Dehogy lett, játsszák az áldozatot megint, aztán szeptember elejére megint minden hibátlan és tökéletes, mert eladják a játékosok lábkörmeit 4 millióért valami kamucégnek és ilyenekből csinálnak egy pár bizniszt.flori írta: Azért ez keményen el lett matekozva.![]()

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olmo ma sem játszhat.
A három játékosnak mennie kell, hogy be lehessen regelni.
A három játékosnak mennie kell, hogy be lehessen regelni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Focizni tudtak páran, de értelmesnek azért nem nevezném őketRealista24 írta:Nyilván, mert régen több értelmes jatekosotok volt.'shutterisland írta: en majd a gavi-pedri-fdj harmast eroltetnem, illetve fermin, torre erdemelne sanszot.
az elso forduloban latott fiatalokat is mindenkeppen bedobalnam, ha belefer.
nem tudom, olmo igazabol amolyan iniesta fele pozicio e vagy elorebb/szelen jatszik, igy ot nem szamoltam.
jobb lett volna gündivel, jovore meg mindenkepp erossegunk lett volna, de sajnaltam mar nala jobban jatekosokat az utobbi evekben.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyilván, mert régen több értelmes jatekosotok volt.'shutterisland írta: en majd a gavi-pedri-fdj harmast eroltetnem, illetve fermin, torre erdemelne sanszot.
nem tudom, olmo igazabol amolyan iniesta fele pozicio e vagy elorebb/szelen jatszik, igy ot nem szamoltam.
jobb lett volna gündivel, jovore meg mindenkepp erossegunk lett volna, de sajnaltam mar nala jobban jatekosokat az utobbi evekben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en majd a gavi-pedri-fdj harmast eroltetnem, illetve fermin, torre erdemelne sanszot.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az 1 értelmes emberetek így a középpályára a sérült FdJ. Van madárcsont Olmo+Pedri, meg a nem csak fizikailag sérült gavi.
Mondjuk a klasszikusokon kívül nem nézek barca meccset, így a fiataljaitokról nem tudok mit mondani, de szerintem hiba volt elhajtani. Nem csak ritka gáz.
Mondjuk a klasszikusokon kívül nem nézek barca meccset, így a fiataljaitokról nem tudok mit mondani, de szerintem hiba volt elhajtani. Nem csak ritka gáz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gundogan tavozasa szerintem sportszakmailag/anyagilag nem a vilagvege.
ingyen jott, 1 evvel oregebben pedig ingyen megy vissza, ahonnan jott.
nyilvan iden meg mehetett volna az alapkezdobe, ha maradt volna, de mar 34 lesz oktoberben.
kkp-n meg vannak fiatalok, akikben lehet potencial, lehet valaki igy berobban.
kar erte ettol fuggetlenul.
szerintem nagyobb problema azzal van, ahogy tavozott.
ingyen jott, 1 evvel oregebben pedig ingyen megy vissza, ahonnan jott.
nyilvan iden meg mehetett volna az alapkezdobe, ha maradt volna, de mar 34 lesz oktoberben.
kkp-n meg vannak fiatalok, akikben lehet potencial, lehet valaki igy berobban.
kar erte ettol fuggetlenul.
szerintem nagyobb problema azzal van, ahogy tavozott.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
2 hónapig off , így már biztos , hogy nem adjuk el.dzsi91 írta:Christensen is lépni fog elvileg. Nyilván nem top szint egyikse de így még létszámban is kevésnek tűnnek.Realista24 írta:
Gundogannak mennie kellett, mert fel mert szólalni a vezetés és csapat ellen.
Vitor melléfogás volt, mint nekünk Reineir vagy hogy kell írni.
A többi meg szóra sem érdemes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Christensen is lépni fog elvileg. Nyilván nem top szint egyikse de így még létszámban is kevésnek tűnnek.Realista24 írta:Gundogannak mennie kellett, mert fel mert szólalni a vezetés és csapat ellen.dzsi91 írta: Hát ez az olmo biznisz ha nem robbant nagyot talán az elmúlt 10 év legrosszabb igazolása is lehet náluk így, hogy mindenkit is elengednek miatta.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De belőle értelmes pénzt tudtok csinálni, nem úgy mint a tobbibol.magnus666 írta:Csak nálatok a reinert megelőző két brazil bőven visszahozta a befektetést, leírhattátok járulékos veszteségnek, addig mi tudjuk milyen helyzetben vagyunk. Így még nagyobb faszság volt lehetőséget sem adni a gyereknek.Realista24 írta:Nálunk sem lett, nem véletlen. Mondjuk Romano nem is szopkodta fel mesterségesen mint Vitort (meg a többit).
A két elnökség és edzői stáb közötti különbségekbe meg bele se megyek.
Gundogan kirúgása az igazán komoly hiba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Csak nálatok a reinert megelőző két brazil bőven visszahozta a befektetést, leírhattátok járulékos veszteségnek, addig mi tudjuk milyen helyzetben vagyunk. Így még nagyobb faszság volt lehetőséget sem adni a gyereknek.Realista24 írta:Nálunk sem lett, nem véletlen. Mondjuk Romano nem is szopkodta fel mesterségesen mint Vitort (meg a többit).
A két elnökség és edzői stáb közötti különbségekbe meg bele se megyek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálunk sem lett, nem véletlen. Mondjuk Romano nem is szopkodta fel mesterségesen mint Vitort (meg a többit).magnus666 írta: Vitor igazán ki sem lett próbálva, hogy ezt ki lehessen jelenteni. xavi véleménye nem releváns.
Azt kéne látni, hogy 15 éve folyamatosan azok a játékosok válnak be akik olcsón jönnek, akikért meg bankot robbantunk rendszerint besülnek pár hónap alatt.
Az atleticonak nem értem, minek kell lenglet, de legalább gyengülnek vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Vitor igazán ki sem lett próbálva, hogy ezt ki lehessen jelenteni. xavi véleménye nem releváns.
Azt kéne látni, hogy 15 éve folyamatosan azok a játékosok válnak be akik olcsón jönnek, akikért meg bankot robbantunk rendszerint besülnek pár hónap alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gundogannak mennie kellett, mert fel mert szólalni a vezetés és csapat ellen.dzsi91 írta: Hát ez az olmo biznisz ha nem robbant nagyot talán az elmúlt 10 év legrosszabb igazolása is lehet náluk így, hogy mindenkit is elengednek miatta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ez az olmo biznisz ha nem robbant nagyot talán az elmúlt 10 év legrosszabb igazolása is lehet náluk így, hogy mindenkit is elengednek miatta.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remy írta: Latom a Romano altal felhypeolt top talent barcas, akit tavaly igazoltak, mar ment is a kukaba.
Faye - Rennes
Ki volt ez?![]()
10+ milka zsebbe, 2 évig érvényes visszavételi opció 25-ért, illetve 30% jöhet, ha másnak adják el.
1,5M -ert jött tavaly.
Ergo nem volt rossz biznisz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lenglet - Atletico
Ezek is szépen elfogynak a végére.Clement Lenglet to Atlético Madrid, here we go!
Understand Lenglet will EXTEND his contract at Barcelona for one more year until 2027 and leave on straight loan.
NO buy option, Atlético will pay main part of the salary.
Medical tests also booked.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
R. Carlos írta:Nem akarok ünneprontó lenni, mert örülök, hogy a Barca gyengült, csak hogy a legfőbb riválisunk nemzetközi szinten meg erősödött.ateeemadrid írta: Fun nézni, ahogy szenved a rohadó, korrupt klubod. A kebabos meg jobbat érdemel ennél.![]()
Halgass rám fiatal barátom!
Enekem nem szokásom valaki más csapatát pocskondiázni....
De úgy látom te még nem juttotál el idáig, valószinü nem is fogsz
Vagyis reménytelen vagy.....jobbulást !!
Aki az elmult 5 evben Barcelonaba igazolt, az megis erdemli a sorsatCasillas fan írta: La Liga Loca oldalról (bocsi....)
🗣Christensen lesz a következő!
A dán védő távozását biztosra veszik a Barcánál. A játékosra a Premier League-ből van releváns kereslet, s ha van kereslet, nyílik is a kassza: Christensen ma már nem is edzett az Athletic ellen készülő kerettel… ennyike.
S akkor sokszor megy a köpködés a játékosokra, hogy zsoldos, szemrehányva, hol marad a klubhűség, miközben a klubok legalább ugyanennyiszer bánnak a játékosaikkal értéktárgyakként a futball monopolyban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K