HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 5., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 5., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 5., csütörtök 20:37
eddig azt fújták ,hogy csak baloson jó ..erre rúg hármat és már csak a jobboson jóoroszisti írta:Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszukBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?Bale meg csak jobb oldalon tud játszani
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 5., csütörtök 20:35
Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszukBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 5., csütörtök 20:34
Túl a barátságon. Deut párszor láttam focizni, de olyan nagyképűen és flegmán játszott, hogy már most utálom. Szerencsére Jesé már levágatta a páva gyerek taraját. Olyan irritáló volt.atalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikusRemélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 20:31
Csak Sánchez és Neymar számít EU-n kívülinek.Takesz írta:van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. december 5., csütörtök 20:27
Úgy értem saját nevelésű EU-n kívüliek...ferni írta: te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűek![]()
a Barcában csak saját nevelések vannak.![]()
![]()
amúgy nem tudom van-e bármilyen ilyen megkötés jelenleg, de Messi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 5., csütörtök 20:24
És tudtommal Agüeronak is van spanyol útlevele, aki remélem minél hamarabb a barcába megy, mert én már személy szerint unom, hogy állandóan szóba van hozva a Real-lal. Nyáron, télen, de már holtidőszakban is. Nagyon nem szeretném itt látni.ferni írta:essi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 5., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 5., csütörtök 20:18
te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűekTakesz írta:Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. december 5., csütörtök 20:16
Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 20:08
Nagyon nagy poéngyárosok....főleg messi....iszonyat milyen arc lehet.Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 19:47
Bevethető, de sokkal gyengébb ott általában, mint a baloson.morientes írta:Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 4., szerda 13:11
Lassan kiderül, hogy nem is sérült csak reklámot forgat
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:21
Mindig is csíptem a faszit,már a Pep meg a Tito érában is tetszett hogy nem szarakodik a tilitolival,hanem meghuzza az 1v1-et,gyors,dinamikus,nem maszturbál a labdával,de ettől független barátságban is van vele...Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 3., kedd 14:52
És mégis mire? Jesé jobb volt.GT37 írta:
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban.![]()
Hatalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus'shutterisland írta:tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 3., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 13:56
Persze, értem, peace.madridronie írta:Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 13:40
Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!Patkányok?Alba távozásáról nem volt szó.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem