Miért tennél ilyet?csabi* írta:az első évadot láttam magyar szinkronnal , mielőtt belekezdenék a 2. évadba angolul előbb lepörgessem az 1.t angolul ?

Én szinkronosan néztem az elsőt, most meg feliratosan nézem a 2.-at. Nagy különbség nagyon nincs.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 5., csütörtök 20:04
Miért tennél ilyet?csabi* írta:az első évadot láttam magyar szinkronnal , mielőtt belekezdenék a 2. évadba angolul előbb lepörgessem az 1.t angolul ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 5., csütörtök 19:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 5., csütörtök 19:42
Miután 20 sec alatt lejön, így nemcsabi* írta:online nézitek az arrow-t ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 5., csütörtök 19:37
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 5., csütörtök 19:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 5., csütörtök 19:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem láttad? Már villámokat fingottmessideco írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash miért késik le mindent? Még nincs kialakulva a képessége?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 5., csütörtök 19:26
Szerintem is jó rész volt, Barney meg Ted vitték a részt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végén amikor borult egy nagyot Ted a korival, meg utána Barney és Robin beszéltek, háttérben zongorázott kori közben, kifakadtamKerlon írta:Viszont szerintem ezerszer jobb rész volt még így is, mint az előző. Barney hatalmas...nmate írta:Himym 0912
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a fordulatot még nem láttuk eddig...vagy várjunk csak....
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 5., csütörtök 19:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!még nincs, majd gondolom a szérum, nála így fog hatnimessideco írta: messideco
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 5., csütörtök 19:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 5., csütörtök 19:17
Nekem semmi bajom nem volt azzal, amit néztem.Anthony írta:Másnak van ilyen gondja az Arrow részekkel, hogy főleg a jelenetváltások alatt borzasztó a hangminőség? Akármilyen verziót nézek meg mindenhol előjön.Remy írta:Arrow s2 e8
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 5., csütörtök 17:45
Másnak van ilyen gondja az Arrow részekkel, hogy főleg a jelenetváltások alatt borzasztó a hangminőség? Akármilyen verziót nézek meg mindenhol előjön.Remy írta:Arrow s2 e8
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 5., csütörtök 10:14
Hát ez biza nagy rész volt!Remy írta:Arrow s2 e8
![]()
egyenlőre ennyi
Majd kidumáljuk úgyis, ha többen megnéztétek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 5., csütörtök 9:27
Viszont szerintem ezerszer jobb rész volt még így is, mint az előző. Barney hatalmas...nmate írta:Himym 0912
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a fordulatot még nem láttuk eddig...vagy várjunk csak....
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 5., csütörtök 9:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 4., szerda 14:57
Februarban jon a FOX csatorna Magyarorszagra is es ok fogjak adni a TWD-t magyar szinkronnal.Anis írta:Ez a TWD van magyar szinkronnal?![]()
mintha pár hete láttam volna egyik oldalon, de most nem találom.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 4., szerda 14:43
egyértelmű.ateeemadrid írta:Szerintem idáig ez volt a legjobb rész, nem csak az évadból, hanem úgy komplett az egész sorozatban.
eszedbe ne jusson.Anis írta:Ez a TWD van magyar szinkronnal?
mintha pár hete láttam volna egyik oldalon, de most nem találom.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 4., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 3., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. december 3., kedd 23:30
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem