HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 24., szombat 16:26
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. augusztus 24., szombat 16:19
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. augusztus 24., szombat 15:36
De pont ez az h alig tudnak eladni van 41 jatekosuk es beleraktak 1 milliard eurot keretfejlesztesbe es egy akkor bl indulo nem sokkal korabban bl gyoztes keretbol ezt hoztak ki.wZoLee7 írta: Valpszinuleg nem a legjobb megfogalmazas, de aki akarja erti mire gondolok. Tiszta bevetelt generalnak majd ezekbol a jatekosokbol telen es jovore nyaron. Duplan adjak majd tovabb, megoldjak, nem azert gazdagok mert hulyek lennenek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 24., szombat 15:34
Valpszinuleg nem a legjobb megfogalmazas, de aki akarja erti mire gondolok. Tiszta bevetelt generalnak majd ezekbol a jatekosokbol telen es jovore nyaron. Duplan adjak majd tovabb, megoldjak, nem azert gazdagok mert hulyek lennenek.Realista24 írta:Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?wZoLee7 írta: Pénzmosás a fociban, legtöbbjük hamarosan megy az arab ligába, 2x annyiért amennyiért jött és lényegesen magasabb fizetésért. Abramovic felépített valamit, lehet vitetni a módját, de az a chelsea a legtöbbször csapat volt. Eredmények is voltak. Éljen az arab világ, a fifa meg az uefa támogatásával
Gondolom igen. Akkor kernek pár véleményt vagy ötletet hogy milyen pénzt akar Todd tisztára mosni?
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 24., szombat 15:25
Csak a szoki.soadroli írta:MU
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 24., szombat 15:24
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. augusztus 24., szombat 15:18
En ilyet meg nem lattam, nem hittem el, csak rohogni tudtam rajta.ferni írta: De ennyire szerencsétlen csapatot mint ezek![]()
Rúgnak egy gólt azt Zirkzee beleér a gólvonalon lesen véletlen, mert rárúgják![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 24., szombat 15:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 24., szombat 15:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 24., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. augusztus 24., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 24., szombat 14:40
Ja láttam, gondoltam felteszem újra, ha már akkor nem jött érdemi valaszHalfkey írta:Ugyanezt vetettem fel lentebb, annyi választ kaptam hogy szar a fantáziám, és hogy ezt Ceferintől kérdezzem ne tőlükRealista24 írta:
Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?
Gondolom igen. Akkor kernek pár véleményt vagy ötletet hogy milyen pénzt akar Todd tisztára mosni?![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 24., szombat 14:27
https://x.com/DxBruyneSZN/status/1827315885113024548'shutterisland írta:azt nem tudom, de elvileg bruno kell csatart jatsszon es vesztesre allnak brightonban, nem nez ki tul jol eddig.ikarus93 írta: A MU ha még behúzza Ugartet a PSGből akkor az Atleti mellett szerintem ők igazoltak a legjobban a nyáron.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 24., szombat 14:24
azt nem tudom, de elvileg bruno kell csatart jatsszon es vesztesre allnak brightonban, nem nez ki tul jol eddig.ikarus93 írta: A MU ha még behúzza Ugartet a PSGből akkor az Atleti mellett szerintem ők igazoltak a legjobban a nyáron.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 24., szombat 14:21
Ugyanezt vetettem fel lentebb, annyi választ kaptam hogy szar a fantáziám, és hogy ezt Ceferintől kérdezzem ne tőlükRealista24 írta:Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?wZoLee7 írta: Pénzmosás a fociban, legtöbbjük hamarosan megy az arab ligába, 2x annyiért amennyiért jött és lényegesen magasabb fizetésért. Abramovic felépített valamit, lehet vitetni a módját, de az a chelsea a legtöbbször csapat volt. Eredmények is voltak. Éljen az arab világ, a fifa meg az uefa támogatásával
Gondolom igen. Akkor kernek pár véleményt vagy ötletet hogy milyen pénzt akar Todd tisztára mosni?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. augusztus 23., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 23., péntek 20:42
Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?wZoLee7 írta: Pénzmosás a fociban, legtöbbjük hamarosan megy az arab ligába, 2x annyiért amennyiért jött és lényegesen magasabb fizetésért. Abramovic felépített valamit, lehet vitetni a módját, de az a chelsea a legtöbbször csapat volt. Eredmények is voltak. Éljen az arab világ, a fifa meg az uefa támogatásával
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 23., péntek 8:37
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 23., péntek 8:23
Ráadásul megvették a 8.kapust is.'shutterisland írta: mai chelsea kezdo 11-nek a konferencia playoffban osszesen van kb 150 meccse a chelseaban.
fifaban nincs ilyen full random keret.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem