R. Carlos írta:Nem akarok ünneprontó lenni, mert örülök, hogy a Barca gyengült, csak hogy a legfőbb riválisunk nemzetközi szinten meg erősödött.ateeemadrid írta: Fun nézni, ahogy szenved a rohadó, korrupt klubod. A kebabos meg jobbat érdemel ennél.![]()
Halgass rám fiatal barátom!
Enekem nem szokásom valaki más csapatát pocskondiázni....
De úgy látom te még nem juttotál el idáig, valószinü nem is fogsz
Vagyis reménytelen vagy.....jobbulást !!

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Aki az elmult 5 evben Barcelonaba igazolt, az megis erdemli a sorsatCasillas fan írta: La Liga Loca oldalról (bocsi....)
🗣Christensen lesz a következő!
A dán védő távozását biztosra veszik a Barcánál. A játékosra a Premier League-ből van releváns kereslet, s ha van kereslet, nyílik is a kassza: Christensen ma már nem is edzett az Athletic ellen készülő kerettel… ennyike.
S akkor sokszor megy a köpködés a játékosokra, hogy zsoldos, szemrehányva, hol marad a klubhűség, miközben a klubok legalább ugyanennyiszer bánnak a játékosaikkal értéktárgyakként a futball monopolyban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
La Liga Loca oldalról (bocsi....
)
A dán védő távozását biztosra veszik a Barcánál. A játékosra a Premier League-ből van releváns kereslet, s ha van kereslet, nyílik is a kassza: Christensen ma már nem is edzett az Athletic ellen készülő kerettel… ennyike.
S akkor sokszor megy a köpködés a játékosokra, hogy zsoldos, szemrehányva, hol marad a klubhűség, miközben a klubok legalább ugyanennyiszer bánnak a játékosaikkal értéktárgyakként a futball monopolyban.

"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Latom a Romano altal felhypeolt top talent barcas, akit tavaly igazoltak, mar ment is a kukaba.
Faye - Rennes
Ki volt ez?
Faye - Rennes
Ki volt ez?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ez egyetlen meccs, ebből nincs értelme messzemenő következtetéseket levonni. Hosszabb távon majd meglátjuk hogyan áll össze a csapat, mennyire hiányzik Kroos, én jelenleg a sérülések miatt aggódom. Ott van gáz bőven, lásd éppen Bellingham.weah írta:Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.bluebike írta: Gündogan --> Man City, official
Durva, hova jutott ez a klub. Mondjuk minden szrt megérdemelnek, ami a nyakukba potyog. Kíváncsi leszek érkezik-e még valaki utolsó héten, egyelőre "ölég" csonka ez a keret. Bár még így is el tudom képzelni, hogy a bajnokságban másodikak, vagy akár elsők (ha balfszkodunk/sérülések) lennének, ha megússzák a sérüléseket, mert ismerjük őket is, meg a ligát is.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
weah írta:
Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.
Nem gondolom, hogy egy meccs után ekkora lenne a gond. Fog a Barca is pontot hullajtani. Nekünk sem ez lesz az utolsó. Van még 37 meccs, se Ők, se Mi nem nyerjük meg az összeset.nuevo_ericco írta:
Nekem is pont ez jutott az eszembe. Nehogy az legyen, hogy mire a csapat és a stáb megtalálja az egyensúlyt, a játékát, -10 legyen közte. Az Atletico sem lett gyengébb tavaly óta.
Ahogy mi is, csak kell egy kis finomhangolás, és idő hozzá, amíg mindenki felépül, és összerázódik a csapat. Meg az, hogy ne legyen senki a neve miatt sérthetetlen kezdő.R. Carlos írta:
Nem akarok ünneprontó lenni, mert örülök, hogy a Barca gyengült, csak hogy a legfőbb riválisunk nemzetközi szinten meg erősödött.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem akarok ünneprontó lenni, mert örülök, hogy a Barca gyengült, csak hogy a legfőbb riválisunk nemzetközi szinten meg erősödött.ateeemadrid írta:Fun nézni, ahogy szenved a rohadó, korrupt klubod. A kebabos meg jobbat érdemel ennél.Calypso53 írta:
Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.
Ami az okádékot illeti, ez téged minösit !!![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ééés már állítólag le is adta a fizetési igényét, csak hogy segítsen.Bencze írta: Chiesat is leigazolnak9+4 millio. Faye eladasa 10+2 millioert volt az elso lepes a chiesa hadmuveletben
- ateeemadrid
Fun nézni, ahogy szenved a rohadó, korrupt klubod. A kebabos meg jobbat érdemel ennél.Calypso53 írta:Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.ateeemadrid írta: Lehet en lattam keves Barca meccset, de amikor neztem, az egyik legjobbjuk volt. Masreszt pont ez a mentalitas hianyzott onnan, ami neki megvolt.
Ez nagy win nekünk így. Meg legalabb egy szimpatikus jatekost nem kell ebben az okadekban nezni.
Ami az okádékot illeti, ez téged minösit !!

-
Nekem is pont ez jutott az eszembe. Nehogy az legyen, hogy mire a csapat és a stáb megtalálja az egyensúlyt, a játékát, -10 legyen közte. Az Atletico sem lett gyengébb tavaly óta.weah írta: Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Szerintem amíg egy Mallorca gondot tud okozni,addig egy akármennyire meggyengült Barcelona is állandó veszély lesz.Főleg hogy egy forduló után -2.bluebike írta: Gündogan --> Man City, official
Durva, hova jutott ez a klub. Mondjuk minden szrt megérdemelnek, ami a nyakukba potyog. Kíváncsi leszek érkezik-e még valaki utolsó héten, egyelőre "ölég" csonka ez a keret. Bár még így is el tudom képzelni, hogy a bajnokságban másodikak, vagy akár elsők (ha balfszkodunk/sérülések) lennének, ha megússzák a sérüléseket, mert ismerjük őket is, meg a ligát is.
Gündogan --> Man City, official
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tőkeltesen leírtad mi a gond a hozzászólásoddalCalypso53 írta:Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.ateeemadrid írta: Lehet en lattam keves Barca meccset, de amikor neztem, az egyik legjobbjuk volt. Masreszt pont ez a mentalitas hianyzott onnan, ami neki megvolt.
Ez nagy win nekünk így. Meg legalabb egy szimpatikus jatekost nem kell ebben az okadekban nezni.

Miért kell neked nézni az" okádékot " senki nem kényszerint rá.ateeemadrid írta: Lehet en lattam keves Barca meccset, de amikor neztem, az egyik legjobbjuk volt. Masreszt pont ez a mentalitas hianyzott onnan, ami neki megvolt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én azt hallottam, hogy az Inter viszi majd el. Elvileg meg is egyeztek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mondjuk Chiesa ügyes mikor nem sérült.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Chiesat is leigazolnak
9+4 millio. Faye eladasa 10+2 millioert volt az elso lepes a chiesa hadmuveletben

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The departures of İlkay Gündoğan and Vitor Roque WILL NOT BE ENOUGH for Barcelona to register Dani Olmo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Konkrétan kb a legjobbjuk volt, ahányszor Barca meccs elé tévedtem annyiszor volt élmény nézni hogy játszik.
https://pbs.twimg.com/media/GVfviviXoAA ... name=large
EBn is fantasztikusak voltak Tonival együtt.
https://pbs.twimg.com/media/GVfviviXoAA ... name=large
EBn is fantasztikusak voltak Tonival együtt.