Kit erdekel, mikor Magyar Peter szereti a luxust es a rongyrazast!!! Legutobb is a Sziget VIP-ben lattak!!géza írta: Gyerekrugo csavoval mi van?
Balog Zoltannal mi van?
K. Endrevel mi van?

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 20., kedd 7:55
Kit erdekel, mikor Magyar Peter szereti a luxust es a rongyrazast!!! Legutobb is a Sziget VIP-ben lattak!!géza írta: Gyerekrugo csavoval mi van?
Balog Zoltannal mi van?
K. Endrevel mi van?
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. augusztus 20., kedd 7:53
HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 20., kedd 0:51
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 18., vasárnap 12:42
Ezzel csak az a baj, hogy a Fidesz törzs szavazóit nem ők alkotják. Idősek, létminimum alattiak, cigányság és egy kicsi határon túli kettős állampolgárok.Kercsó írta:én a személyes környezetemben azt érzékelem, hogy az eddig elvakult fideszesek hite megrendült. sokakról lekerült a narancssárga filterhehetheoriginal írta:
Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.
Ehhez nagyszeru közeg és társ a lebutitott roncstarsadalom, ami ezt folyamatosan benyalja.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 18., vasárnap 11:53
én a személyes környezetemben azt érzékelem, hogy az eddig elvakult fideszesek hite megrendült. sokakról lekerült a narancssárga filterhehetheoriginal írta:Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.Kercsó írta: a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
MP kórházas élménybeszámolóival kapcsolatban mondta: "mások szenvedéséből és mások bajából senki nem kovácsoljon poltikai erényt"
gondolom, ez akkor kormánykritika is egyben, hiszen Tóniék a háborút használt(j)ák ilyen célokra
Ehhez nagyszeru közeg és társ a lebutitott roncstarsadalom, ami ezt folyamatosan benyalja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 18., vasárnap 8:57
Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.Kercsó írta: a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
MP kórházas élménybeszámolóival kapcsolatban mondta: "mások szenvedéséből és mások bajából senki nem kovácsoljon poltikai erényt"
gondolom, ez akkor kormánykritika is egyben, hiszen Tóniék a háborút használt(j)ák ilyen célokra
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 18., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 18., vasárnap 8:00
sztem steve te irtad a szomszedok forgatokonyvetMi nagy zsákban összegyűjtünk minden visszaváltandó cuccot, majd időnként visszavisszük
A gyerek beöntheti mindig,majd veget magának valamit. Így próbáljuk nevelni/motiválni az újrahasználásra.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 18., vasárnap 0:07
Nálunk is ilyen van a Coop-ban, meg az ICA-ban.ferni írta: Norvég üvegvisszaváltó gép... Gondolom ilyenre már nem futotta....![]()
Embereknek meg rabolják az idejét a már gyártáskor elavult szarjaikkal, hogy ebből is minden egyes fillért ki tudjanak lopni... Szánalom.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 17., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 16., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 16., péntek 17:17
De ez is elavult pucusajt. Vannak most már tesztoszteron csökkentő készítmények. Vizsgálat előtt beszedi és kalap. Ezért kellene kiegészíteni kromoszóma vizsgálattal. A kromoszóma megmondja, hogy nő vagy férfi, a tesztoszteron meg mehet a dopping kategóriába.hehetheoriginal írta: Lolgeci, vitatkoztok a semmin.
Nagyon egyszeruen meg lehet allapitani, van egy tesztoszteron szint, ami felett nem indulhat nokent.
Pofonegyszeru.
Ezt a szintet torolte el a nob balfasz modon, emiatt zartak ki korabban a himnot. ezert csalo az ipse.
Egyszeru, mint az egyszeregy.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 16., péntek 17:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 16:07
Így van, teljesen egyetértek, ezzel együtt azt is egyertelmusiteni kellene, hogy milyen vizsgálatot lehet és kell elvégezni, és ehhez kinek vám hozzáférése, mi osztható meg ebből.besteve7 írta:Akkor pontosabban fogalmazok, nem senkit, hanem nagyon keveseket zavart. Semmi mediafigyelmet nem kapott az olimpiáig, egyetlen ellenfele nem nevezte férfinak, akarta eltiltani, senki sem bojkottálta ellene a harcot. Ez azért jelent vmit.Realista24 írta: Azt a tényt cáfoltam amiben azt állítod, eddig nem zavart senkit.
Hogy én mit hallottam vagy mit nem, az irreleváns.
Ettől függetlenül tisztázni kell a szabályokat, h ilyen és ehhez hasonló esetek ne forduljanak elő.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. augusztus 16., péntek 15:59
Akkor pontosabban fogalmazok, nem senkit, hanem nagyon keveseket zavart. Semmi mediafigyelmet nem kapott az olimpiáig, egyetlen ellenfele nem nevezte férfinak, akarta eltiltani, senki sem bojkottálta ellene a harcot. Ez azért jelent vmit.Realista24 írta: Azt a tényt cáfoltam amiben azt állítod, eddig nem zavart senkit.
Hogy én mit hallottam vagy mit nem, az irreleváns.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 16., péntek 15:43
Bencze írta: Vajon Khelif lehet az egyetlen ferfino az arab vilagban akit nem bortonoznek be vagy koveznek halalra? Iszlam is woke lett…![]()
Na ezeknek aztán sok értelme vangéza írta: Szerintem meg hagyni kell mindent, es majd kiserik megmondja, hogy ki a no meg ki nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 15:28
Azt a tényt cáfoltam amiben azt állítod, eddig nem zavart senkit.besteve7 írta:Realista24 írta: Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.
2018-óta szerepel a felnőtt nők között. Tavaly zárták ki arról az egy versenyről. Aztán ahogy láthatod ugyan úgy boxolt tovább más versenyeken. 2 héttel ezelőttig hallotál valamit az ügyről?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 16., péntek 15:16
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 16., péntek 15:16
van nolyan, aki le akarja, de valahogy én a többségnél nem ezt tapasztaltam___Samy___ írta:Pont hogy emiatt a hulye woke vilag miatt van az, hogy le akarjak nyomni mindenki torkan azt, hogy o egy no es veluk boxolhat. Ilyen erovel indulhatott volna a ferfiak kozott is, vajon miert nem ezt valasztotta? Gondolom egyertelmu. Es itt jon a kepbe az egesznek az emberi oldala.senki nem háborodott fel, csak most, csúnya woke világ, megint háborognak, ja nem, megint csak az idióták![]()
![]()
![]()
Ja, ezzel nem felmenteni akarom a bizottsagot meg a burokraciat, mert egyertelmu hogy ok a legnagyobb hunyok abban, hogy innen nem tiltottak, mint a vb-rol.
igen tavaly kizárták, az elődöntőben, miután kicsapott egy orosz boxolót, aztán azóta mást mond a szövetség elnöke, hogy mi alapján zárták ki és mást mond az elnök helyettese (vagy alelnök vagy mi a tököm).Realista24 írta:Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.besteve7 írta: Örök életében a nők között indult, eddig senkit nem zavart. Miért indulna férfiak között, ha ő nőnek vallja magát. Itt most nem a transgender ügyről van szó, h féfriként semmit nem ért el aztán azt mondta h akk nő leszek.
Itt jön a képbe, h mi alapján döntöd el, h ő nő v férfi?
- mi van a lábai között, születésétől fogva
- kromoszóma
Visszatérve az ütőerejér itt a hivatalos statja
Egészen 3 meccse nem ment végig. Mellette van veresége, elég sok megosztott pontozásos győzelme.
Ettől függetlenül a döntö bizottságnak kell egy pontos szabályrendszert lefektetni, h a jövőben mindenkinek világos legyen ki indulhat és ki nem.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. augusztus 16., péntek 14:55
Realista24 írta: Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem