Nem nekem írtad, de érdekes dolgokat említesz, ezért reagálnék rá.kiserik írta: Gondolom Te ezt mint szakember jelented ki. Mert én laikusként gondolom, hogy ha gyermekkorban (már egész pici gyermekkorban) elkezdjük csökkenteni a férfi nemi hormont és növelni a női nem hormont mondjuk fiúknál, akkor az akár befolyásoló tényező is lehet a későbbi szexualitást illetően.
Kutatások bizonyítják (nem fakenews), hogy van, aki melegnek születik, van aki heterónak és van egy réteg, akik bizony külső behatások miatt válnak vagy ezzé, vagy azzá.
Amennyiben valóban így van, nem tudom, nem vagyok otthon a témában, hogy bizonyos vegyszereknek, génmódosításoknak ilyen a hatása, akkor szerintem az sem a lgbt propaganda miatt van, hanem mert a nagy agrárcégek így jutnak több profithoz.
Az a heteró pedig valószinűleg biszexuális, és általában egy korai szerelmi csalódás miatt köt ki később kizárólag az egyik nemnél. A szexualitás nem egzakt, inkább egy csúszka, van nagyon hetero, nagyon homo, és közte egy csomó átmenet.
Szerintem nem kéne ennyire könnyen befolyásolhatónak hinni a gyerekeket, fiatalokat, a legtöbbjük külső hatások ellenére is el tudja dönteni előbb vagy utóbb, ki is ő valójában, és a politika is jobban bízhatna a szülőkben, tanárokban. Nem kéne felesleges, jogilag értelmezhetetlen, kizárólag hergelésre alkalmas gumitörvényeket hozni.
Szerintem a mindenhová erőltetett, gyerekeinket megrontó lgbt propaganda, és még egy csomó itt elhangzó erősen általánosító vélemény minimum nem okés, ha nem is támadás. Mintha egy átlag melegnek lenne beleszólása, mit tesz a Disney a SW-ba, és nem inkább a részvényesek és a producerek próbálnának szerencsétlen módon tovább gazdagodni.kiserik írta: Amúgy tudod, hogy mi a poén? A pedofilokat senki sem védte itt, ahogy a melegeket senki sem támadta. Egyedül a túltolt, mindenhová erőltetett propagandával van baja az embereknek.