Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Ez a MU semmivel nem több, mint a Betis, Sevilla, Soci vonal... csak a hype 500x nagyobb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nézem ezt a Brighton- MU meccset. Ez lenne a foci csúcsa? Akkora helyek vannak, mindkét csapat többször is vitte a labdát emberelőnyben a védelemre, hát itt a mi támadóink lubickolnának. Eszetlen foci ez semmi több, bár nyílván látványosabb, meg eladhatóbb, mikor itt is ott is jönnek a helyzetek, mint az, hogy az egyik csapat a 16-oson bekkel 10 emberrel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja láttam, gondoltam felteszem újra, ha már akkor nem jött érdemi valaszHalfkey írta:Ugyanezt vetettem fel lentebb, annyi választ kaptam hogy szar a fantáziám, és hogy ezt Ceferintől kérdezzem ne tőlükRealista24 írta:
Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?
Gondolom igen. Akkor kernek pár véleményt vagy ötletet hogy milyen pénzt akar Todd tisztára mosni?![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://x.com/DxBruyneSZN/status/1827315885113024548'shutterisland írta:azt nem tudom, de elvileg bruno kell csatart jatsszon es vesztesre allnak brightonban, nem nez ki tul jol eddig.ikarus93 írta: A MU ha még behúzza Ugartet a PSGből akkor az Atleti mellett szerintem ők igazoltak a legjobban a nyáron.
Itt a gól, azt se tudják mi van.
Ezt a Maguiret is minek erőltetik, fix jobb lenne a Unitednek ha el lenne zavarva.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azt nem tudom, de elvileg bruno kell csatart jatsszon es vesztesre allnak brightonban, nem nez ki tul jol eddig.ikarus93 írta: A MU ha még behúzza Ugartet a PSGből akkor az Atleti mellett szerintem ők igazoltak a legjobban a nyáron.
Ugyanezt vetettem fel lentebb, annyi választ kaptam hogy szar a fantáziám, és hogy ezt Ceferintől kérdezzem ne tőlükRealista24 írta:Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?wZoLee7 írta: Pénzmosás a fociban, legtöbbjük hamarosan megy az arab ligába, 2x annyiért amennyiért jött és lényegesen magasabb fizetésért. Abramovic felépített valamit, lehet vitetni a módját, de az a chelsea a legtöbbször csapat volt. Eredmények is voltak. Éljen az arab világ, a fifa meg az uefa támogatásával
Gondolom igen. Akkor kernek pár véleményt vagy ötletet hogy milyen pénzt akar Todd tisztára mosni?

- ikarus93
A MU ha még behúzza Ugartet a PSGből akkor az Atleti mellett szerintem ők igazoltak a legjobban a nyáron.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki pénzmosásrol ír, az ismeri a pénzmosás fogalmat?wZoLee7 írta: Pénzmosás a fociban, legtöbbjük hamarosan megy az arab ligába, 2x annyiért amennyiért jött és lényegesen magasabb fizetésért. Abramovic felépített valamit, lehet vitetni a módját, de az a chelsea a legtöbbször csapat volt. Eredmények is voltak. Éljen az arab világ, a fifa meg az uefa támogatásával
Gondolom igen. Akkor kernek pár véleményt vagy ötletet hogy milyen pénzt akar Todd tisztára mosni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pénzmosás a fociban, legtöbbjük hamarosan megy az arab ligába, 2x annyiért amennyiért jött és lényegesen magasabb fizetésért. Abramovic felépített valamit, lehet vitetni a módját, de az a chelsea a legtöbbször csapat volt. Eredmények is voltak. Éljen az arab világ, a fifa meg az uefa támogatásával
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ráadásul megvették a 8.kapust is.'shutterisland írta: mai chelsea kezdo 11-nek a konferencia playoffban osszesen van kb 150 meccse a chelseaban.
fifaban nincs ilyen full random keret.![]()
Csak tudnám mi a fenének.
És ezek a kapusok ilyen hülyék vajon? Minek mennek oda, ahol csak kapusból is összejön e a kezdő 11.
Cole Palmer megsérült. Érte aggódnak most.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mai chelsea kezdo 11-nek a konferencia playoffban osszesen van kb 150 meccse a chelseaban.
fifaban nincs ilyen full random keret.
fifaban nincs ilyen full random keret.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mikel Merino -> Arsenal
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ahaha, hát ha megengedik neki..
De valahol igaza van , valahol meg kell húzni a vonalat, nem lehet és nincs értelme 40 embert edzeni.
Továbbra is érthetetlen mit akar a tulaj, és miért igazolnak még oda játékosok amikor látják mi folyik a csapatnál.
De valahol igaza van , valahol meg kell húzni a vonalat, nem lehet és nincs értelme 40 embert edzeni.
Továbbra is érthetetlen mit akar a tulaj, és miért igazolnak még oda játékosok amikor látják mi folyik a csapatnál.
- nzooli93
Kirakta Sterlinget meg Chillwelt a keretbol,meg mondta, hogy o csak 21 jatekossal foglalkozik, a fel keret kulon edz, nem is figyeli oket, sokaknak van sok eves szerződése,de őt ezt nem erdekli,nem az o gondja.
Sterlinget mondjuk megertem. Tavaly néztem egy meccsuket ami megmaradt, 2v1 be vittek kapusra,vedo sehol, es ahelyett hogy lepasszolta volna a mellette futó tarsnak, kapusba bombazta. En mar ott kivagtam volna. Ki is kaptak utána
Sterlinget mondjuk megertem. Tavaly néztem egy meccsuket ami megmaradt, 2v1 be vittek kapusra,vedo sehol, es ahelyett hogy lepasszolta volna a mellette futó tarsnak, kapusba bombazta. En mar ott kivagtam volna. Ki is kaptak utána
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Miről van szó?CS0ki írta: Nem vagyok különösebben elajulva sterling játékától, de azért vicces ez a maresca, eddig a másodosztalyban volt, meg vitte a kávét pepnek, aztán úgy osztja az észt, mintha ferginek is előre kéne köszönnie neki.
Chelseahez pont illik mondjuk egy ilyen edző.
-
A jelenlegi papírforma szerint max néhány hónapon belül megbuktatják a játékosai. Úgy gondolom, hogy ez a nyilatkozat is annak tudható be, hogy már kezdi elveszteni az öltözőt és próbál erőt demonstrálni.CS0ki írta: Nem vagyok különösebben elajulva sterling játékától, de azért vicces ez a maresca, eddig a másodosztalyban volt, meg vitte a kávét pepnek, aztán úgy osztja az észt, mintha ferginek is előre kéne köszönnie neki.
Hala Madrid y nada más 
Nem vagyok különösebben elajulva sterling játékától, de azért vicces ez a maresca, eddig a másodosztalyban volt, meg vitte a kávét pepnek, aztán úgy osztja az észt, mintha ferginek is előre kéne köszönnie neki.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én inkább egy áltagot néznék, itt nagyon torzít hogy a cselzi kerete kb 2x akkora mint a többi csapatéRealista24 írta: Combined years of players' contracts remaining for Premier League clubs:
1). Chelsea - 191 years
2). Tottenham - 97 years
3). Brighton- 96 years
4). Wolves - 83 years
5). Man Utd - 82 years

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Combined years of players' contracts remaining for Premier League clubs:
1). Chelsea - 191 years
2). Tottenham - 97 years
3). Brighton- 96 years
4). Wolves - 83 years
5). Man Utd - 82 years
1). Chelsea - 191 years
2). Tottenham - 97 years
3). Brighton- 96 years
4). Wolves - 83 years
5). Man Utd - 82 years
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez csak egyet jelent: szar a fantáziádHalfkey írta:Nemtudom elképzelni ahogy a top klubok lekönyvelnek mittudomén plusz 50 millát amit Boehly a kokó üzletéből cashben szállít.realistahuni írta:
Meseljek el majd cefrésék, az ők dolguk lenne utánajárni.
De azt te sem hiszed, hogy többszörös pl és BL győztes csapat staffja csak úgy elfelejti hogyan kell igazolni.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!