1.nuevo_ericco írta:Nem ő dönthet. Ha jól tudom, Kanadában volt egy ilyen eset, ahol a gyerek mindkét nemiszervvel született, majd orvosok, pshichológusok véleményeinek meghallgatása után a szülők döntöttek.1madridista írta:de arrol donthet h levagatja e a micsodajat.
Értitek már, milyen hazug, szélsőjobbos panelekről beszélek?
Pont ezért nem ők döntenek.1madridista írta: nemreg vt ilyen idos gondolom emlekszik meg h a serdulok mennyire felelotlenek es kepesek 15p mulva megbanni a dontesuket csak egy ilyet nem tudsz visszacsinalni
Igen, sajnos ritkán vannak esetek, amikor a szülőnek átcseszik, és a gyerek issza meg a levét, mindenféle gúnyába öltöztetik, de ez már teljesen más téma, nem csak az lmbt-vel kapcsolatos, nem csak nyugaton létezik, és erről a legkevésbé a szexuális kisebbségek tehetnek. Ez az a szint, amikor nem oltatják be, éheztetik szegény gyereket, stb., és ez ellen én is szigorúan fellépnék.
Az, hogy ez a klipp anno lemehetett az MTV-n, gyerekek is láthatták, nem ugyanaz, mint ami miatt itt megy a vita?___Samy___ írta: Koszonom, erre ertettem, hogy maga a homoszexualitas mar regen is megvolt. Viszont kanyarban sem volt a tema a mostani helyzethez kepest.
A te éleményed és a saját gyerekeidet majd ez alapján neveled. Más pedig úgy gondolja, hogy a gyerekével el tud beszélni ilyen témáról is, és akkor jó, ha van mesekönyv, amit elővehet. Én ezt nem látom veszélyesnek. Ami pedig a popkultúrát illeti, a jelenség, amiről beszéltek, szerintem továbbra is inkább a kapzsiság, hozzánemértés és a hülyeség szülöttje, mint a lgbt propagandáé. Netflix be is húzta a kéziféket, mert a profit kárára ment.kiserik írta: Nekem az a véleményem, hogy a szexualitás, meg ilyen olyan csoportok nem valók a gyerekek meséibe. A gyerekek nem ítélkeznek és rohadtul nem kell őket szexuális dologkkal besztatni.
Amúgy régen a Rút kiskacsa is a másság elfogadásáról szólt, de Tapsihapsi is nőnek öltözve csavarta el a vadász fejét. Gyerekek milliónak szeme láttára, mégsem lett homokos emiatt senki.
hAzUG szelSOjObbOS paNEL... 1 ellenpeldat tudsz felhozni ami nem is arrol szol meg magyarazod h ritkan van ilyen gratulalok... nem is arrol volt szo hogy aki 2 nemi szervvel szuletik azzal mi van... lehet h nem vagathatod le (lehet hogy tuloztam bocsanat) de pubertasblokkolokat es hormonkezelest lehet kapni 18 ev alatt ezt te is tudod, az tenyleg annyival jobb te nagy emberi jogi elharcos...
2.
"a sajat gyerekeidet majd ez alapjan neveled" xdd ha az ovodaban olvasnak nekik drag queenek (attol meg mert nem tudsz rola letezik, csak 3x irtam le eddig h van ismerosom aki rendszeresen talalkozott ezzel) akkor nem adatik meg neked a lehetoseg h a gyereked ettol mentesen neveld.lehet magyarazni h tulkapas csak egyre tobb embernek van szemelyes tapasztalata is ilyen tulkapasrol es ez ijeszto azok szamara akik nem szeretnenek ebben elni. nem tudom hanyszor lett felhozva az eurovizio, nemtom lattad e h ki nyerte es mivel. hasonlitsd ossze egy 10 evvel ezelottivel... valahogy erre az ervre sem sikerult reagalni kiragadod a masik ervelesebol azt amibe bele tudsz kotni a tobbit meg erintetlenul hagyod es nem is beszelsz rola...