🗣Christensen lesz a következő!
S akkor sokszor megy a köpködés a játékosokra, hogy zsoldos, szemrehányva, hol marad a klubhűség, miközben a klubok legalább ugyanennyiszer bánnak a játékosaikkal értéktárgyakként a futball monopolyban.
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2024. augusztus 23., péntek 17:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 23., péntek 17:14
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 23., péntek 13:50
Ez egyetlen meccs, ebből nincs értelme messzemenő következtetéseket levonni. Hosszabb távon majd meglátjuk hogyan áll össze a csapat, mennyire hiányzik Kroos, én jelenleg a sérülések miatt aggódom. Ott van gáz bőven, lásd éppen Bellingham.weah írta:Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.bluebike írta: Gündogan --> Man City, official
Durva, hova jutott ez a klub. Mondjuk minden szrt megérdemelnek, ami a nyakukba potyog. Kíváncsi leszek érkezik-e még valaki utolsó héten, egyelőre "ölég" csonka ez a keret. Bár még így is el tudom képzelni, hogy a bajnokságban másodikak, vagy akár elsők (ha balfszkodunk/sérülések) lennének, ha megússzák a sérüléseket, mert ismerjük őket is, meg a ligát is.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 23., péntek 13:45
weah írta:
Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.
Nem gondolom, hogy egy meccs után ekkora lenne a gond. Fog a Barca is pontot hullajtani. Nekünk sem ez lesz az utolsó. Van még 37 meccs, se Ők, se Mi nem nyerjük meg az összeset.nuevo_ericco írta:
Nekem is pont ez jutott az eszembe. Nehogy az legyen, hogy mire a csapat és a stáb megtalálja az egyensúlyt, a játékát, -10 legyen közte. Az Atletico sem lett gyengébb tavaly óta.
Ahogy mi is, csak kell egy kis finomhangolás, és idő hozzá, amíg mindenki felépül, és összerázódik a csapat. Meg az, hogy ne legyen senki a neve miatt sérthetetlen kezdő.R. Carlos írta:
Nem akarok ünneprontó lenni, mert örülök, hogy a Barca gyengült, csak hogy a legfőbb riválisunk nemzetközi szinten meg erősödött.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 23., péntek 13:35
Nem akarok ünneprontó lenni, mert örülök, hogy a Barca gyengült, csak hogy a legfőbb riválisunk nemzetközi szinten meg erősödött.ateeemadrid írta:Fun nézni, ahogy szenved a rohadó, korrupt klubod. A kebabos meg jobbat érdemel ennél.Calypso53 írta:
Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.
Ami az okádékot illeti, ez téged minösit !!![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. augusztus 23., péntek 13:23
Ééés már állítólag le is adta a fizetési igényét, csak hogy segítsen.Bencze írta: Chiesat is leigazolnak9+4 millio. Faye eladasa 10+2 millioert volt az elso lepes a chiesa hadmuveletben
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 23., péntek 13:11
Fun nézni, ahogy szenved a rohadó, korrupt klubod. A kebabos meg jobbat érdemel ennél.Calypso53 írta:Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.ateeemadrid írta: Lehet en lattam keves Barca meccset, de amikor neztem, az egyik legjobbjuk volt. Masreszt pont ez a mentalitas hianyzott onnan, ami neki megvolt.
Ez nagy win nekünk így. Meg legalabb egy szimpatikus jatekost nem kell ebben az okadekban nezni.
Ami az okádékot illeti, ez téged minösit !!
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 23., péntek 13:10
Nekem is pont ez jutott az eszembe. Nehogy az legyen, hogy mire a csapat és a stáb megtalálja az egyensúlyt, a játékát, -10 legyen közte. Az Atletico sem lett gyengébb tavaly óta.weah írta: Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. augusztus 23., péntek 13:08
Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.bluebike írta: Gündogan --> Man City, official
Durva, hova jutott ez a klub. Mondjuk minden szrt megérdemelnek, ami a nyakukba potyog. Kíváncsi leszek érkezik-e még valaki utolsó héten, egyelőre "ölég" csonka ez a keret. Bár még így is el tudom képzelni, hogy a bajnokságban másodikak, vagy akár elsők (ha balfszkodunk/sérülések) lennének, ha megússzák a sérüléseket, mert ismerjük őket is, meg a ligát is.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 23., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 23., péntek 9:23
Tőkeltesen leírtad mi a gond a hozzászólásoddalCalypso53 írta:Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.ateeemadrid írta: Lehet en lattam keves Barca meccset, de amikor neztem, az egyik legjobbjuk volt. Masreszt pont ez a mentalitas hianyzott onnan, ami neki megvolt.
Ez nagy win nekünk így. Meg legalabb egy szimpatikus jatekost nem kell ebben az okadekban nezni.
Ami az okádékot illeti, ez téged minösit !!
HozzászólásSzerző: Calypso53 » 2024. augusztus 23., péntek 9:18
Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.ateeemadrid írta: Lehet en lattam keves Barca meccset, de amikor neztem, az egyik legjobbjuk volt. Masreszt pont ez a mentalitas hianyzott onnan, ami neki megvolt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 22., csütörtök 22:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 22., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 22., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 22., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 22., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 21., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 21., szerda 16:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 21., szerda 14:37
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem