Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 11
Itt is pattan le a vedokrol, mintha falnak csapodna, kepzelem mi menne a PL-ben.
Oda meg lassu is.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igy sztem is.olivér írta: Pedig addig kéne eladni, amíg néhányan azt hiszik, hogy klasszis játékos.
Ha nem játszana itt, akkor a válogatottból is gyorsan kiesne, így egyszerre két csapat lenne beljebb nélküle.
beteszed akármelyik más csapatba, pl egy pl-ben, elszürkül, láthatatlanná válik.
sulytalan a gyerek, abszolut nem meghatározó.
thereisonly1ronaldo
Pedig addig kéne eladni, amíg néhányan azt hiszik, hogy klasszis játékos.
Ha nem játszana itt, akkor a válogatottból is gyorsan kiesne, így egyszerre két csapat lenne beljebb nélküle.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Idén már nem engedném el. Jövőre viszont ha viszket neki mehet nagy pénzért. Meg Vinicius is ha az aranylabda után brazilosan elszáll.pappé ki a posztjára szélre haaland meg jöhet csatárnak.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
előbb adnám el Vinit...
de kell a hely Endrick, Brahim, Gülernek... értük beáldoznám Rodrygot, de most már túl késő.. nem lenne elég mély a keret erre a brutál szezonra...
de kell a hely Endrick, Brahim, Gülernek... értük beáldoznám Rodrygot, de most már túl késő.. nem lenne elég mély a keret erre a brutál szezonra...
szuperliga.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tudom, hogy nem ugyanaz a poszt, de csak akkor adnám el, ha Musiala érkezne a keretbe. Ancelotti meg oldja meg
Minden más esetben maradna, erre a szezonra biztosan.

Minden más esetben maradna, erre a szezonra biztosan.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A kérdés nem tér ki rá, úgyhogy változtatnék a szokásunkhoz és hoznék helyette télen egy Wirtzet, esetleg Musialat.
Vagy lehetne egy komolyabb középhátvédet mivel Militaoval kapcsolatban vannak kétségeim.
Másképp amúgy nem adnám el.
Vagy lehetne egy komolyabb középhátvédet mivel Militaoval kapcsolatban vannak kétségeim.
Másképp amúgy nem adnám el.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem adnám el. Mostmár semmiképp. Egyrészt volt már elég változás a keretben, amit meg kell tanulni kezelni, nem kell mégegy. Másrészt, ami tőkét kapnánk érte, idén már biztos nem tudnánk hasznosítani a csapatépítésre.
Jövőre már inkább, ha nem hoz egy nagyon jó szezon, vagy nem fogadja el, akármilyen szerep hárul rá.
Két eset egyike fog megvalósulni.
Vagy egy-két hónap alatt összeszokik a Vini-Mbappé-Rodrygo hármas, és lesz egy baszó támadósorunk. Ez lenne a legjobb. Ekkor valószínűleg maradni is fog.
Vagy, ha sehogysem működik, akkor változás kell, vagy személyi, azaz Güler/Brahim kerül a kezdőbe valószínűleg Rodrygo kárára; vagy szerkezeti, átállunk mondjuk diamondba, vagy majd Carlo kitalálja, és kipróbáljuk, hogy Vini és Mbappé van elől párban. Ezt is Rodrígo szívja meg.
Ez utóbbi esetbne Rodrygo vagy elfogadja, hogy ő a supersub, és valószínűleg jópár meccsen kezdő is lesz. És ha ez így kiegyensúlyozottan működik, akkor sem kell feltétlenül eladni.
Egyébként meg mehet jövőre.
Jövőre már inkább, ha nem hoz egy nagyon jó szezon, vagy nem fogadja el, akármilyen szerep hárul rá.
Két eset egyike fog megvalósulni.
Vagy egy-két hónap alatt összeszokik a Vini-Mbappé-Rodrygo hármas, és lesz egy baszó támadósorunk. Ez lenne a legjobb. Ekkor valószínűleg maradni is fog.
Vagy, ha sehogysem működik, akkor változás kell, vagy személyi, azaz Güler/Brahim kerül a kezdőbe valószínűleg Rodrygo kárára; vagy szerkezeti, átállunk mondjuk diamondba, vagy majd Carlo kitalálja, és kipróbáljuk, hogy Vini és Mbappé van elől párban. Ezt is Rodrígo szívja meg.
Ez utóbbi esetbne Rodrygo vagy elfogadja, hogy ő a supersub, és valószínűleg jópár meccsen kezdő is lesz. És ha ez így kiegyensúlyozottan működik, akkor sem kell feltétlenül eladni.
Egyébként meg mehet jövőre.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Így van mindig alulértékelt volt a médiába, régen is Vini/Benzema duoról beszéltek, utána Vini/Jude, most meg Vini/Mbappe/Jude trióról, őt mindig kihagyták. Szerintem belül zavarja hogy nem ismerik el kellően, de ilyen játékosok mellet nehéz kitűni.Pad'em írta:Én azt érzem, hogy neki kevés lesz, hogy itt 4. a sorban max. Szerintem többet akar, amit valahol meg is lehet érteni, konstans a baloldalon sokkal több lehet benneflori írta: Minden attól függ, hogy ő mennyire értékeli túl magát és a szerepét a csapatban. Itt soha nem lesz főszereplő, nincsenek meg hozzá az adottságai. De kiegészítőember, aki előlép néha, arra pedig tökéletes. Alábecsült játékos, de bőven rászolgált azokra a jelzőkre, amiket kap. Sokszor szürke, nem tud váratlant húzni, de már bizonyította, hogy ha kell, akkor elő tud lépni.
itt meg mindig Vini/Jude/Mbappé árnyékában lesz. Megnyomja ezt az évet, nyer még egy BLt aztán elmegy a Cityhez vagy Poolhoz jó pénzért, simán el tudom képzelni.
Hiányozna ha elmenne, jó párszor megmentette a seggünket, Mr.BL

Viszont nálunk sose fogja tudni kihozni magából a maximumot, az eredeti posztján esélye sincs Vini mellet. Én mondjuk adnék neki pár meccset ott míg Vini pihen,mutassa meg mit tud.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem adnám el.
De ha hepciáskodik akkor viszont keretbe se tenném, azok után hogy átalibizte az egész tavalyi évet meg city elleni fejesből él kb. Sokat kell bizonyitania és rájönnie hogy a multból itt nem lehet megélni.
De ha hepciáskodik akkor viszont keretbe se tenném, azok után hogy átalibizte az egész tavalyi évet meg city elleni fejesből él kb. Sokat kell bizonyitania és rájönnie hogy a multból itt nem lehet megélni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Pad'em
Én azt érzem, hogy neki kevés lesz, hogy itt 4. a sorban max. Szerintem többet akar, amit valahol meg is lehet érteni, konstans a baloldalon sokkal több lehet benneflori írta: Minden attól függ, hogy ő mennyire értékeli túl magát és a szerepét a csapatban. Itt soha nem lesz főszereplő, nincsenek meg hozzá az adottságai. De kiegészítőember, aki előlép néha, arra pedig tökéletes. Alábecsült játékos, de bőven rászolgált azokra a jelzőkre, amiket kap. Sokszor szürke, nem tud váratlant húzni, de már bizonyította, hogy ha kell, akkor elő tud lépni.
itt meg mindig Vini/Jude/Mbappé árnyékában lesz. Megnyomja ezt az évet, nyer még egy BLt aztán elmegy a Cityhez vagy Poolhoz jó pénzért, simán el tudom képzelni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintem viccen kívül, ez egy baromi nagy win-win lenne, ha ő eligazolna.
Az ő igazi posztja a baloldal, amíg Vini itt lesz, ő sosem fog ott játszani.
Én látok még benne potenciált a baloson, de ez nálunk soha nem fog kijönni.
Mindezt úgy írom, hogy pl. nekem sokkal szimpatikusabb arc, mint Vinyó.
Hogy miért win-win? Ha lépne, akkor egy másik klubban kimaxolhatná a képességeit, simán szintet léphetne.
Nálunk meg mehetne Brahim a kezdőbe, akit jobbnak tartok a jobb oldalra, mint a kis brazilt.
De Endre is kopogtat és a brazil ligás meccsekből kiindulva, neki talán még jobban is fekszik a jobbos, + még durvább lesz a tempója.
Kapnánk érte egy valag lóvét, üzletileg is megérné, még időben eladni.
Egy Cityben, Poolban a legkomolyabb támadó lehetne a baloson.
Habfehérben már amúgy is kivitte ezt a játékot, így 23 éves korára..
De ha Vini megy az arabokhoz, akkor persze mindenképpen megtartanám.
Rodrygo-Endre/Bappa-Brahim
Ez sem lenne éppen szar hármas, a jövőt nézve.
Az ő igazi posztja a baloldal, amíg Vini itt lesz, ő sosem fog ott játszani.
Én látok még benne potenciált a baloson, de ez nálunk soha nem fog kijönni.
Mindezt úgy írom, hogy pl. nekem sokkal szimpatikusabb arc, mint Vinyó.
Hogy miért win-win? Ha lépne, akkor egy másik klubban kimaxolhatná a képességeit, simán szintet léphetne.
Nálunk meg mehetne Brahim a kezdőbe, akit jobbnak tartok a jobb oldalra, mint a kis brazilt.
De Endre is kopogtat és a brazil ligás meccsekből kiindulva, neki talán még jobban is fekszik a jobbos, + még durvább lesz a tempója.
Kapnánk érte egy valag lóvét, üzletileg is megérné, még időben eladni.
Egy Cityben, Poolban a legkomolyabb támadó lehetne a baloson.
Habfehérben már amúgy is kivitte ezt a játékot, így 23 éves korára..

De ha Vini megy az arabokhoz, akkor persze mindenképpen megtartanám.
Rodrygo-Endre/Bappa-Brahim
Ez sem lenne éppen szar hármas, a jövőt nézve.

- flori
Minden attól függ, hogy ő mennyire értékeli túl magát és a szerepét a csapatban. Itt soha nem lesz főszereplő, nincsenek meg hozzá az adottságai. De kiegészítőember, aki előlép néha, arra pedig tökéletes. Alábecsült játékos, de bőven rászolgált azokra a jelzőkre, amiket kap. Sokszor szürke, nem tud váratlant húzni, de már bizonyította, hogy ha kell, akkor elő tud lépni.
Rajta múlik majd. Ha felismeri és elfogadja, hogy itt nem lesz az első vonalban, akkor maradni fog. Jó pénzt lehet érte kapni jövőre, de direktben eladni biztosan nem fogják Perezék, mert nincs alternatíva.
Rajta múlik majd. Ha felismeri és elfogadja, hogy itt nem lesz az első vonalban, akkor maradni fog. Jó pénzt lehet érte kapni jövőre, de direktben eladni biztosan nem fogják Perezék, mert nincs alternatíva.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nehéz. Idén még lehet nem adnám el, max ha nagyon nagy összeg jön érte, de jövőre, ha nem változik semmi, akkor igen.
Liverpool, Arsenal, City opció is lehet.
Szeretem, bírom. Jó gyerek. De nem hiszem hogy fenntartható lesz ez így, ennyi jó játékossal hosszútávon. Ha csak nem jön valami fullextra szintlépés.
Bele kell majd harapnunk a saját kezünkbe.
Liverpool, Arsenal, City opció is lehet.

Szeretem, bírom. Jó gyerek. De nem hiszem hogy fenntartható lesz ez így, ennyi jó játékossal hosszútávon. Ha csak nem jön valami fullextra szintlépés.
Bele kell majd harapnunk a saját kezünkbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Jó pénzért nálam mehet, de ha itt marad is hasznos lesz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Eladnam, mert sok eve tudjuk es latjuk, mi a max nala, az meg keves.
De nem ez az igazi indok.
Hanem hogy endret nem szabad visszafogni es meggatolni a fejlodesben, ott meg barmi lehet, rodrigobol mar nem tul sok.
Minden lehetseges percet endrenek meg gülinek kell adni
De nem ez az igazi indok.
Hanem hogy endret nem szabad visszafogni es meggatolni a fejlodesben, ott meg barmi lehet, rodrigobol mar nem tul sok.
Minden lehetseges percet endrenek meg gülinek kell adni
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
150m ért esetleg elengedném. De 1 évet adnék még neki, rendesen versenyeztessék meg őket! Ha nem válik be, akkor pedig luxus lenne padra tartogatni és ő se fogadná el szerintem.
Az egyik legnagyobb támadó tehetség, miért kellene eladni?
Használjuk ameddig lehet, majd ha teljesen kiszorul és kéri az átigazolását, az azt jelenti hogy nem teljesített úgy, hogy számoljon vele Carlo, akkor meg menjen. Addig hülyeség eladni.
Használjuk ameddig lehet, majd ha teljesen kiszorul és kéri az átigazolását, az azt jelenti hogy nem teljesített úgy, hogy számoljon vele Carlo, akkor meg menjen. Addig hülyeség eladni.
-
Attól függ, milyen ajánlat futna be érte. Azért van az az összeg. A másik dolog, hogy szerintem az idény végén ő maga fogja hozni az ajánlatokat.
Nem adnám el.
Hat porondon szállunk versenybe idén trófeáért, a már megnyert európai szuperkupa mellé.
Az más kérdés, hogy van-e helye a kezdőben.
Hat porondon szállunk versenybe idén trófeáért, a már megnyert európai szuperkupa mellé.
Az más kérdés, hogy van-e helye a kezdőben.