off, de hogy lehet valakinek Koundé és Messi valamint Kroos és Marcelo a kedvenc játékosai között?toni toni toni írta:

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 28., szerda 11:40
off, de hogy lehet valakinek Koundé és Messi valamint Kroos és Marcelo a kedvenc játékosai között?toni toni toni írta:
HozzászólásSzerző: toni toni toni » 2024. augusztus 28., szerda 11:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 28., szerda 10:46
Ter Stegen cserekapusnak, de ő se már az igazi. (-Lunin)Remy írta: Yamalon kivul egy darab embert, meg csak padra sem hoznek hozzank.
HozzászólásSzerző: freedfromdesire » 2024. augusztus 28., szerda 10:40
??rikko írta:Gondolom te lennél az első aki anyázna ha emiatt vennék el a ti gólotokat.freedfromdesire írta: Koundé konkrétan megtaposta a gyereket. Nem is értem ezen mit drámáznak![]()
De amúgy igen, szabálytalan volt szerencsére nem ezen múlott.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 28., szerda 10:25
ő alapból a BarcaB tagja, így nem tudják ezt most kijátszani.Remy írta:Akkor lehet regelni Chiesat is.Barça talent Marc Bernal has torn his ACL during the game vs Rayo Vallecano.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 28., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 10:06
Elozo szezon?KAG írta:Sose ment, most sem fog.hehetheoriginal írta: Görnyedtre kell oket verni odavissza a clasicon, nincs mas ut.
Jo lesz egy szűk egy max ket gólos győzelem meg egy X a masik meccsen
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. augusztus 28., szerda 10:02
Még az elején vagyunk, de pont az ilyen egy gólos győzelmekkel nyertek bajnokságot 2023-ban, erre is megvan minden esély az idény végén:lol: Amíg mi szenvedünk ilyen Mallorcák ellen nem beszéljünk semmiről. Hosszú a szezon, de a Las Palmasnál se lesz egyszerű, három forduló után jó lenne nem 4-5 pontos lemaradásban lenni.Remy írta: Sevillanak volt ilyen kerete, mikor az ELben vitezkedtek. Yamalon kivul egy darab embert, meg csak padra sem hoznek hozzank.
Ha ezek ellen nem tudunk nyerni, az egesz vezetoseg mehet amerre lat.
Atleticonak komolyabb papiron a kerete.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 10:01
Lesz. Az egyik elvileg szarul vegzi a munkajat, a masik elvileg jol. Akkor illene azert hosszutavon elottuk vegezni.Anthony írta:Lesz ilyen vezetőség vs vezetőség foci meccs vagy miről maradtam le?Remy írta: Ha ezek ellen nem tudunk nyerni, az egesz vezetoseg mehet amerre lat.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. augusztus 28., szerda 10:00
Sose ment, most sem fog.hehetheoriginal írta: Görnyedtre kell oket verni odavissza a clasicon, nincs mas ut.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 28., szerda 9:56
Lesz ilyen vezetőség vs vezetőség foci meccs vagy miről maradtam le?Remy írta: Ha ezek ellen nem tudunk nyerni, az egesz vezetoseg mehet amerre lat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 28., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 28., szerda 9:31
Ennyi köszönöm.hehetheoriginal írta: Görnyedtre kell oket verni odavissza a clasicon, nincs mas ut.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 28., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 28., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 28., szerda 8:54
Szerintem gyengült a keret az előzőhöz képest. Most van aki szerint az Olmo-Gündogan csere upgrade? Szerintem még a barcasok között is lenne aki nemet mondana. Az én szememben fizettek azért, hogy gyengüljenek. Nagyon kíváncsi vagyok a nagy csapatok ellen mit mutatnak majd. Az meg persze nem is vita tárgya, hogy Flick jobb mint Xavi, fényévekkel.Yazid írta: Flick es xavi között ég és föld a kulonbseg es a keretük is jobb sokkal, szóval nem is ertettem ezt a lesajnalast.
Siman hozni fogjak a bajnoksagot ha balfaszoskodunk es beragadunk az elejen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 8:40
Akkor lehet regelni Chiesat is.Barça talent Marc Bernal has torn his ACL during the game vs Rayo Vallecano.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. augusztus 28., szerda 7:38
Mivel jobb sokkal ez a keret mint a tavalyi? Erkezett egy olmo es elment gundogan, romeu, cancelo es felix.Yazid írta: Flick es xavi között ég és föld a kulonbseg es a keretük is jobb sokkal, szóval nem is ertettem ezt a lesajnalast.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 28., szerda 7:31
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem