Kylian Mbappé - 10
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kylian Mbappé - 9
Miértkell möbappenak mondani. Embappénak mondjak a franciak is
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tényleg hihetetlen amúgy, 2018 óta ezt várjuk. 6 éve! Nem kevés. És ebből a 6 évből hány nyár arról szólt hogy jön, nem jön, jövőre jön, utána ingyen jön, aztán pénzért jön, végül nem jön. Aztán itt van 2024 és tényleg "ingyen" jött, hihetetlen sztori az övé.realbeckham írta: https://vm.tiktok.com/ZGecs1JWv/
Hihetetlen, hogy itt van. Vigyorgok, mint egy gyermek.![]()
Ő is olyan. Látszik rajta. Micsoda öröm, felszabadultsag, mámor járja át. Látszik minden mozdulatán. Végig ide tartott az útja gyerekkora óta. Látszik, hogy a real dns benne van. Átjárja őt.
Farmer liga kupák utan azonnal behúzott egy ilyet. Kis ízelítő milyen a legmagasabb szinten lenni. Nem semmi érzés lehetett ez neki.
Nekem is az jutott amúgy eszembe, hogy a nívós francia kupák után itt egyből egy olyan nemzetközi kupával nyit, amire alapból csak a BL győztes csapatok kvalifikálják magukat.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mbappe golja volt a Real 10000. golja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nezem a videot, az egesz ember egy nagy darab lab fullizom
zero felsotest, sprintre van teremtve

thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://vm.tiktok.com/ZGecs1JWv/
Hihetetlen, hogy itt van. Vigyorgok, mint egy gyermek.
Ő is olyan. Látszik rajta. Micsoda öröm, felszabadultsag, mámor járja át. Látszik minden mozdulatán. Végig ide tartott az útja gyerekkora óta. Látszik, hogy a real dns benne van. Átjárja őt.
Farmer liga kupák utan azonnal behúzott egy ilyet. Kis ízelítő milyen a legmagasabb szinten lenni. Nem semmi érzés lehetett ez neki.
Hihetetlen, hogy itt van. Vigyorgok, mint egy gyermek.

- realbeckham
Nuanszokon múló 2 BL döntő, bajnoksag, kiraly kupa, szuperkupa, europa liga stb...
Akármilyen rivális es a stilusuk bicskanyitogató, de tényezők több, mint 10 éve mindenhol. Számomra sikeres csapat az ilyen.
Offbol kimentem itt ezzel.
Akármilyen rivális es a stilusuk bicskanyitogató, de tényezők több, mint 10 éve mindenhol. Számomra sikeres csapat az ilyen.
Offbol kimentem itt ezzel.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mit nyernek olyan sokat?realbeckham írta: Szerintem is nézik az ilyeneket. Emlékszem régen a klikkesedesekre, belso szivarogtatasokra. Mintha tovestol teptuk volna ki ezeket. Mara mar halovany emlek csak. Olyan csaladias a legkor évek óta már, mint a Toretto család. Szia remy
Viszont ellenpélda is van erre talán. Ott az atletico. ők direkt ramennek ezekere a "rosszfiúkra" argentin patkány stílusú emberkékre, montenegrói hentesekre, uruguayi vámpírokra. Az igazolás politikájuk is ez. Van egy két focista, a többi veroember. Az edző is ez a jellem, a szurkoloi bazisra is jellemző ez. Mégis csapatként erik el a sikereiket. Szinte katonas fegyelemmel, meghalva a pályán, közösen tökéletes gepezetben evek óta.

- realbeckham
Szerintem is nézik az ilyeneket. Emlékszem régen a klikkesedesekre, belso szivarogtatasokra. Mintha tovestol teptuk volna ki ezeket. Mara mar halovany emlek csak. Olyan csaladias a legkor évek óta már, mint a Toretto család. Szia remy
Viszont ellenpélda is van erre talán. Ott az atletico. ők direkt ramennek ezekere a "rosszfiúkra" argentin patkány stílusú emberkékre, montenegrói hentesekre, uruguayi vámpírokra. Az igazolás politikájuk is ez. Van egy két focista, a többi veroember. Az edző is ez a jellem, a szurkoloi bazisra is jellemző ez. Mégis csapatként erik el a sikereiket. Szinte katonas fegyelemmel, meghalva a pályán, közösen tökéletes gepezetben evek óta.
Szerintem itt elég alaposan le van ellenőrizve minden igazolás, még mielőtt ide jönne, hogy milyen személyiség és csak aki ide passzol, az jöhet. Nem véletlen, hogy pl Cancelo hiába akart ide jönni, nem fogjuk hozni, mert ha képességekre lehet be is férne, a személyisége nem passzol a csapatba. Meg lehet nézni a Chelseat, milyen jól működik ott a kémia, ott pl szarnak rá erre a szempontra szerintem. De az unitednél se értik miért nem áll össze a csapat, ott is hasonló a szitu.RealVazquez írta: Egyik legnagyobb erossegunk, hogy az oltozo ennyire osszezar es egy nagy csaladot alkotnak, ahol senki sem kivulallo, nincs kirekesztes es kivalo a kapcsolat az oregek es a fiatalok kozott. Rudiger ugyanugy felpofozza Modricot, mint az ifista Mario Martint.
hehe meg ziro részeges, nem kell velük foglalkozni

- Pad'em
Én egyetértek, csak azt mondom, hogy rengeteg ilyen hang volt itt aki azt mondta, hogy ő majd szetcseszi az összhangot, mert a fizetése, mert ő majd kiskirálykodik, nem fut blabla. Meg, hogy fúrta Neymart majd itt is ezt csinálja Vinivel, Bellinghammel, etc.Babinho írta:Olvastam. Bepöfögni be lehet bármit, de volt bármi jel ami arra mutatott, hogy toxic karakter?Pad'em írta:
Akkor ezek szerint nem olvastad a fórumot.
Volt olyan pályán vagy pályán kívüli viselkedése ami ezt támasztotta alá? Szerintem nem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Olvastam. Bepöfögni be lehet bármit, de volt bármi jel ami arra mutatott, hogy toxic karakter?Pad'em írta:Akkor ezek szerint nem olvastad a fórumot.Babinho írta:
Igen.
Volt olyan pályán vagy pályán kívüli viselkedése ami ezt támasztotta alá? Szerintem nem.
Pontosan. Ez viszont a pályán fog bebizonyosodni, idényről idényre. Nem pedig az instán.Szerintem nincs ellentmondás, Mbappénak nem feltétlen a karaktere miatt aggódtak az emberek, hanem hogy túl sok lesz vele a sztár kaliber - ami sok lehet akkor is ha nincsenek nagy allűrjeik.
Még szerencse, kétlem Messi meg Neymar megtanult franciául vagy az aktuális PSG edzőYazid írta: Neztem az interjut eleg komolyan nyomja az angolt

Premier league az álma!Yazid írta: Neztem az interjut eleg komolyan nyomja az angolt

Neztem az interjut eleg komolyan nyomja az angolt
Belivel nagy spancik már most, azt lehetett látni tegnap, igazi bromance van náluk.Pad'em írta: Az öltözőt szétcincáló kincskereső:
https://x.com/Kylinghm/status/182398893 ... FBJzA&s=19

Szerintem nincs ellentmondás, Mbappénak nem feltétlen a karaktere miatt aggódtak az emberek, hanem hogy túl sok lesz vele a sztár kaliber - ami sok lehet akkor is ha nincsenek nagy allűrjeik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyik legnagyobb erossegunk, hogy az oltozo ennyire osszezar es egy nagy csaladot alkotnak, ahol senki sem kivulallo, nincs kirekesztes es kivalo a kapcsolat az oregek es a fiatalok kozott. Rudiger ugyanugy felpofozza Modricot, mint az ifista Mario Martint.Pad'em írta: Az öltözőt szétcincáló kincskereső:
https://x.com/Kylinghm/status/182398893 ... FBJzA&s=19
https://x.com/endrickmilgrau_/status/18 ... y5uIQ&s=19
https://x.com/theMadridZone/status/1824 ... wTO0Q&s=19
Mindenki, hogy csinálta a gólörömét![]()
Hihetetlen egyben van a brigád továbbra is.

- Pad'em
Akkor ezek szerint nem olvastad a fórumot.Babinho írta:Igen.Pad'em írta:
Igen?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ardát oda kell adni Guti-nak vagy 2 hónapra, tanítsa meg keypassolni normálisan, aztán megvagyunkRemélem a kp és szervezés dolog kialakul idővel,