Szabadságuk van.tibi18 írta: Annyian írtátok ma már, főleg Rodrygoval kapcsolatban, hogy balra húzódik ő is, meg mindenki. Gondolom, ha ennek nem lenne célja, habzó szájjal üvöltene az egész kispad, hogy mi a fenét keresel a bal oldalon fiam, nem? Nem lehet esetleg, hogy ez taktikai húzás és nem a játékos hülye? Csak kérdezem.
Bár most én azt láttam, hogy valamelyest csökkent. Pontosabban kvázi szabadon cseréltek négyen, de meg lett nekik mondva, hogy mindkét oldalon legyen ember. Így főleg Vini és Bappé, illetve Rodrygo és Güler cserélgetett.
Igen, ők hárman alap. Vini is, kell ő nekünk. Ma nem ment neki, de a világ legjobbja. Ezer meccset nyert már nekünk, és még fog is. Mbappénak még idő kell és jó lesz ő is.raul 4 ever írta: Elöl taktikailag nálam Belli és Bappi a "kihagyhatatlan", de az emberek Vinit is látni akarják, így sztem 3 ember van, aki ha egészséges és nem fáradt, akkor bizony kezdeni fog minden áron.
Kell nagyon vissza Camavinga, ő lesz a harmadik. De én is tartok tőle, hogy mi lesz velük. Modric is azon a poszton játszik, de más a feladatköre. Aztán mi lesz, ha Tchounak hátra kell menni egy két hónapra?raul 4 ever írta:
Elöl iszonyat a variációs lehetőség, viszont igát húzni 2 ember van most "csak", Tchouaméni és Fede, nálam most ez a nagy kérdőjel, hogy ők meddig bírják szuflával.