Bbeno. Annyira tudtamgutihaz14 írta: https://www.instagram.com/reel/C_f3Ci3i ... YzMnJ5dQ==

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 5., csütörtök 6:23
Bbeno. Annyira tudtamgutihaz14 írta: https://www.instagram.com/reel/C_f3Ci3i ... YzMnJ5dQ==
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 5., csütörtök 0:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 1., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 27., kedd 17:59
Sztem senki nem igazolna a helyére. Nem tudom miért akadt ez be ennyire.ferni írta: Rodrygot jelenleg kb csak Sakáért cserélném el gondolkodás nélkül, de jöhetnek a jobbnál jobb nevek a jobbszélre.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 27., kedd 17:45
Ugye te sem gondolod, hogy Mbappé a kispadra jött ide, vagy egyáltalán megfordult bárkinek a fejében, hogy ne az elkovetkezendo minimum 5 év kezdő támadója legyen nálunk? Ha kitudjuk használni a képességeit, az Rodrygo bármelyik képességénél többet fog érni, ehhez viszont meg kell találni a megfelelő felallast. Rodrygot amúgy nem adnám el, de nálam ő nem több mint egy beugró csere a 60-70. perc között. Ez nem lesz neki elég hosszútávon, szóval kövi nyáron taka van, ha idén nem ugrik szintet. Vininek sikerült, Rodrygo ideje most már vészesen fogy.mentamas írta: Én nem értem az embereket itt...
Mindenki a Rodrygo-Vini, Rodrygo-Brahim, Rodrygo-Güler összehasonlításokkal jön, de kérdezem én, mit csinált eddig Mbappé, amivel előrébb lenne a sorban a többieknél?
Ideigazolt "ingyen", berúgott egy gólt a szuperkupa döntőn és kb ennyi... Eddig csak a neve miatt van a többiek előtt. Szerintem várjuk meg, hogy mit fog itt letenni az asztalra és ne kezdjük el leszólni azokat a játékosainkat, akik az elmúlt években a belüket kihajtották a csapatért.
Halkan megjegyezném még azt is, hogy kb CR szinten védekezik, ellentétben a többi támadónkkal.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 27., kedd 17:41
Mbappé minden egyes labdaérintéséből, mozdulatából látszik, sugárzik hogy világklasszis, ritka az ilyen maradjunk annyiban.Úgy beszélsz Mbapperól mintha egy Asensio kaliber lennenem a két szép szeméért van a kezdőbe, tudják mire képes és még szoknia kell a csapatot (3 meccse volt!!)
Év végén könnyebb lesz megítélni, BL-be se láttuk még, csak bunker spanyolok ellen.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 27., kedd 17:39
Lehet el kellene engedni, de az öreg 3 meccse játszik egy új csapatban, új országban, új ligában.mentamas írta: Én nem értem az embereket itt...
Mindenki a Rodrygo-Vini, Rodrygo-Brahim, Rodrygo-Güler összehasonlításokkal jön, de kérdezem én, mit csinált eddig Mbappé, amivel előrébb lenne a sorban a többieknél?
Ideigazolt "ingyen", berúgott egy gólt a szuperkupa döntőn és kb ennyi... Eddig csak a neve miatt van a többiek előtt. Szerintem várjuk meg, hogy mit fog itt letenni az asztalra és ne kezdjük el leszólni azokat a játékosainkat, akik az elmúlt években a belüket kihajtották a csapatért.
Halkan megjegyezném még azt is, hogy kb CR szinten védekezik, ellentétben a többi támadónkkal.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 27., kedd 17:37
Úgy beszélsz Mbapperól mintha egy Asensio kaliber lennementamas írta: Én nem értem az embereket itt...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 27., kedd 17:33
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 27., kedd 17:03
ohboymentamas írta: Én nem értem az embereket itt...
HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. augusztus 27., kedd 16:35
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 27., kedd 16:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 27., kedd 16:13
így.Pontosan. Ugyanaz az ingerszegeny, 12 egy tucat szoba növény, mint Marco volt. Nincs jelenléte, 10bol 5 meccsen láthatatlan és hárman állnak sorban a helyére akik ugyanúgy elteszik a gólokat, tehát még az időzítés is tökéletes lenne. No brainer 100as...de gondolom van érzelmi szál is ebben a storyban.
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 27., kedd 15:56
Pontosan. Ugyanaz az ingerszegeny, 12 egy tucat szoba növény, mint Marco volt. Nincs jelenléte, 10bol 5 meccsen láthatatlan és hárman állnak sorban a helyére akik ugyanúgy elteszik a gólokat, tehát még az időzítés is tökéletes lenne. No brainer 100as...de gondolom van érzelmi szál is ebben a storyban.Realista24 írta: Kicsit Asensio feelingem van.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 27., kedd 14:47
Rodrygo mar lassan 4.eve allando kezdő. Arda még csak most kezd bemelegedni.RaúlCF írta: Rodrygo lepattan de Ardát nyomatni kell. Rodrygo lassú szélsőnek de Ardát nyomatni kell ott. Kicsit kettős mérce szaga van. Előbb lesz Ardából egy Ödegaard üzlet minthogy jobb legyen egy szezonban a szélen mint Rodrygo.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 27., kedd 14:10
nyilvan. hisz jobb mindegyik levitézlett odaigazoló nagy sztárnál....Egyebkent szerintem a PL-ben akkora kiraly lehetne amilyen itt sosem lesz. Olyan buta a csapatok 90%-a ott h szetszedne a vedelmeket, annyi terulete lenne pluszban.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. augusztus 27., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 27., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 27., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 27., kedd 12:43
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem