miért kell ilyen rasszistának lenni, és arabnak titulálni??!!magnus666 írta: ha ez csak mentális betegség akkor az elásásuk csak kertészkedés.
meanwhile Németországban a diversity festivalon egy arab 9 németet szúrt meg![]()

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 24., szombat 13:15
miért kell ilyen rasszistának lenni, és arabnak titulálni??!!magnus666 írta: ha ez csak mentális betegség akkor az elásásuk csak kertészkedés.
meanwhile Németországban a diversity festivalon egy arab 9 németet szúrt meg![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. augusztus 24., szombat 12:41
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. augusztus 24., szombat 12:31
mar megint ezek a kocsog szelsojobboldali panelek, biztos fakenews
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 24., szombat 11:24
Ido kerdese volt, a nagy tolerancia es elfogadas mikor terjed ki ezekre is. Pedofil kvotat minden munkahelyre! Aztan csodalkoznak hogy Trump lesz az elnok.Kercsó írta: az agyhalottak által említett "elimination"-t én azokon is alkalmaznám, akik támogatóan szólalnak fel egy ilyen degeneráció mellett
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 24., szombat 6:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 24., szombat 0:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 23., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. augusztus 23., péntek 17:19
Megnéztem, mert reméltem, hogy még van az a határ.tomi_b írta:Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőveréstM1Ö írta: Győrffy Balázs:
Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 23., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 23., péntek 14:47
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 23., péntek 12:43
A vak komondorral egyetemben?tomi_b írta: Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőverést![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. augusztus 23., péntek 11:53
Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőveréstM1Ö írta: Győrffy Balázs:Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul?Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt.
A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.
Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem.
Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem.
Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.![]()
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 23., péntek 11:50
Ő arccal és névvel vállalja, hogy volt ilyen teszt és látta a saját szemével az eredményt. De tegyük fel, hogy Kokó hazudik. Továbbra sem értem a sportolónak miért nem érdeke egy független vizsgálat? Vagy miért nem mondja azt, hogy kedves " korrupt orosz csávó" hozzájárulok, hogy közzétegyétek milyen vizsgálat alapján zártatok ki vb-ről és állítjátok azt, hogy én nem vagyok nő. Egyből kiderülne mi a valóság.swfan írta:Kokó, amellett, hogy minden tisztelet megilleti a sportban elért sikereiért, minden, csak épp nem "független szakértő". Amióta világ a világ, fideszes a csávó, nyilván a Fidesznek megfelelő narratívát fogja tolniBlanco88 írta:
Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?
Én ebben az ügyben hajlamos vagyok Kokónak hinni, aki elmondta, hogy látta a nemi teszt eredményét.
Ilyen alapon Hámori Lucáról (meg a többi versenyzőről) sem tudjuk, hogy férfi vagy nő...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 23., péntek 11:47
"hallgattassék meg a másik fél is"nzooli93 írta: Hajdu Peterhez még elmehetne
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 23., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 23., péntek 11:40
Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul?Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt.
A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.
Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem.
Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem.
Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 23., péntek 11:19
Kokó, amellett, hogy minden tisztelet megilleti a sportban elért sikereiért, minden, csak épp nem "független szakértő". Amióta világ a világ, fideszes a csávó, nyilván a Fidesznek megfelelő narratívát fogja tolniBlanco88 írta:Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?géza írta: Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.
Én ebben az ügyben hajlamos vagyok Kokónak hinni, aki elmondta, hogy látta a nemi teszt eredményét.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 23., péntek 10:47
Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?géza írta: Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. augusztus 23., péntek 10:13
Nekem ezzel kapcsolatban rémlik egy olyan eset, amikor talán a női 1500-on a top5-t tesztelték és mindet kizárták utólag doppingvétség miatt, így a 6. lett a győztes.h3x0r írta:Miutan o lett az aranyermes, talan nem olyan meglepo, hogy ot kell eloszor letesztelni. De teljesen jogos a felvetes, kuldjunk el mindenkit ilyen tesztre.swfan írta:
Az összes többi női olimpikon bokszoló is elment egy ilyen "független orvosi vizsgálatra", ahol megállapították, hogy női nemiszervük van, nem magas a tesztoszteronszintjük, és nincs Y kromoszómájuk? Ez mind megtörtént, csak lemaradtam róla?
Ha a válasz a kérdésre nem, akkor az újabb kérdés, hogy miért kéne akkor Imane Helifnek ilyen vizsgálaton részt venni?![]()
Ha sok Y kromoszomaju not talalnak, akar kaphatnak egy kulon kategoriat is. Vagy akar mondhatjak azt is, hogy ok ennek ellenere is nok, joguk van a nok kozott indulni. Nekem mindket valasz megfelel, csak a hallgatas meg a szurke zona helyett legyen tisztazva a helyzet.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 23., péntek 9:28
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem