Blanco88 írta:
10-15 éve senkit nem zavart a pride csak a szélsőjobbot? Ez nettó hazugság.
A kommunizmusban is a szélsőjobb büntette az ilyen magatartást? Neked a szélsőjobb minden rossz okozója. (és nyilván minden szélsőjobb, ami ellentétes a te kis világoddal) Még jó, hogy konteókba nem mész bele
Kommunizmus megszűnésekor 3 éves voltam, viszont kamaszkoromban voltak szelsőjobbos ismerőseim, kizárólag tőlük és a kuruc.info-n hallottam, olvastam vállahatlan buzizásokat, propagandázást, kb. hasonló szövegeket, ami mára a konzervatív oldalon mindennapos lett. Na meg kocsmában az alkeszoktól. A Pride-ra sem a volt komcsi nyugdíjasok járnak rendszeresen balhézni. És ez a nyugaton csak úgy random átoperálják a gyerekeinket, és már jönnek ide is hülyeség onnan származik, amit itt is lehet már olvasni. De megértem, biztos jobb azt hinni, hogy a világ lett libsibb, és nem csak a szélről tűnik minden annak, még a centrum is.
kiserik írta:
Nem minden fakenews, ami a mi véleményünkkel, világképünkkel szembe megy.
Nem mindenre. Konkrétan ez a gyerekeinkre veszélyes, aljasan, elemi ösztönökre ható propagandára céloztam, amely jó sok hazugságon, féligazságon alapul.
Az utolsó bekezdéssel pedig maximálisan egyetértek. De ki döntött így? A Lego fejesei, hogy ne csak a kisfiúk sírjanak Legoért a szüleiknek. Vagy szerinted a Lego részvényesei lemondanak a nyereségről, csak mert utálják a férfiakat? Vagy erre akarják nevelni a gyerekeket? Ugyanmár.