Draga, szar az allatoknak, fos az egesz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 20., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 20., kedd 22:19
Aztán az elején elkezdtek magyarázni a szuverenításról.ferni írta: Nagyon komoly a műsor, Duna adja![]()
Beszarás eddig a tűzijáték meg az egész.
Kár hogy WC papírra nem telik.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 20., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: sámat » 2024. augusztus 20., kedd 21:38
Amit a social médiában látsz, annak mindig az ellenkezője igaz.'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. augusztus 20., kedd 16:22
ja tényleg, festiválok is vannak igy fiatalok sem érnek ráh3x0r írta:De mit vársz el tőlük? Gyújtsák fel a fél várost? Vagy csak nyomasszák 0-24ben az embereket?tcskhun írta:
ez itt a lényeg, meleg van nyár van most senki nem rá mert pénzt kell költeni.....![]()
![]()
kibaszott szánalmas ez az ellenzék IS
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 20., kedd 16:19
De mit vársz el tőlük? Gyújtsák fel a fél várost? Vagy csak nyomasszák 0-24ben az embereket?tcskhun írta:ez itt a lényeg, meleg van nyár van most senki nem rá mert pénzt kell költeni.....'shutterisland írta:
amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.![]()
![]()
kibaszott szánalmas ez az ellenzék IS
![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. augusztus 20., kedd 16:09
ez itt a lényeg, meleg van nyár van most senki nem rá mert pénzt kell költeni.....'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 20., kedd 15:36
Szerintem ez a csavo az Orban parodiajan kivul (ami elegge ott van a szeren) soha nem volt vicces, egyszeru ripacs.kiserik írta:Ez még nem menti fel Somogyit. Régen vártam a kis videóit, ma már szinte meg sem nézem. Valahogy unott, erőlködés lett az egész.nuevo_ericco írta:
Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.
Bödőcsöt pl nagyon tudom tisztelni, hogy azt mondta nem fogja 101-edszer is kifigurázni a ""kicsit"". Majd ha lesz mondanivalója, akkor jön. És látjuk, hogy azóta is milyen remek alkotásokat készít, igaz nem 2 naponta.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 20., kedd 15:33
Ha latsz 15-20 embertol nyaralos kepeket, az elsore soknak tunik, de ha belegondolsz hany szaz ismerosod van, maris nem olyan sok.'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 20., kedd 15:22
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 20., kedd 15:07
Ez tény. De lehet ezzel a videójával, és főleg mióta nem engedték fellépni, már nem is a nevettetés az elsődleges célja. Mondjuk rögtön az elején párhuzamot húzni a lovagkereszt és a forint közé szerintem minimum frappáns volt.kiserik írta:Ez még nem menti fel Somogyit.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 20., kedd 14:59
Ez még nem menti fel Somogyit. Régen vártam a kis videóit, ma már szinte meg sem nézem. Valahogy unott, erőlködés lett az egész.nuevo_ericco írta:Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.kiserik írta:Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 20., kedd 14:32
Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.kiserik írta:Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 20., kedd 14:15
Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.Blanco88 írta:A díjazott személyétől függetlenül ezt humornak szánta Somogyi? Ez pont olyan igénytelen szar, mint amit Fásy ad elő éneklés címén.gutihaz14 írta: https://youtu.be/vUNuyYebkxE?si=TXInP3S70ujUH2Ri
ujabb remek ner nyalonc a csapatban. igy tovabb
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 20., kedd 14:12
akik a ner nyalas miatt kaptak ezt a dijat. ugy ertemM1Ö írta:Újabb? Régebbi mint Feró, Győzike meg Tóth Gabi együtt.gutihaz14 írta:ujabb
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 20., kedd 14:12
Nem hiszem. Hogy szokták mondani? Viccnek már túl durva lenne.Blanco88 írta:ezt humornak szánta Somogyi?
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 20., kedd 14:07
A díjazott személyétől függetlenül ezt humornak szánta Somogyi? Ez pont olyan igénytelen szar, mint amit Fásy ad elő éneklés címén.gutihaz14 írta: https://youtu.be/vUNuyYebkxE?si=TXInP3S70ujUH2Ri
ujabb remek ner nyalonc a csapatban. igy tovabb
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 20., kedd 12:48
Újabb? Régebbi mint Feró, Győzike meg Tóth Gabi együtt.gutihaz14 írta:ujabb
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 20., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 20., kedd 10:44
amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem