Csak hol van az I belole?Tjacks írta:AI-val nem beszélgetünk, értem?wZoLee7 írta:
Ennek melyik része a nagyképű?![]()

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 21., szerda 13:24
Csak hol van az I belole?Tjacks írta:AI-val nem beszélgetünk, értem?wZoLee7 írta:
Ennek melyik része a nagyképű?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 21., szerda 9:52
AI-val nem beszélgetünk, értem?wZoLee7 írta:Ennek melyik része a nagyképű?_Bushido_ írta:
Kicsit nagyképű volt, kedves Maffeo!
Remélem a "visszavágó" másképp alakul.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 21., szerda 9:46
Ennek melyik része a nagyképű?_Bushido_ írta:Kicsit nagyképű volt, kedves Maffeo!Pablo Maffeo, Mallorca: "When you see Mbappé, Vinicíus, Rodrygo and Bellingham running towards you, you just pray to God. I actually prayed. In the end, everyone wants to play against these players".
Remélem a "visszavágó" másképp alakul.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 21., szerda 8:19
Kicsit nagyképű volt, kedves Maffeo!Pablo Maffeo, Mallorca: "When you see Mbappé, Vinicíus, Rodrygo and Bellingham running towards you, you just pray to God. I actually prayed. In the end, everyone wants to play against these players".
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2024. augusztus 19., hétfő 18:38
Egyszerre két dolog is igaz lehet.ELSiete írta:És az eredmények mégis őt igazolják. Félre értés ne essék, a padhoz én is jobban nyúlnék, de nem elsősorban az ilyen Nico Paz féle átlag vonalhoz, hanem akiket igazoltunk. Guler, Brahim, Endrick. Hosszu a szezon, remélhetőleg idén ezzel nem lesz gond. Akiken meg eddig túl adtunk saját nevelés, máshol sem futott be, van 1-2 kivétel, de őket sem tudnád hova tenni. Maximum Miguel Gutit tudnám itt elképzelni, de ennyi.nzooli93 írta: Hát jobban jár,ha megy.
Akik bizonyitottak mar ,azok se nagyon játszanak.
Amíg az edző a 39 éves Modricon kívül nem mer mást hamarabb beküldeni, lehet itt akármilyen tehetséges fiatal.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 19., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 19., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 19., hétfő 14:59
És az eredmények mégis őt igazolják. Félre értés ne essék, a padhoz én is jobban nyúlnék, de nem elsősorban az ilyen Nico Paz féle átlag vonalhoz, hanem akiket igazoltunk. Guler, Brahim, Endrick. Hosszu a szezon, remélhetőleg idén ezzel nem lesz gond. Akiken meg eddig túl adtunk saját nevelés, máshol sem futott be, van 1-2 kivétel, de őket sem tudnád hova tenni. Maximum Miguel Gutit tudnám itt elképzelni, de ennyi.nzooli93 írta: Hát jobban jár,ha megy.
Akik bizonyitottak mar ,azok se nagyon játszanak.
Amíg az edző a 39 éves Modricon kívül nem mer mást hamarabb beküldeni, lehet itt akármilyen tehetséges fiatal.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 19., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 19., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 18., vasárnap 18:51
Nem úgy néz ki, hogy marad, a Castillánál játszott edzőmeccset, de szerintem nem igazán kell senkinek.Sierra írta: Reinier gyerekkel vajon mi lesz? Kinéz neki egy újabb kölcsön vagy marad a csapatnál? Ahogy nézem eddig nem sikerült sehol megvetnie a lábát, nála szerintem kijelenthető, hogy melléfogás volt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 18., vasárnap 16:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 18., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 16., péntek 15:43
Adidas UK is nyomja a There We Land-etRealista24 írta:Keress rá battyaPad'em írta:
What?![]()
mar több hírrel lenyomta Romanot
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 15:40
És arra hogy egy jó ötlettel megvagy egy jó időre, és akar örökre ha ügyes vagy.realistahuni írta: Jó bizonyíték arra, hogy mennyire bonyolult a mai copypaste sportújságírás.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 16., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 15:28
Keress rá battyaPad'em írta:What?Realista24 írta: Te padem, az megvan, hogy herewego a multe es There we land az uj trendi?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 16., péntek 14:59
What?Realista24 írta: Te padem, az megvan, hogy herewego a multe es There we land az uj trendi?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:55
Pad'em írta: BREAKING: Real Valladolid have signed Mario Martín on loan. @relevo
Oh Jimmy. Cama sérülése miatt mondjuk fix itt tartottam volna.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem