Mint mondtam, nincs ilyen ismerősöm de szerintem az átlag meleg vagy transz nem akarja hogy őt képviseljék, hogy érte kimenjenek az utcán táncolni csak hagyják békén élni nyugodtan. A te storydból is pontosan ezt szűröm le.oroszisti írta: O nem vart el semmit, csak annyit, hogy ne kelljen szoknyában bemennie a fotozasra.
Én inkább megfordítanám a dolgot és kíváncsi lennék az ő véleményére az ő nevében is parádézó férfiakra nőkre szivárványzászló alatt. Vagy pl mi a véleménye az eurovíziós dalfesztiválról vagy az olimpiai megnyitóról. Az ő megítélésének jót tesz a férfi boxoló nők között az olimpián? Mert ha nincs is semmi köze az egészhez a transz kifejezés egybeforr az ilyen botrányokkal.
Ezért írtam, hogy az lmbtq meg woke meg hasonló mozgalmak nem a testvéredet képviselik. Az ő és sok hasonló normális ember problémáját figurázzák ki használják fel és utáltatják meg a tömeggel.
És ez nem azt jelenti, hogy a tömeg homofób vagy rasszista. De ha 10cigányból 9nél kés van ne várja senki, hogy amiatt az 1 miatt lesz jó a megítélése a cigányoknak.
És jelenleg abba az irányba tartunk, hogy az elmebeteg szines hajú egyszáltangában utcán parádézó szivárványzászlós sereg lemossa az átlag meleg és transzokat a bolygóról mert sokkal hangosabbak. És ha én nem kedvelem őket akkor jön valami tolerancia és elfogadás szakos megmondó ember, hogy én mekkora fos vagyok és biztos porig aláznám azt az ismerősömet aki comingoutol nekem.
De már annyi témába lett itt belekezdve, hogy elengedem a dolgot.