A nyelvezet régen sokkal durvább volt. Akkoriban nem meleg meg homoszexuális volt a megnevezés, hanem sokkal erősebb kifejezések. Tehát mégegyszer a homoszexualitással kapcsolatos negatív vélemény nem csak a szélsőjobbra jellemző. (Hanem a társadalom minden rétegére. Kiemelten érintett pl. a cigány kisebbség)nuevo_ericco írta: Ja, csak semmi köze ahhoz, amit írtam. Nem százalékos megítélésről beszéltem, hanem a nyelvezetről, közbeszédről, használt panelekről. Te kis buborékodban ezek mindennaposak egy ideje, ezt elhiszem, ezért nem érzékelted, hogy bizony a legtöbb általam említett panel sima figyelemelterelésnek lett behozva a közbeszédbe. Pl. a melegekkel ahogy utaltál rá, egyre kevesebb embernek volt/van problémája, de ez a melegek által tolt propaganda megfertőzi a gyerekeinket, stb. bullshit, óriási ferdítés, nettó politikai termék, ún. dogwhistle, a fősodorban új, előtte csak a szélsőjobbon volt hallható, nem véletlen, hogy Dúró Dóra dobta be a köztudatba anno. Ehhez vegyük hozzá az állandó párhuzamokat a pedofíliával. A kettő dolgot csak te mosod össze állandóan, ismét csak azért, hogy hamisan legitimáld a saját véleményedet.
Nem ellentétes, mert a véleménnyel tudok azonosulni, csak az okokat látom máshol. Az nevetséges, hogy minden mögé progresszív, feminista, lgbt, stb. összeesküvést látnak felnőtt emberek, és nem veszik észre, hogy ez csak gumicsont, mint a híres, jogilag full értelmezhetetlen, gyermekvédelmi törvény.
Ebben igazad van, de pont ezért nem félnek szélsőjobboldali eszközökhöz nyúlni. Mert embereket és ügyeiket megbélyegezni tömegesen, gyerekeinkre veszélyesnek beállítani, azokat tőluk "megvédeni", majd erre alapozva törvényt is hozni, bizony szélsőjobbodlali cselekedet. Lehet itt relativizálni, de ez az.
Magyarországon 1961-től nem bűncselekmény a homoszexualitás. Addig a szélsőjobb volt hatalmon?
https://index.hu/belfold/2017/08/04/hom ... b397423a6e
Én semmilyen összeesküvésről nem beszéltem. Annyit mondtam, hogy véleményem szerint betegség. Illetve egyértelműen zajlik egy érzékenyítési folyamat (tv, zene, sport, iskola, rajzfilmek), amivel elfogadottabbá akarják tenni a dolgot, amit nevezhetünk agymosásnak is (Hogy milyen célból azt nem tudom. Valószínűleg anyagi érdek fűződik hozzá.) Ha gumicsont, akkor miért kell vele egy olimpiai megnyitón provokálni az embereket?
Nem! Más embereket és ügyeiket tömegesen megbélyegezni nem csak szélsőjobboldali cselekedet. Ezt tették a történelem során királyok, kommunisták és sok esetben demokraták is. Ez egy hatalomtechnikai eszköz, amit mindig is használtak és az emberi természetből fakad.