ugarte > MU, €50 + 10m.
Egy laza 220 misit megint sikerült elköltenie a wishes kóklernek![]()

Hazard árát is jól lenyomta.El Sie7e írta:A nyomott árhoz hozzátartozik h jövőre kifutott volna a szerződésePad'em írta: Chiesa - Pool, kb 12 millió + bónuszok.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pláne, hogy lyukas a jobbos. Garnacho kb. a legjobb szélsőjük így. Rashfordnak ha nincs kedve, akkor kalap-kabát, Antony meghát.. hülye szegény..
Pedig hogy játszott az első meccsen a city ellen, azt hittem kibékültek, de akkor nem úgy tűnik.
Pedig hogy játszott az első meccsen a city ellen, azt hittem kibékültek, de akkor nem úgy tűnik.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid