Politika
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Most olvasom hogy a Magyarorszag koruli EUs orszagok vissza akarjak allitani a hatar ellenorzest.
Az elege szopo lesz azoknak akik ingaznak ausztriaba munka miatt.
Az elege szopo lesz azoknak akik ingaznak ausztriaba munka miatt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elhiszem, de akkor sem érdekel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pedig érdemes ránézni, fényjáték, drónok, töménytelen tűzijáték, hídra "festenek" fénnyel meg a Parlamentre.Remy írta:Egy darabot nem láttam még, se Tv-ben, se élőben. Semennyire nem hoz lázba. Sosem hozott.BlancoMark írta: Csak en vagyok ugy hogy soha nem kotott le meg ot percre sem a tuzijatek?Sosem tudott lazba hozni.
Draga, szar az allatoknak, fos az egesz.
Nem szar..
Kár hogy erre van pénz, az alap dolgokra meg nincs.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy darabot nem láttam még, se Tv-ben, se élőben. Semennyire nem hoz lázba. Sosem hozott.BlancoMark írta: Csak en vagyok ugy hogy soha nem kotott le meg ot percre sem a tuzijatek?Sosem tudott lazba hozni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Csak en vagyok ugy hogy soha nem kotott le meg ot percre sem a tuzijatek?
Sosem tudott lazba hozni.

Aztán az elején elkezdtek magyarázni a szuverenításról.ferni írta: Nagyon komoly a műsor, Duna adja![]()
Beszarás eddig a tűzijáték meg az egész.
Kár hogy WC papírra nem telik.

Nagyon komoly a műsor, Duna adja

Amit a social médiában látsz, annak mindig az ellenkezője igaz.'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.
Azért van lehetősége költeni a magyarnak, mert ebben az országban rengetegen mutyiznak, sok az olyan készpénz, ami nem látszik…csak egy példa, mire te megveszed a zöldség gyümölcsöt a közértben, addigra 4 ember keres rajta(d) feketén.
Számlát az ügyvéd sem ad, akkor mit vársz a szerelőtől, nagyon durva, de barátom ismerősi körében szinte mindenki okoskodik és nem bérből él. Ezért fura, hogy a medián kereset x, te meg azt látod, hogy fullon a Lidl, meg Füred.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
ja tényleg, festiválok is vannak igy fiatalok sem érnek ráh3x0r írta:De mit vársz el tőlük? Gyújtsák fel a fél várost? Vagy csak nyomasszák 0-24ben az embereket?tcskhun írta:
ez itt a lényeg, meleg van nyár van most senki nem rá mert pénzt kell költeni.....![]()
![]()
kibaszott szánalmas ez az ellenzék IS
![]()

- h3x0r
De mit vársz el tőlük? Gyújtsák fel a fél várost? Vagy csak nyomasszák 0-24ben az embereket?tcskhun írta:ez itt a lényeg, meleg van nyár van most senki nem rá mert pénzt kell költeni.....'shutterisland írta:
amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.![]()
![]()
kibaszott szánalmas ez az ellenzék IS
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
ez itt a lényeg, meleg van nyár van most senki nem rá mert pénzt kell költeni.....'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.

Szerintem ez a csavo az Orban parodiajan kivul (ami elegge ott van a szeren) soha nem volt vicces, egyszeru ripacs.kiserik írta:Ez még nem menti fel Somogyit. Régen vártam a kis videóit, ma már szinte meg sem nézem. Valahogy unott, erőlködés lett az egész.nuevo_ericco írta:
Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.
Bödőcsöt pl nagyon tudom tisztelni, hogy azt mondta nem fogja 101-edszer is kifigurázni a ""kicsit"". Majd ha lesz mondanivalója, akkor jön. És látjuk, hogy azóta is milyen remek alkotásokat készít, igaz nem 2 naponta.
- h3x0r
Ha latsz 15-20 embertol nyaralos kepeket, az elsore soknak tunik, de ha belegondolsz hany szaz ismerosod van, maris nem olyan sok.'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
Ha pörögnek a számok a videók alatt, akkor miért hagyná abba?
-
Ez tény. De lehet ezzel a videójával, és főleg mióta nem engedték fellépni, már nem is a nevettetés az elsődleges célja. Mondjuk rögtön az elején párhuzamot húzni a lovagkereszt és a forint közé szerintem minimum frappáns volt.kiserik írta:Ez még nem menti fel Somogyit.
Ez még nem menti fel Somogyit. Régen vártam a kis videóit, ma már szinte meg sem nézem. Valahogy unott, erőlködés lett az egész.nuevo_ericco írta:Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.kiserik írta:Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.
Bödőcsöt pl nagyon tudom tisztelni, hogy azt mondta nem fogja 101-edszer is kifigurázni a ""kicsit"". Majd ha lesz mondanivalója, akkor jön. És látjuk, hogy azóta is milyen remek alkotásokat készít, igaz nem 2 naponta.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.kiserik írta:Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.
Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.Blanco88 írta:A díjazott személyétől függetlenül ezt humornak szánta Somogyi? Ez pont olyan igénytelen szar, mint amit Fásy ad elő éneklés címén.gutihaz14 írta: https://youtu.be/vUNuyYebkxE?si=TXInP3S70ujUH2Ri
ujabb remek ner nyalonc a csapatban. igy tovabb

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
akik a ner nyalas miatt kaptak ezt a dijat. ugy ertemM1Ö írta:Újabb? Régebbi mint Feró, Győzike meg Tóth Gabi együtt.gutihaz14 írta:ujabb
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Nem hiszem. Hogy szokták mondani? Viccnek már túl durva lenne.Blanco88 írta:ezt humornak szánta Somogyi?