Nagyon adja!

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 16:17
Nagyon adja!
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 26., hétfő 10:01
Anyu fortyogó epéje leszek.Faust írta: Elvileg erkezik a Fight club noi rebootja.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 26., hétfő 9:01
Kasszasiker garantált lesz ennél isFaust írta: Elvileg erkezik a Fight club noi rebootja.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 26., hétfő 6:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 25., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 23., péntek 8:47
Igen, annak szántam. Mondjuk a nulla és az egál között van még átmenet. Engem alapjában az sem zavarna, ha az író hozzárak valamit az eredeti műhöz, ha azt jól, tehetséggel, hozzáértéssel teszi, és a végeredmény nem valami sekélyes, logikátlan erőlködés lesz.wZoLee7 írta: értem, hogy viccnek szántad, annak jó, nem is neked szól ez, de régen rossz ha valaki ezt versenynek tekinti vagy az a fókusz, hogy egálra kihozza. Semmit nem kell kompenzálni, jó történetek, jó karakterek kellenek. A legtöbb esetben, ahol beerőltetnek egy női karaktert, csak h legyen, teljesen kilóg a vászonról és vérciki az egész végeredmény.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 23., péntek 8:27
értem, hogy viccnek szántad, annak jó, nem is neked szól ez, de régen rossz ha valaki ezt versenynek tekinti vagy az a fókusz, hogy egálra kihozza. Semmit nem kell kompenzálni, jó történetek, jó karakterek kellenek. A legtöbb esetben, ahol beerőltetnek egy női karaktert, csak h legyen, teljesen kilóg a vászonról és vérciki az egész végeredmény.nuevo_ericco írta:Azért van mit kompenzálnireeed_ati írta:
Végre nem egy női főhős. Ohh wait...![]()
Nem szoktak ezek zavarni, de kezdik picit túltolni már..
Vagy könyvben is így volt?, mert akkor nem szóltam.![]()
![]()
https://youtu.be/wW4fLBD5MPs
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 23., péntek 8:00
Azért van mit kompenzálnireeed_ati írta:Végre nem egy női főhős. Ohh wait...![]()
Nem szoktak ezek zavarni, de kezdik picit túltolni már..
Vagy könyvben is így volt?, mert akkor nem szóltam.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 23., péntek 6:42
Végre nem egy női főhős. Ohh wait...
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 22., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 21., szerda 14:26
Tedd le a kardot. Pihenj meg harcos. Szeresd. Kurvajo cucc az!Remy írta:
ALIEN³ - A VÉGSŐ MEGOLDÁS - HALÁL: Folyamatosan harcolok magammal, mert egyszerre szeretem ezt a filmet és egyszerre vagyok kurva dühös rá.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 21., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 19., hétfő 8:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem maga a karakter pont, hogy a film egyik legjobb része volt. Gyerek is jól tolta a szerepben.dzsi91 írta: Nekem is bejött, nem vállal nagyokat de tipik Alien film. Amúgy az egész fanchisenak egy betegsége van az új részeknél, hogy nincs egy fix karakter mint az első részekben.Kellenek minden részbe a gazdatestek de egy főszereplő lenne sokkal jobb lenne minthogy minden részben mást választanak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a néger robot volt nagyon szar, közelébe nem volt az előző robotoknak vagy akár a ragnaros sorozatban (már nemtudom mi volt a neve de az is ridley volt azthiszem) a néger robothoz képest
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 19., hétfő 3:30
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. augusztus 19., hétfő 2:25
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 18., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 18., vasárnap 8:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 18., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 20:31
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem