ami durva, hogy a nezettsegi adatok alapjan meg mindig tobbszaz ezren neznek tevet amugy.
kivancsi lennek az 50 alatti korosztalyra.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 25., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 25., vasárnap 12:36
Hát ők már buszoztak a mozikba márciusban
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 25., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 24., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 24., szombat 19:03
Esetleg egyszerre, hehe modra.h3x0r írta:Tudom en, vagy fejbe lovom vagy kiverem neki - csak ez a ket opcio letezik.hehetheoriginal írta: Akkor haxor te is pedofil vagy, de minimum pedofilsimogato![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 24., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 24., szombat 16:06
Tudom en, vagy fejbe lovom vagy kiverem neki - csak ez a ket opcio letezik.hehetheoriginal írta: Akkor haxor te is pedofil vagy, de minimum pedofilsimogato![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 24., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 24., szombat 15:31
Az, hogy valaki pedofil hajlamokkal szuletett es erre izgul, arrol o nem tehet, onmagaban ezert meg nem kell ot gyulolni. Ennyirol szol a kivagott video. Ebben, amit mondott meg semmi rossz vagy felhaborito nincs. Nem azokat mentegette, akik gyerekekrol neznek videokat vagy molesztaljak oket.dzsi91 írta:Nem is az ilyen szerintem fizetett idióták a félelmetes hanem, hogy volt ott egy nagyobb létszámú közönség akik ezt végighallgatták csendben és senki nem rángatta ke őket a színpadról.Faust írta:
Ido kerdese volt, a nagy tolerancia es elfogadas mikor terjed ki ezekre is. Pedofil kvotat minden munkahelyre! Aztan csodalkoznak hogy Trump lesz az elnok.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 24., szombat 15:24
Ezt mar 11-12 eve is probaltak magyarazni pszichomokus szakon, de elvileg csak akkor kezdtek a pedofiliat szexualis beallitottsagkent “tanulmanyozni.” Hivatalosan valaki csak akkor szamit pedofilnak, ha csinalt is valamit egy fiatalkoruval, a gondolat nem eleg. Meg az apjuk faszát… ezeket tenyleg mindenfele fajdomcsillapitas nelkul kene kasztralni aztan golyot a fejukbe.dzsi91 írta:Nem is az ilyen szerintem fizetett idióták a félelmetes hanem, hogy volt ott egy nagyobb létszámú közönség akik ezt végighallgatták csendben és senki nem rángatta ke őket a színpadról.Faust írta:
Ido kerdese volt, a nagy tolerancia es elfogadas mikor terjed ki ezekre is. Pedofil kvotat minden munkahelyre! Aztan csodalkoznak hogy Trump lesz az elnok.
Btw eddig 3 halott a diversity ünnepségen. Szomorú és irónikus is egyben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 24., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 24., szombat 14:07
Nem is az ilyen szerintem fizetett idióták a félelmetes hanem, hogy volt ott egy nagyobb létszámú közönség akik ezt végighallgatták csendben és senki nem rángatta ke őket a színpadról.Faust írta:Ido kerdese volt, a nagy tolerancia es elfogadas mikor terjed ki ezekre is. Pedofil kvotat minden munkahelyre! Aztan csodalkoznak hogy Trump lesz az elnok.Kercsó írta: az agyhalottak által említett "elimination"-t én azokon is alkalmaznám, akik támogatóan szólalnak fel egy ilyen degeneráció mellett
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 24., szombat 14:02
Elszigetelt eset. Ne hagyjuk, hogy elvonja a figyelmet a valódi felelősről, ami az erősödő szélsőjobboldal. Lényegében itt a "szélsőjobboldali panelek" késeltek.El Sie7e írta:miért kell ilyen rasszistának lenni, és arabnak titulálni??!!magnus666 írta: ha ez csak mentális betegség akkor az elásásuk csak kertészkedés.
meanwhile Németországban a diversity festivalon egy arab 9 németet szúrt meg![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 24., szombat 13:15
miért kell ilyen rasszistának lenni, és arabnak titulálni??!!magnus666 írta: ha ez csak mentális betegség akkor az elásásuk csak kertészkedés.
meanwhile Németországban a diversity festivalon egy arab 9 németet szúrt meg![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. augusztus 24., szombat 12:41
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. augusztus 24., szombat 12:31
mar megint ezek a kocsog szelsojobboldali panelek, biztos fakenews
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 24., szombat 11:24
Ido kerdese volt, a nagy tolerancia es elfogadas mikor terjed ki ezekre is. Pedofil kvotat minden munkahelyre! Aztan csodalkoznak hogy Trump lesz az elnok.Kercsó írta: az agyhalottak által említett "elimination"-t én azokon is alkalmaznám, akik támogatóan szólalnak fel egy ilyen degeneráció mellett
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 24., szombat 6:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 24., szombat 0:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 23., péntek 20:37
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem