1madridista írta:de arrol donthet h levagatja e a micsodajat.
Nem ő dönthet. Ha jól tudom, Kanadában volt egy ilyen eset, ahol a gyerek mindkét nemiszervvel született, majd orvosok, pshichológusok véleményeinek meghallgatása után a szülők döntöttek.
Értitek már, milyen hazug, szélsőjobbos panelekről beszélek?
1madridista írta:
nemreg vt ilyen idos gondolom emlekszik meg h a serdulok mennyire felelotlenek es kepesek 15p mulva megbanni a dontesuket csak egy ilyet nem tudsz visszacsinalni
Pont ezért nem ők döntenek.
Igen, sajnos ritkán vannak esetek, amikor a szülőnek átcseszik, és a gyerek issza meg a levét, mindenféle gúnyába öltöztetik, de ez már teljesen más téma, nem csak az lmbt-vel kapcsolatos, nem csak nyugaton létezik, és erről a legkevésbé a szexuális kisebbségek tehetnek. Ez az a szint, amikor nem oltatják be, éheztetik szegény gyereket, stb., és ez ellen én is szigorúan fellépnék.
___Samy___ írta:
Koszonom, erre ertettem, hogy maga a homoszexualitas mar regen is megvolt. Viszont kanyarban sem volt a tema a mostani helyzethez kepest.
Az, hogy ez a klipp anno lemehetett az MTV-n, gyerekek is láthatták, nem ugyanaz, mint ami miatt itt megy a vita?
kiserik írta:
Nekem az a véleményem, hogy a szexualitás, meg ilyen olyan csoportok nem valók a gyerekek meséibe. A gyerekek nem ítélkeznek és rohadtul nem kell őket szexuális dologkkal besztatni.
A te éleményed és a saját gyerekeidet majd ez alapján neveled. Más pedig úgy gondolja, hogy a gyerekével el tud beszélni ilyen témáról is, és akkor jó, ha van mesekönyv, amit elővehet. Én ezt nem látom veszélyesnek. Ami pedig a popkultúrát illeti, a jelenség, amiről beszéltek, szerintem továbbra is inkább a kapzsiság, hozzánemértés és a hülyeség szülöttje, mint a lgbt propagandáé. Netflix be is húzta a kéziféket, mert a profit kárára ment.
Amúgy régen a Rút kiskacsa is a másság elfogadásáról szólt, de Tapsihapsi is nőnek öltözve csavarta el a vadász fejét. Gyerekek milliónak szeme láttára, mégsem lett homokos emiatt senki.
Amúgy tudod, hogy mi a poén? A pedofilokat senki sem védte itt, ahogy a melegeket senki sem támadta. Egyedül a túltolt, mindenhová erőltetett propagandával van baja az embereknek.
Én értem a problémát, a dilemmát én is látom, csak a rá adott válaszban nem értünk egyet. Többször leírtam, hogy miben.