OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 26., hétfő 21:09

hehetheoriginal írta:
Babinho írta: Köszönöm Doktor Úr, mennyivel tartozom? :kalapos:
maradhatsz a fórumon. :coffee: :D
Én? :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 20:45

Babinho írta: Köszönöm Doktor Úr, mennyivel tartozom? :kalapos:
maradhatsz a fórumon. :coffee: :D
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 20:41

Köszönöm Doktor Úr, mennyivel tartozom? :kalapos:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 26., hétfő 20:35

hehetheoriginal írta:
Babinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának :D ) :mrgreen:
Na, amúgy foci sérülés (folytathattam volna úgy is, hogy mióta a múlt héten 13 fiúval töltöttem a hétfő estét, azóta nehezen tudok járni, de engedjük el a témát :lol: )

futás közben éreztem a húzódást, és konkrétan egy hete hátul a bal combom végig fáj, húzódik, szúr, de igazából a a térd fölött kezdődik és a seggemig ér a fájdalom. Semmit nem kezdtem vele egy hete, azt gondoltam csak kisebb húzódás, de nagyon makacsnak néz ki, az ülés (vezetés, iroda) kimondottan gyötrelem, a manuális kocsit alig bírom vezetni, ülve kinyújtott lábbal.
Masszázs, tapasz, krém, mi segíthet? Nem nagyon voltam komolyan meghúzódva szinte sosem, azért kérdezek, hátha valaki (Nikaaaaa) tud segíteni :)
Reszleges combhajlitoizom szakadas, fotelbu megmondom.
Ultrahang, mri javasolt, gyogymodokat, kezelest, rehabot kollégám, Dr. summacumlaude Nika intezi.
Jobbulast :cheers:
Bocsi buzikáim, csak reggel 8 óta műtőben voltam, 4 kor kiestem, azóta 40 beteg volt az ambulancián.
Semitendinosus-semimembranosus sérülés, ha hátul-belül fáj és felmegy a csípőig.
UH/MRi a diag, a lényeg a fájdalomcsillapítás, lézer-mágnes fizikoterápis, óvatos gyógytorna.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 20:28

Realista24 írta:
Babinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának :D ) :mrgreen:
Na, amúgy foci sérülés (folytathattam volna úgy is, hogy mióta a múlt héten 13 fiúval töltöttem a hétfő estét, azóta nehezen tudok járni, de engedjük el a témát :lol: )

futás közben éreztem a húzódást, és konkrétan egy hete hátul a bal combom végig fáj, húzódik, szúr, de igazából a a térd fölött kezdődik és a seggemig ér a fájdalom. Semmit nem kezdtem vele egy hete, azt gondoltam csak kisebb húzódás, de nagyon makacsnak néz ki, az ülés (vezetés, iroda) kimondottan gyötrelem, a manuális kocsit alig bírom vezetni, ülve kinyújtott lábbal.
Masszázs, tapasz, krém, mi segíthet? Nem nagyon voltam komolyan meghúzódva szinte sosem, azért kérdezek, hátha valaki (Nikaaaaa) tud segíteni :)
Hatadbol ered a fájdalom. Szívesen :D
Jó ezt beszéld meg a röhögő nevű haveroddal, én megvárom a házi sámánunkat :mrgreen: :lol:
(Amúgy fáj a derekam :D )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 26., hétfő 18:29

Hatadbol ered a fájdalom. Szívesen :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 26., hétfő 18:18

hehetheoriginal írta: mondja ezt István, akiről már viking legendák keringenek fenn a sarkkörön túl, hogy donaldkacsában kisfiúkat kerget a hóban, csatak begallyazva taknyonnyálon prüszkölve.... :coffee:

meg is van:
https://www.youtube.com/watch?v=ZhQ9ZTYXA-4
:lol: :lol: :lol:

Van némi hasonlóság,nem tagadom. :kalapos:

Mmint nem a donaldkacsàban kisfiúkat kergetős részben. :coffee:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 18:10

mondja ezt István, akiről már viking legendák keringenek fenn a sarkkörön túl, hogy donaldkacsában kisfiúkat kerget a hóban, csatak begallyazva taknyonnyálon prüszkölve.... :coffee:

meg is van:
https://www.youtube.com/watch?v=ZhQ9ZTYXA-4
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 26., hétfő 18:08

Babinho írta:
hehetheoriginal írta:
Ultrahang, mri javasolt, gyogymodokat, kezelest, rehabot kollégám, Dr. summacumlaude Nika intezi.
Köszi :kalapos:
Nem csoda hogy te is a fotelbu segítesz, ami nyavajád, sérülésed volt már neked is, ismersz minden izombajt, szakadást, rajtad is fúrtak, faragtak már mindent :lol: nyomod a kis protézis ujjaidal, elcsoffadt lábakkal a netet, hogy legalább a digitális térben normál ember lehess, csak ha tükröződik a képernyő folyton elsírod magad :mrgreen: pár év és egy stephen hawking féle borzalom kinézhet neked... :lol: :sziv: régóta egyutt van ez a fórum, together megyünk tönkre
Egyébként home made javaslatok? Ultrahang erre nem sokat mond sztem, mri meg...az a baj hogy maganba 50ezerért annyit mondanak hogy ja részleges, pihentessem...átugranám és egyből a rehabbal kezdenék...annyi gyökér orvosnál voltam már. Magánba múltkor megnézettem a labfejemen egy ilyen keményedést, röntgen satobbi. Utana mondta semmi extra elvaltozás nincs, az valami csont, jarjak gyógytornara, vagy otthon is csinálhatom. Adott egy leporello szorolapot hogy hogy...40ezer :smile:
Kinesio tape, masszázs?
Nem jött össze ez sem. :kalapos: :-*

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 18:06

azert nem merek mondani semmit, mert ha szakadt és neadjisten műteni kell - nem vok otthon a témában, egy térdműtétnél volt mellettem lévő ágyon a kórteremben combszakadásos delikvens, tőle informálódtam :lol: - akkor nem biztos, hogy olyan egyszerű, hogy egyből rehab.
szóval ha nem javul, akkor mindenképp vmi képalkotó szutyokkal rá kell menni, hogy mi és mennyire sérült.
sztem.
az biztos - vádliszakadásomból kiindulva -, ha erős, szúró fájdalom van, akkor az fix szakadás, a mértéke a kérdés.

@Nikapapa tedd már le a szikét egy percre, itt is szükség van rád :kalapos:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. augusztus 26., hétfő 18:09-kor.
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 18:01

hehetheoriginal írta:

Köszi :kalapos:
Nem csoda hogy te is a fotelbu segítesz, ami nyavajád, sérülésed volt már neked is, ismersz minden izombajt, szakadást, rajtad is fúrtak, faragtak már mindent :lol: nyomod a kis protézis ujjaidal, elcsoffadt lábakkal a netet, hogy legalább a digitális térben normál ember lehess, csak ha tükröződik a képernyő folyton elsírod magad :mrgreen: pár év és egy stephen hawking féle borzalom kinézhet neked... :lol: :sziv: régóta egyutt van ez a fórum, together megyünk tönkre
Egyébként home made javaslatok? Ultrahang erre nem sokat mond sztem, mri meg...az a baj hogy maganba 50ezerért annyit mondanak hogy ja részleges, pihentessem...átugranám és egyből a rehabbal kezdenék...annyi gyökér orvosnál voltam már. Magánba múltkor megnézettem a labfejemen egy ilyen keményedést, röntgen satobbi. Utana mondta semmi extra elvaltozás nincs, az valami csont, jarjak gyógytornara, vagy otthon is csinálhatom. Adott egy leporello szorolapot hogy hogy...40ezer :smile:
Kinesio tape, masszázs?

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 26., hétfő 17:06

Suvok. Régen, 2000 körül bejött 3 fajta úgynevezett egyterű modell - lehet több is, de sztem először ez a 3, később nyitott a többi márka is - Picasso, Zafira, Scenic. Előbbinél rettenet magas a szélvédője. Kisüti a nap az agyadat, zsákutca. Apámnak 2000 óta scenicje van, most épp a 3.generációs még, 2010es, csak a kopó alkatrészeket kellett cserélni eddig. Lassan 300e km van benne. Ő is nézett sok mást, ha cserélne, mit venne. Kombi, sedan kilőve. Skoda 3 suvja tetszett neki, kihasználhatóságban, de a kettő kisebb az "műanyag", a nagyobb az meg túl nagy. Kár, hogy nem kötött kompromisszumot a gyártó és normálisra megcsinálni a középsőt is. Az új tucsont is néztük, nem tetszett neki belül. Kívül pöpec.
Ha már ott voltunk, én is néztem az új i20at. Egyelőre méretre megfelelő lenne, de kicsi a motor (ugyanígy volt 5 éve, mikor ezt vettem, Kia Rio 1,25ös motorral, rettentő kevés autópályára), belül műanyag minden. A 11 éves i30amat nem cserélném el új i20ra.
VW-ben pl van opció, van kombi golf is, az gondolom nagyobb, minőségibb, de mégse passat.
Idióta Toyota. Volt a yaris, auris, corolla. Mindet suvosítottak :ozil:

Egyik ismerősnek is van fekete Ford kombija. Mondeo talán. Jön a gyerek, cserélné, de fogalma sincs, hogy mire, így marad egyelőre. 5-6 l között fogyaszt ő is, pedig 2 literes dízel motor.

Én is 5 literes fogyasztással megfordultam a Balatonról, pedig ha lehetett mentem "rendesen", osztrák hegyekben, komoly felfelé és lejtmenetek is 5,5 literrel. Ideális fogyasztások. :mrgreen:

Szerencsére sok autogyar jön már rá, hogy zsákutca, amit csinálnak, kell alternatív megoldás majd a Suvok és elektromosok mellett.

Itt, a lakóparkunkban rengeteg házon fent a napelem, kiépítve a kocsitöltő. Így könnyű nekik. De ahogy írtatok, lakásból nem lehet., 20-30 perceket várni sem.

Más:
Máshol is ez megy jelenleg a boltokban, mint nálunk? Lidl, aldi, Spar, Tesco, auchan. Sehol nincs dolgozó. Km hosszú sorok. Lidlben most csináltak önkiszolgáló kasszákat, de mind bankkártyás. Mindenhol van kp fizetési lehetőség is, de itt nincsen. Általában üres is mind :lol: kB 600k-ért sincs már dolgozó? :(

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 16:06

thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 15:27

"Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának :D ) :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:40

ikelemen5 írta: Az egészben azt értem a legkevésbé, hogy az unibetnek miért éri meg magyar nyelven ezt a műsort készíteni, mikor itthonról csak alternatív linkeken, vagy b*aszakodással lehet csak elérni a honlapjukat? :hmmm:
Ráadásul tényleg, nagy nézettségük sincs..
Borzalmasan sok penz van a szerencsejatekban es azota, hogy a Bet365 kilett szoritva, gyakorlatilag ketszereplos lett a piac. A Zrt es az Unibet kuzd most egy 100mrd-os piacert, boven megeri nekik egy csatornat mukodtetni.
Nem a Youtube penzekbol elnek, az nagyjabol csak egy kis borravalo.

Maga a csatorna amugy nagyon profi, jok a musorok tematikai is, csak nehany szereplo egoja nagyobb, mint a szakertelme.

A tortenest inkabb nem is kommentalom.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:34

hehetheoriginal írta: En csak annyit kerdezek, kik ezek?
A magyar futball puzserjai.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:32

hehetheoriginal írta: En csak annyit kerdezek, kik ezek?
Onlyfans modellek :shifty:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:31

En csak annyit kerdezek, kik ezek?
thereisonly1ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:17

Egyik cikket és videót se néztem meg (és korábban egy ilyen Unibetes videót sem) de #TeamHaraszti :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 25., vasárnap 19:45

reeed_ati írta: Ezért nem láttok többé az Esélylesőkben

Harasztit mindig is bírtam egyébként, krumpliorron meg egyáltalán nem lepődök meg, ellenszenves a pali, főleg az erőltetett cringe poénkodásaival.. :D
Bíró Dávid
8h
"Ádám videójával kapcsolatban:

A TT-t megkereső szponzor egy hazai másik sportfogadással foglalkozó cég volt, ami összeférhetetlenséget okozott volna a nálunk való szerepléssel. Mivel szerettük volna, hogy maradjanak a csatornánál, ezért kaptak egy ajánlatot a TT szponzorálására az Unibettől valamint egy elég tág határidót. A TT jelezte felénk a határidő lejárta előtt pár nappal, hogy ezt nem fogadják el és inkább a másik céggel szerződnek le a nagyobb anyagi lehetőségek miatt. Csak utána állapodtunk meg Szarka Andrissal, mert terveznünk kellett a műsor jövője kapcsán. Mondanom sem kell, hogy ez mekkora csalódásként ért és mekkora feladatot tett a vállamra. Miután a másik cég ajánlata megszűnt utána már nem tudtunk úgy tenni, mintha nem akartak volna távozni. Ennek ellenére Ádámnak felajánlottam szereplési lehetőségeket más műsorokban, amivel nem kívánt élni.

Az Ádám által hiányolt iparági kiállás egyébként megtörtént, csak nem az ő oldalán. Aki belülről ismeri a történéseket, azok pontosan tudják mi történt. Nem hiszek az online vitákban, hanem sokkal inkább a személyes megbeszélésekben, de mivel le lettem tiltva minden felületen nem tudtam kapcsolatba lépni vele. Majd, mikor egy rendezvényen személyesen találkoztunk megbeszéltük az ügyet. Kézfogással és öleléssel búcsúztunk egymástól. Ezért fura az egész videó megjelenése hetekkel a személyes találkozásunk után. Majd tegnap éjjel a videó megjelenése után felhívott és személyes találkozót kért, amit természetesen elfogadtam."

Vissza: