Azért van mit kompenzálnireeed_ati írta:Végre nem egy női főhős. Ohh wait...![]()
Nem szoktak ezek zavarni, de kezdik picit túltolni már..
Vagy könyvben is így volt?, mert akkor nem szóltam.![]()
https://youtu.be/wW4fLBD5MPs
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 23., péntek 8:00
Azért van mit kompenzálnireeed_ati írta:Végre nem egy női főhős. Ohh wait...![]()
Nem szoktak ezek zavarni, de kezdik picit túltolni már..
Vagy könyvben is így volt?, mert akkor nem szóltam.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 23., péntek 6:42
Végre nem egy női főhős. Ohh wait...
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 22., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 21., szerda 14:26
Tedd le a kardot. Pihenj meg harcos. Szeresd. Kurvajo cucc az!Remy írta:
ALIEN³ - A VÉGSŐ MEGOLDÁS - HALÁL: Folyamatosan harcolok magammal, mert egyszerre szeretem ezt a filmet és egyszerre vagyok kurva dühös rá.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 21., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 19., hétfő 8:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem maga a karakter pont, hogy a film egyik legjobb része volt. Gyerek is jól tolta a szerepben.dzsi91 írta: Nekem is bejött, nem vállal nagyokat de tipik Alien film. Amúgy az egész fanchisenak egy betegsége van az új részeknél, hogy nincs egy fix karakter mint az első részekben.Kellenek minden részbe a gazdatestek de egy főszereplő lenne sokkal jobb lenne minthogy minden részben mást választanak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a néger robot volt nagyon szar, közelébe nem volt az előző robotoknak vagy akár a ragnaros sorozatban (már nemtudom mi volt a neve de az is ridley volt azthiszem) a néger robothoz képest
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 19., hétfő 3:30
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. augusztus 19., hétfő 2:25
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 18., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 18., vasárnap 8:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 18., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 16., péntek 9:20
HozzászólásSzerző: sander » 2024. augusztus 16., péntek 9:07
Úgy nehez ujat mutatni ha nem is akarnak. ez körülbelül olyan mint a melohelyen mindig azt mondjak hogy ezt igy szoktuk csinálni..... és akkor nem is lehet máshogy csinálni.Remy írta: Sok ujat nehez mar mutatni, mert HA Alien filmet akar a nezo, akkor a recept adott. Sok mindent nem lehet hozzarakni. Ha meg tulagyaljak, akkor konnyen megoszto lesz a film, mint a Prometheus vagy a Covenant.
En amit meg neznek, az egy Colonial Marines akciofilm. Ahol megy a dara vegig.
Esetleg, ami itt a film Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elejen volt. Egy film, amiben tobbet kapunk ebbol a tabor/varos helybol. Azt birtam. Kicsit Blade Runner beutes volt neonok nelkul. Tetszett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 16., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 16., péntek 8:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 15., csütörtök 22:01
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 15., csütörtök 21:55
Köszi neked is.sander írta:...
Remy írta: ...
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 15., csütörtök 21:28
ALIEN - ROMULUS: Egyszerre folytatás, remake, reboot és tiszteletadás az egész franchise felé (igen, az ÖSSZES rész felé!). Fede Alvarez le se tagadhatná, hogy szereti ezt a szériát. Mert, aki képes ennyi energiát beleölni, hogy megelevenedjen az a világ, amit Scott és Cameron anno megálmodott és továbbgondolt, az bizony szereti azt, amivel dolgozik.realbeckham írta: Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikorra várható Remy kritika/élménybeszámoló az uj Alien filmről? Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.
Köszönöm.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 15., csütörtök 20:59
Fanszőrvíz.sander írta:én nagyon birom az Alieneket, de ez valami brutal szar film lett. semmi váratlan, ugyanazok a jelenetek ismétlődnek mint az eddigi filmekbe. a sztori még nem is lenne rossz de mivel annyira hasonlít a korábbiakhoz emiatt az sem lett semmi extra. hááát a végén meg az uj alien valami katasztrofálisan gagyi.realbeckham írta: Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikorra várható Remy kritika/élménybeszámoló az uj Alien filmről? Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.
Köszönöm.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem