Real Madrid játékosok a múltban

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ki volt jobb játékos?

A szavazás 2024. augusztus 23., péntek 18:14-kor befejeződött.

Pepe
54
71%
Varane
22
29%

Szavazatok száma: 76

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid játékosok a múltban

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 27., kedd 17:33

Igen, az, hogy meghatározó tagja volt Madrid támadósorának egyik kiemelkedő érájának, a BBC-nek, és ezt mi testközelből megélhettük, valóban megért minden fillért. Akárhogy is, ez elvitathatatlan tőle.

Ugyanakkor az is igaz, hogy sokan sem kedvelték, itt a fórumon sem, akármit is számít ez. Én is köztük voltam. Sokszor gondoltam, hogy minek hoztuk, el kéne adni, sokszor bosszankodtam a teljesítményén, mutatott játékán. Nem mondom, hogy tudtam volna, hogy ki kellene a helyére, hogy lenne jobb, vagy hogy lehetne pótolni, én is csak egy fotelhuszár vagyok, aki néha leírja, amit gondol, de közöm nincs ahhoz a szakértelemhez, mint Carlo, vagy az éppen aktuális stáb gyakorlol. Bocsánat, de ezerszer röpköd itt, hogy mert mi majd jobban értünk hozzá, mint Carlo. Előre írom: nem.

És még így is, tökre hálás voltam neki azért a két bl döntőért, azért a három gólért. Azokat latba vetve félre tudtam tenni minden ellenszenvem, összességében hálásak lehetünk érte, és a Madridban mutatott szerepéért.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 27., kedd 14:07

Hehe nyilván szokás szerint a látványosságra gondol, abban meg van igazság, rengetegszer ment a bujocska meg az alibi ha erőből nem lehetett megfutni a védőt.

Első, harmadik szezonja patent volt. Másodikban ment a statpad de nagy meccseken végig flop volt. 18-ban a döntő miatt nyilván hőssé vált de a szezon során már látszottak a problémák.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 27., kedd 14:05

A BBC mégis a történelem egyik legjobb triója
nyilvan.
mert benzema volt a tökéletes kiszolgálóember a teljes elmebeteg céronaldo alá, igy a trio 3. tagjának is csöppent valami, pont úgy, mint odaát suareznek.
abszolút nem illett a játéka a spanyol fociba, leszarom hány gólt lőtt.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 27., kedd 13:53

Emlékszem, engem pár dolga már akkor is felhúzott, mikor még ment neki a játék, aztán mikor látni lehetett rajta a szarok bele hozzállást, főleg miután Ronaldo távozása után nem kapta meg automatikusan azt a hozzáállást, amit várt volna, ezek hatványozottan látszódtak. A mellőzése sem volt véletlen az utolsó 2-3 évben.
Magam részéről már a 2018-as ollózása után eladtam volna, akkor még volt piaci értéke. Végül Ronaldo ment, a walesi maradt, Mbappe nem jött, helyette lett Hazard. Még szerencse, hogy a tiniprojekt bejött, korszakos KP-nk volt, na meg KAK.

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2024. augusztus 27., kedd 13:47

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: hogy jön ide hazi te sütemény. :coffee:

béla meg a góljain kivul - mint mekin meg belin kivul minden angol - idegen test volt a csapatban, egyszeruen jobb volt a futball nelkule
A BBC mégis a történelem egyik legjobb triója. Mi lett volna ha nem idegen test?!

Én sem csiptem, de amit a spanyolok (média) műveltek vele, az felháborító volt, amellett hogy sokszor valóban tulok volt, főleg a szurkolókkal.
En sem kedveltem,° csak° 2 bl finaleban a goljai miatt nyertunk megsem kapott tiszteletet sem a szurkoloktol,de szerintem ilyen ember leszarja ki mit mond es gondol rola.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 27., kedd 13:35

béla meg a góljain kivul - mint mekin meg belin kivul minden angol - idegen test volt a csapatban, egyszeruen jobb volt a futball nelkule
A BBC mégis a történelem egyik legjobb triója. Mi lett volna ha nem idegen test?!

Én sem csiptem, de amit a spanyolok (média) műveltek vele, az felháborító volt, amellett hogy sokszor valóban tulok volt, főleg a szurkolókkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 27., kedd 11:21

A tag elment levezetni az MLSbe, azt a bajnoki döntőben beállt a 97. percben, egyenlített a 128. percben, majd tizikkel megnyerték az MLS-t :lol: Miközben már focizni se volt kedve már akkor se :lol:
https://youtu.be/QczPtDh0aJ8

A tag akkora clutch játékos volt világ életében, hogy olyan nincs is.

A walesi válogatottat is folyamat húzta magával fontosabbnál fontosabb gólokkal, pedig aztán az nem volt világválogatott.
Kb minden selejtezőben húzóember volt, a 2016os EB elődöntőig eljutni meg egyenesen parádé volt.

Nagy játékos volt a hibái ellenére is :agree:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 27., kedd 10:42

Hazard, hagyjuk már, egyáltalán nem kellene, hogy téma legyen a Real Madrid tollvonásai közt.
Bale az más..Bale nagyon jó volt, egyáltalán nem éreztem idegen testnek. A viselkedését meg a különcségét igen, de a labda jó helyen volt nála. Ha jobban odafigyel elég komoly státuszban lehetne a Real Madridnal, a képességei megvoltak hozzá. Szerintem ezt kár elvitatni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 27., kedd 10:22

Értjük mi, borgőzös mámoros fiataléveid voltak azok, minden este szétcsaptad magad, nem nagyon emlékszel pontosan holmi focimeccsekre. Gyerekkorodban még nem ittál, ezért szereted csak az R9 féle generációt :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 27., kedd 9:45

hogy jön ide hazi te sütemény. :coffee:

thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 27., kedd 9:41

Imádom, lusta dagadt Hazard aki egy percig nem volt hajlandó edzeni, és semmit nem tett hozzá a klubhoz nem tehet róla, mert jaj sérült volt, a kismillió gólt lovo, serulesekbol rendszeresen visszatero trofeakban kulcsszerepet jatszo Bale meg szegyellje magat.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 27., kedd 8:54

hehetheoriginal írta: főleg mikor utolsó pár évében elment golfozni a klub pénzén :coffee:
Teljesen mindegy mit csinált a végén, volt lehetőségünk elengedni, nem tettük meg.

De a prime Bale, három évig, vele együtt a BBC, mindent feledtet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 27., kedd 8:23

főleg mikor utolsó pár évében elment golfozni a klub pénzén :coffee:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 27., kedd 8:10

Bale mindegy egyes eurocentet megért, jobb igazolás volt mint Neymar a Barcának.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 27., kedd 5:34

dzsi91 írta:
RealRaúl77 írta:
Nem volt sosem kedvencem az ember, valahogy mindig azt éreztem, hogy kidobás volt az a 100 Milka.
Azért elrakott 106 gólt nem csak azt a 3at. Bárcsak mindenki ilyen pénzkidobás lenne. :mrgreen: sérülések valszeg őt is megnyomták de azért nem egy ázár vagy kaka volt.
Így visszatekintve abszolút, akkor elvittek az érzelmek.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 27., kedd 5:14

RealRaúl77 írta:
Nem volt sosem kedvencem az ember, valahogy mindig azt éreztem, hogy kidobás volt az a 100 Milka.
Azért elrakott 106 gólt nem csak azt a 3at. Bárcsak mindenki ilyen pénzkidobás lenne. :mrgreen: sérülések valszeg őt is megnyomták de azért nem egy ázár vagy kaka volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2024. augusztus 26., hétfő 22:28

Visszatert James a La Ligaba. A lovotechnikaja paratlan volt :sziv: https://youtu.be/WDwyOrBazXY?si=U-yfUveppZxvrtM_

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 26., hétfő 20:03

BLevi96 írta:
Nekem 3 ugrott be hirtelen.
1. 2018 BL döntőbe az ollója a Pool ellen
2. 2014 BL döntőbe a fejese az Atletico ellen
3. 2014 Kupa döntő, mikor körbe autózta Bartrat a Barca ellen

Nagyon érezte a fontos pillanatokat :agree:
Nem volt sosem kedvencem az ember, valahogy mindig azt éreztem, hogy kidobás volt az a 100 Milka. De igen, a 14-es vezetőgóljánál azt éreztem, hogy ez megért akár kétszer ennyit is. Ha mást nem is csinál. Aztán erre még eldöntötte nekünk a 18-asat is, nem is akárhogy. Érzelmileg valóban ez a kettő.

Viszont a legepikusabb, legismertebb, és lecsupaszítva a legemlékezetesebb valószínűleg a harmadik, a Barca elleni. Azt sokáig emlegetni fogják.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 26., hétfő 19:32

legianak is baszott egy olyat zartkapus bl meccsen, hogy befostam. :D persze a felsorolt 3 gólja a legfontosabb. Kár hogy elengedte 18ban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 26., hétfő 19:26

visszakerestem nem a Levante volt hanem az Elche 13-ban és a Rayo szintén 13-ban.

Vissza: