Reszleges combhajlitoizom szakadas, fotelbu megmondom.Babinho írta: "Volt már, hogy fájt a seggetek?" című hozzászolásomat kezdeném, ha már úgy is egy hétig tárgyaltátok a homo kérdést a múlt héten...(őszintén örülök, hogy vége a témának)
![]()
Na, amúgy foci sérülés (folytathattam volna úgy is, hogy mióta a múlt héten 13 fiúval töltöttem a hétfő estét, azóta nehezen tudok járni, de engedjük el a témát)
futás közben éreztem a húzódást, és konkrétan egy hete hátul a bal combom végig fáj, húzódik, szúr, de igazából a a térd fölött kezdődik és a seggemig ér a fájdalom. Semmit nem kezdtem vele egy hete, azt gondoltam csak kisebb húzódás, de nagyon makacsnak néz ki, az ülés (vezetés, iroda) kimondottan gyötrelem, a manuális kocsit alig bírom vezetni, ülve kinyújtott lábbal.
Masszázs, tapasz, krém, mi segíthet? Nem nagyon voltam komolyan meghúzódva szinte sosem, azért kérdezek, hátha valaki (Nikaaaaa) tud segíteni![]()
Ultrahang, mri javasolt, gyogymodokat, kezelest, rehabot kollégám, Dr. summacumlaude Nika intezi.
Jobbulast