Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát a city vezetést most megnézném, szerintem asztalt csapkodva nevetnek a barcan
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyreszt jo hogy lelepett a Barcabol, de igy a City csak meg erosebb lesz a BLben vele. Barca meg sose volt tenyezo a BLben.
Lehet jobb lett volna ha marad ott a fertoben.
Lehet jobb lett volna ha marad ott a fertoben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
2025ig irt alá a Cityvel.Realista24 írta: Gundi mehet ingyen, Pep pedig leokezta a transzfert.
Kabaré.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rovid időn belül kuku kukurella is ott köt ki, mint nuevo jordi alba. Most mondom nektek. Annyira beleillik az a pompadur gyerek a filozofiaba. Meg saját nevelés is, vagy mi a szosz. Barca b ben nyomult régen.
Meg az se mindegy, hogy kikbe ölik a pénzt.
Például évekig fizetik Lewa hatalmas fizuját, aki majd lelép ingyen.
Mi meg ilyet nem is igazolunk, akiből előre láthatólag nagy mínuszban szállunk ki, nem lapátoljuk ki a pénzt az ablakon ki, mint a Barca.
Nagyon jól is adunk el szerencsére, max azok mennek el ingyen vagy fillérekért, akik már rengeteget adtak a klubnak.
kivéve hazardinho
Például évekig fizetik Lewa hatalmas fizuját, aki majd lelép ingyen.
Mi meg ilyet nem is igazolunk, akiből előre láthatólag nagy mínuszban szállunk ki, nem lapátoljuk ki a pénzt az ablakon ki, mint a Barca.
Nagyon jól is adunk el szerencsére, max azok mennek el ingyen vagy fillérekért, akik már rengeteget adtak a klubnak.
kivéve hazardinho

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Igazi játékos gyűjtő hely lett, nulla nívóval. Ezen Yamal sem tud segíteni, az a klub szanaszét van.dzsi91 írta: Van valami stat róla, hogy hány játékos fordult meg náluk az elmúlt években? Ha nem is Chelsea szinten de brutál mennyi ilyen 1szezonos arcuk volt volt az a brazil arc 18ban aki utána kínába ment de kessie vitor roqe paco alcacer a felének a nevét se tudom de rohadt sokan voltak.zsao felix aubameyang. Átjáróház az egész klub mégha sokuk nem is minőségi játékos azért ilyen szinten mozgatni a keretet egészségtelen.
Az mindent elarul a vezetőségről, ha egy Gundogan kaliber ingyen távozhat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na kigugliztam. Paulinho
Ő is jobb volt egy időben mint casemiro
Nem csoda amúgy, hogy Nico a környezete hatására offolta őket. Életveszély a barcába igazolni középkategóriás játékosként.

Nem csoda amúgy, hogy Nico a környezete hatására offolta őket. Életveszély a barcába igazolni középkategóriás játékosként.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
BL-ben viszont nem örülhetünk, hogy a City erősödik.Örülök, hogy lép. Még kövéren is túl jo volt oda es sok jó meccse volt náluk.
Igazaból lenyegtelen, úgy tűnik tovabbra is hoki spanyol csapatok vannak, végig fognak menni rajtuk es mi is fogunk bőven pontokat hullajtani szoval szoros lesz végig valszeg. Blben nem tényezők az más
Romeu, Bellerin, Alonso, Emerson, Depay, Aubameyang, Adama, Pjanic, Dest, Firpo, André Gomes, Turan, Malcom, Arthur.dzsi91 írta: Van valami stat róla, hogy hány játékos fordult meg náluk az elmúlt években? Ha nem is Chelsea szinten de brutál mennyi ilyen 1szezonos arcuk volt volt az a brazil arc 18ban aki utána kínába ment de kessie vitor roqe paco alcacer a felének a nevét se tudom de rohadt sokan voltak.zsao felix aubameyang. Átjáróház az egész klub mégha sokuk nem is minőségi játékos azért ilyen szinten mozgatni a keretet egészségtelen.
Tippre egyikük sem volt 2 szezont egymás után.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Van valami stat róla, hogy hány játékos fordult meg náluk az elmúlt években? Ha nem is Chelsea szinten de brutál mennyi ilyen 1szezonos arcuk volt volt az a brazil arc 18ban aki utána kínába ment de kessie vitor roqe paco alcacer a felének a nevét se tudom de rohadt sokan voltak.zsao felix aubameyang. Átjáróház az egész klub mégha sokuk nem is minőségi játékos azért ilyen szinten mozgatni a keretet egészségtelen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazi karmester nélkül mennek majd. Mert van egy olyan sejtésem, hogy pl pedri képtelen lesz teljes szezont végigjátszani. Ki mozgatja akkor a csapatot. Megprobalkoznak frenkivel sokadik alkalommal?
Kíváncsi vagyok flick hogy oldja meg, hogy legyen fazonja a középpályának. Vannak ígéretes fiatalok.
Nalunk is kroos miatt es luka kora miatt nehéz, de annyi szerencsénk van, hogy vannak keretben sokan, akik megoldjak mashogyan.
Örülök, hogy lép. Még kövéren is túl jo volt oda es sok jó meccse volt náluk.
Kíváncsi vagyok flick hogy oldja meg, hogy legyen fazonja a középpályának. Vannak ígéretes fiatalok.
Nalunk is kroos miatt es luka kora miatt nehéz, de annyi szerencsénk van, hogy vannak keretben sokan, akik megoldjak mashogyan.
Örülök, hogy lép. Még kövéren is túl jo volt oda es sok jó meccse volt náluk.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ez így elég komoly. Gündogan jól jár, sikerül kimenekülnie onnan, de megnézném Olmo bamba fejét amikor eljut az agyáig, hogy lehet jövő nyáron Ő lesz kipattintva majd valami új igazolásért

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Itt most elsősorban szerintem a Barca kezdeményezte Gündi kirakását, mert nem tudnak regisztrálni. Gündogan meg gondolom nem volt miatta szomorú a fentiek tükrében.magnus666 írta: Lewa kritizálta az edzések intenzitását, Gündogan beszólt a vesztes klasszikus után, hogy nem igazán érdekli a játékosokat a vereség. Korábban Mingueza és Malcom szintén az edzések intenzitását kritizálta, a brazil konkrétan le is sérült a Zenitnél emiatt.
Gündogannak igaza van, én emlékszem, honnan jött vissza az ember top szintre, ha ő azt mondja, hogy ez így szar akkor igaza van, valahol nem csodálom, hogy megunta a dolgot. Araujonak is beszólt, aki ahelyett, hogy bocsánatot kért volna arrogánsan nyilatkozott egyet és ő is szent tehén, nálunk nem lehet bizonyos játékosokat, “legendákat” kritizálni, teljes sötétségben él mindenki évek óta az elnökségben és ezt a mentalitást átveszik a szurkolók kicsiben és nagyban is.
Én még emlékszem arra, hogy Benzema félidőben a játékoskijáróban magyarázta valakinek, hogy ne passzoljanak Viniciusnak, azóta a brazil eltett 100 gólt és Aranylabdás lesz. Így is lehet.
Nem lesz megbuktatva senki, minden menni fog tovább ahogy eddig is. Laporta egy imposztor, akinek az elnöki karrierje kétszer a vakszerencsén múlt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gundi mehet ingyen, Pep pedig leokezta a transzfert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Lewa kritizálta az edzések intenzitását, Gündogan beszólt a vesztes klasszikus után, hogy nem igazán érdekli a játékosokat a vereség. Korábban Mingueza és Malcom szintén az edzések intenzitását kritizálta, a brazil konkrétan le is sérült a Zenitnél emiatt.
Gündogannak igaza van, én emlékszem, honnan jött vissza az ember top szintre, ha ő azt mondja, hogy ez így szar akkor igaza van, valahol nem csodálom, hogy megunta a dolgot. Araujonak is beszólt, aki ahelyett, hogy bocsánatot kért volna arrogánsan nyilatkozott egyet és ő is szent tehén, nálunk nem lehet bizonyos játékosokat, “legendákat” kritizálni, teljes sötétségben él mindenki évek óta az elnökségben és ezt a mentalitást átveszik a szurkolók kicsiben és nagyban is.
Én még emlékszem arra, hogy Benzema félidőben a játékoskijáróban magyarázta valakinek, hogy ne passzoljanak Viniciusnak, azóta a brazil eltett 100 gólt és Aranylabdás lesz. Így is lehet.
Nem lesz megbuktatva senki, minden menni fog tovább ahogy eddig is. Laporta egy imposztor, akinek az elnöki karrierje kétszer a vakszerencsén múlt.
- dzsi91
Hát benzema kamerák előtt mondta mendynek, hogy ne passzoljon vinidzsínek mert ellenünk van és vinidzsi 3 hónap múlva aranylabdás leszh3x0r írta: Gündogan egy nagyon jó játékos. Egyrészről undorító ahogy a Barca elcsábít játékosokat, majd 1-2 szezon után kidobja őket, mert kell a pénz az új érkezőkre.
DE! És most átmegyek az ördög ügyvédjébe.![]()
Milyen dolog már az, hogy egy győztes felkészülési meccs után Gündogan egy Real játékosnak arról panaszkodik, hogy a társai lényegében buták a focihoz? Még ha egyébként igaza is volt. (Nem tudom, nem láttam egy felkészülési meccset sem.) Milyen szinten bomlasztó ez az öltöző szempontjából? Azért neki voltak már hasonló megnyilvánulásai, egyre biztosan emlékszem. Ebből a szempontból teljesen jogos, hogy el akarják küldeni.

Nem latom amúgy, hogy tudnának ebből az önámításból kijönni. Most mar az a generacio a szurkolobazisuk akik belenőttek ebbe a mesevilágba. Barki mond rosszat a barszara akar belülről azt automatikusan kiköpik. Mindenki aki odamegy született kulé aki lemond mindenről csakhogy ott lehessen aki meg lelép az egy áruló patkany mint dembele
Ez amúgy egy jó perspektíva, nem néztem eddig így. Viszont az kérdés bennem hogy nem lenne-e hasznosabb a klubnak ha valaki publikusan rájuk borítaná belülről a szart és lenne egy rendes átalakulás, mint az hogy mindenki cinkos abban az ámokfutásban amit Laporta művel.
- h3x0r
Gündogan egy nagyon jó játékos. Egyrészről undorító ahogy a Barca elcsábít játékosokat, majd 1-2 szezon után kidobja őket, mert kell a pénz az új érkezőkre.
DE! És most átmegyek az ördög ügyvédjébe.
Milyen dolog már az, hogy egy győztes felkészülési meccs után Gündogan egy Real játékosnak arról panaszkodik, hogy a társai lényegében buták a focihoz? Még ha egyébként igaza is volt. (Nem tudom, nem láttam egy felkészülési meccset sem.) Milyen szinten bomlasztó ez az öltöző szempontjából? Azért neki voltak már hasonló megnyilvánulásai, egyre biztosan emlékszem. Ebből a szempontból teljesen jogos, hogy el akarják küldeni.
DE! És most átmegyek az ördög ügyvédjébe.
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják hogy Gundit felajánlottak nekünk is meg a Barca előtt, de köszönettel nemet mondtunk. Ez most sem lesz másképpen, ha újra megtörténne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema