Én?hehetheoriginal írta:maradhatsz a fórumon.Babinho írta: Köszönöm Doktor Úr, mennyivel tartozom?![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 26., hétfő 21:09
Én?hehetheoriginal írta:maradhatsz a fórumon.Babinho írta: Köszönöm Doktor Úr, mennyivel tartozom?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 20:45
maradhatsz a fórumon.Babinho írta: Köszönöm Doktor Úr, mennyivel tartozom?![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 26., hétfő 20:35
Bocsi buzikáim, csak reggel 8 óta műtőben voltam, 4 kor kiestem, azóta 40 beteg volt az ambulancián.hehetheoriginal írta:Reszleges combhajlitoizom szakadas, fotelbu megmondom.Babinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának)
![]()
Na, amúgy foci sérülés (folytathattam volna úgy is, hogy mióta a múlt héten 13 fiúval töltöttem a hétfő estét, azóta nehezen tudok járni, de engedjük el a témát)
futás közben éreztem a húzódást, és konkrétan egy hete hátul a bal combom végig fáj, húzódik, szúr, de igazából a a térd fölött kezdődik és a seggemig ér a fájdalom. Semmit nem kezdtem vele egy hete, azt gondoltam csak kisebb húzódás, de nagyon makacsnak néz ki, az ülés (vezetés, iroda) kimondottan gyötrelem, a manuális kocsit alig bírom vezetni, ülve kinyújtott lábbal.
Masszázs, tapasz, krém, mi segíthet? Nem nagyon voltam komolyan meghúzódva szinte sosem, azért kérdezek, hátha valaki (Nikaaaaa) tud segíteni![]()
Ultrahang, mri javasolt, gyogymodokat, kezelest, rehabot kollégám, Dr. summacumlaude Nika intezi.
Jobbulast![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 20:28
Jó ezt beszéld meg a röhögő nevű haveroddal, én megvárom a házi sámánunkatRealista24 írta:Hatadbol ered a fájdalom. SzívesenBabinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának)
![]()
Na, amúgy foci sérülés (folytathattam volna úgy is, hogy mióta a múlt héten 13 fiúval töltöttem a hétfő estét, azóta nehezen tudok járni, de engedjük el a témát)
futás közben éreztem a húzódást, és konkrétan egy hete hátul a bal combom végig fáj, húzódik, szúr, de igazából a a térd fölött kezdődik és a seggemig ér a fájdalom. Semmit nem kezdtem vele egy hete, azt gondoltam csak kisebb húzódás, de nagyon makacsnak néz ki, az ülés (vezetés, iroda) kimondottan gyötrelem, a manuális kocsit alig bírom vezetni, ülve kinyújtott lábbal.
Masszázs, tapasz, krém, mi segíthet? Nem nagyon voltam komolyan meghúzódva szinte sosem, azért kérdezek, hátha valaki (Nikaaaaa) tud segíteni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 26., hétfő 18:29
Hatadbol ered a fájdalom. SzívesenBabinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának)
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 26., hétfő 18:18
hehetheoriginal írta: mondja ezt István, akiről már viking legendák keringenek fenn a sarkkörön túl, hogy donaldkacsában kisfiúkat kerget a hóban, csatak begallyazva taknyonnyálon prüszkölve....
meg is van:
https://www.youtube.com/watch?v=ZhQ9ZTYXA-4
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 26., hétfő 18:08
Nem jött össze ez sem.Babinho írta:Köszihehetheoriginal írta:
Reszleges combhajlitoizom szakadas, fotelbu megmondom.
Ultrahang, mri javasolt, gyogymodokat, kezelest, rehabot kollégám, Dr. summacumlaude Nika intezi.
Jobbulast![]()
![]()
Nem csoda hogy te is a fotelbu segítesz, ami nyavajád, sérülésed volt már neked is, ismersz minden izombajt, szakadást, rajtad is fúrtak, faragtak már mindentnyomod a kis protézis ujjaidal, elcsoffadt lábakkal a netet, hogy legalább a digitális térben normál ember lehess, csak ha tükröződik a képernyő folyton elsírod magad
pár év és egy stephen hawking féle borzalom kinézhet neked...
![]()
régóta egyutt van ez a fórum, together megyünk tönkre
Egyébként home made javaslatok? Ultrahang erre nem sokat mond sztem, mri meg...az a baj hogy maganba 50ezerért annyit mondanak hogy ja részleges, pihentessem...átugranám és egyből a rehabbal kezdenék...annyi gyökér orvosnál voltam már. Magánba múltkor megnézettem a labfejemen egy ilyen keményedést, röntgen satobbi. Utana mondta semmi extra elvaltozás nincs, az valami csont, jarjak gyógytornara, vagy otthon is csinálhatom. Adott egy leporello szorolapot hogy hogy...40ezer![]()
Kinesio tape, masszázs?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 18:01
Köszihehetheoriginal írta:Reszleges combhajlitoizom szakadas, fotelbu megmondom.Babinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának)
![]()
Jobbulast![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 26., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 26., hétfő 16:06
Reszleges combhajlitoizom szakadas, fotelbu megmondom.Babinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának)
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 26., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:40
Borzalmasan sok penz van a szerencsejatekban es azota, hogy a Bet365 kilett szoritva, gyakorlatilag ketszereplos lett a piac. A Zrt es az Unibet kuzd most egy 100mrd-os piacert, boven megeri nekik egy csatornat mukodtetni.ikelemen5 írta: Az egészben azt értem a legkevésbé, hogy az unibetnek miért éri meg magyar nyelven ezt a műsort készíteni, mikor itthonról csak alternatív linkeken, vagy b*aszakodással lehet csak elérni a honlapjukat?![]()
Ráadásul tényleg, nagy nézettségük sincs..
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:34
A magyar futball puzserjai.hehetheoriginal írta: En csak annyit kerdezek, kik ezek?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:32
Onlyfans modellekhehetheoriginal írta: En csak annyit kerdezek, kik ezek?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 25., vasárnap 19:45
Bíró Dávidreeed_ati írta: Ezért nem láttok többé az Esélylesőkben
Harasztit mindig is bírtam egyébként, krumpliorron meg egyáltalán nem lepődök meg, ellenszenves a pali, főleg az erőltetett cringe poénkodásaival..![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem