Így is lehet egy félidőt játszani, de mi urak vagyunkpátkán írta: szepen jatszanak Barcaek, ez ma nagyon easy nekik.

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 31., szombat 18:00
Így is lehet egy félidőt játszani, de mi urak vagyunkpátkán írta: szepen jatszanak Barcaek, ez ma nagyon easy nekik.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. augusztus 31., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 30., péntek 20:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:44
Várható volt, de persze még Tah is kéneRealista24 írta:Barcelona currently can’t proceed with Stefan Bajcetić deal due to issues with Financial Fair Play.Pad'em írta: Bajcseticset akarják kölcsön venni a Pooltól Bernal sérülése után. 4 millió lehet a kölcsön ára. Regisztrálni meg gondolom majd őt is valami kreatív fortéllyal![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 29., csütörtök 9:44
Barcelona currently can’t proceed with Stefan Bajcetić deal due to issues with Financial Fair Play.Pad'em írta: Bajcseticset akarják kölcsön venni a Pooltól Bernal sérülése után. 4 millió lehet a kölcsön ára. Regisztrálni meg gondolom majd őt is valami kreatív fortéllyal![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 29., csütörtök 0:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 29., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 28., szerda 20:28
Jo lenne ha nem vinnek,a sracot mara/holnapra mar Salzburgba irtak orvosira.'shutterisland írta:mondjuk ez meg meglepoen okos huzas lenne amivel mind3 fel jol jarhat.Bajcseticset akarják kölcsön venni a Pooltól Bernal sérülése után
emlekeim szerint ugyes srac, bar tavaly nem lattam a poolban.
a pl-nel jobban fekudne neki a spanyol liga, nekunk jo lenne a rotacioba, bele is illene a schoolboyok koze.
aztan ha itt tobbet van szem elott, majd a pool is tud rajta bizinszelni, ha nem kell nekik jovore.
bernalt nagyon sajnalom, igeretes volt amugy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 20:09
Itt most a szezonra értette a hosszútávot. Én nem temetem a szezont, félre ne értse senki.dzsi91 írta:2020 óta 3 bajnoki címet és 2 blt nyertünk. Ez a hosszú táv. Vagy most az a baj, hogy augusztus végén vezetnek pár ponttal? Hosszútávon taroltunk és tarolni is fogunk. Ettől még 1-2 szezon kijöhet nekik is. Nem elvárható, hogy 10/10eket hozzunk mint a psg meg a bayern de még nekik se jön mindig össze.Remy írta:
Lesz. Az egyik elvileg szarul vegzi a munkajat, a masik elvileg jol. Akkor illene azert hosszutavon elottuk vegezni.
Minden szezonban ez megy ha nyernek pár meccset zsinórban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 28., szerda 20:02
mondjuk ez meg meglepoen okos huzas lenne amivel mind3 fel jol jarhat.Bajcseticset akarják kölcsön venni a Pooltól Bernal sérülése után
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 28., szerda 19:57
2020 óta 3 bajnoki címet és 2 blt nyertünk. Ez a hosszú táv. Vagy most az a baj, hogy augusztus végén vezetnek pár ponttal? Hosszútávon taroltunk és tarolni is fogunk. Ettől még 1-2 szezon kijöhet nekik is. Nem elvárható, hogy 10/10eket hozzunk mint a psg meg a bayern de még nekik se jön mindig össze.Remy írta:Lesz. Az egyik elvileg szarul vegzi a munkajat, a masik elvileg jol. Akkor illene azert hosszutavon elottuk vegezni.Anthony írta:
Lesz ilyen vezetőség vs vezetőség foci meccs vagy miről maradtam le?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 28., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 28., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 28., szerda 16:37
Gavi. Ne legyünk már óvodások.Anthony írta: Dehát majd nem tér vissza. Sima ügy. Vagy ha vissza szeretne térni majd szólnak Gagyinak és megoldja az első edzésen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 28., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. augusztus 28., szerda 16:16
Én olyat olvastam, ha Christensen hamarabb visszatér, akkor elvileg Olmo regisztrációját törlik és csak januárban csinálhatják újra. Szóval mindkettő elvileg nem játszhat már idén, de aztán ki tudja, lehet erre is találnak valami kiskaput.olivér írta: Szóval ha jól értem, Christensen visszatérhet januárig bármikor és közben Olmo is játszhat?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 28., szerda 15:55
Azert akarmennyire ciganykodnak, neha visszanyal a fagyiolivér írta: Szóval ha jól értem, Christensen visszatérhet januárig bármikor és közben Olmo is játszhat?
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. augusztus 28., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 28., szerda 15:03
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem