Látom továbbra sem megy a tudománygéza írta:Kiveve ha kukoricat eszel.swfan írta:
A kérdésnek semmi értelme, mert
1. senki nem akar "melegeket csinálni" a gyerekekből
2. a tudomány mai állása szerint nem is lehet "melegeket csinálni"

A atrazin a szervezetben blokkolja a tesztoszteron termelést és növeli az ösztrogénét. Hüllőket egyenesen kémiailag kasztrál és feminizál, viszont gerinceseknél is működik ez a folyamat (tesztoszteron mínusz, ösztrogén plusz) és növeli a prosztata illetve mellrák esélyét /Tyron Hayes/. Emellett az atrazin amerikában az egyik leggyakoribb gyomirtó szer. A világ legnagyobb kukorica termesztője az USA. Monokultúrában nyomják a GMO-s kukoricát. A GMO azt jelenti, hogy kódolják a DNS-ében azt, hogy a gyomirtó (atrazin) ne legyen hatással rá. Elpusztul minden növény, de a kukorica nem. A baj ott kezdődik, hogy azért még a kukorica ugyan úgy felveszi és raktározza a növényvédő szert. Emellett az is fejvakarásra ad okot, hogy az amerikai egészségügy kimondta, hogy a vízben az atrazin 0,15 ppb fölött már káros az emberre, de a megengedett határérték az ivóvízben mégis 1-3 ppb között van azóta is...
Az egyik legelterjedtebb édesítő szer a glükót-fruktóz szirup, más néven izocukor, invertcukor, stb. Ez elég sok mindenben megtalálható, ha megnézed a cimkéket. A csavar ott van, hogy ezt az édesítő szert kukoricából állítják elő, mert az az olcsó. Így benne van az atrazin is szép számmal, amit a gyerkőcök nyugodt szívvel szürcsölnek a kólával meg eszegetnek a csokival.
Ergó egyél kukoricát nyugodtan, mert Európában tiltott a GMO, de ez a GMO-s növényekből előállított alapanyagokra nem vonatkozik, így a glükót-fruktóz szirupra sem. Azt illene kerülni egy felelős embernek/szülőnek.