HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 15., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 15., csütörtök 18:56
Barsza egy kis pénzért szerintem simán feladja + most nincs is rendes stadionjuk. Valszeg szezon közepén 10 pontos lemaradásbanBlancoMark írta: Es az egyik csapat feladja a hazai palya elonyet egy meccsre?Nem ertem ezt a koncepciot, az idozonak miatt is nagyon szarul johet ki belole egy elsportolo a szezon kozepen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 15., csütörtök 18:12
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 15., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:36
Extra love…egy csapat nincs erre rászorulva, mi.Remy írta: Semmi baj, az lenne a legjobb, ha a spanyol emberek nekiállnának sztrájkolni, aztán hirtelen nem lenne ember a stadionokban. Akkor talán elhullana ez az idióta a vezetői székben.
Tudom, hogy ezzel első körben a csapatokat szivatnák meg, de következő lépésként a csapatok is nyomást gyakorolhatnának. Nemzeti bajnokságot ne vigyenek már külföldre.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 13., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 13., kedd 18:42
Rá kell adni vinidzsíre a karszalagot és akkor nagy baj nem lehetCS0ki írta: Örülök a fél automata lesrendszernek, meg a csak a kapitány pofázik a bírónak bevezetesenek. Aztán majd kiderul, hogy a gyakorlatban hogy lesz, de mind a kettő fasza dolog.
Legalább nálunk is lesz jatekideje sokaknak, ha már Vini el lesz tiltva folyamatosan.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 13., kedd 18:36
ezt a reszt mentse le mindenki, gyakran fogjuk meg olvasniHandballs that are voluntary, in an unnatural position, and immediate even if it is accidental, will be a penalty. Those that are stuck or close to the body, supported or towards the support, after the ball played by the player himself, coming from a clearance of a teammate and goal with an accidental hand, both immediate and not immediate, will not be a penalty.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. augusztus 13., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 13., kedd 12:11
De gólvonal technológia nem kell ám!Pad'em írta:Official: New changes to La Liga rules ahead of the new season.
- Additonal change added in case of concussion.
- Only captains will be allowed to protest to the referees.
- Up to 5 players can warm up on the touchline per club + physical trainer (previously it was 3).
- VAR use maintained, but would intervene less. To whistle for a penalty, the action must be blatant and more than clear.
- Semi-automated offside use.
- Handballs that are voluntary, in an unnatural position, and immediate even if it is accidental, will be a penalty. Those that are stuck or close to the body, supported or towards the support, after the ball played by the player himself, coming from a clearance of a teammate and goal with an accidental hand, both immediate and not immediate, will not be a penalty.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 13., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 13., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. augusztus 13., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 12., hétfő 18:19
Ez a hajo eluszott elmeletileg teljesen erre az evre.Buitre írta:Ehhez képest a katalán Sport ma is őt lebegtette be, hogy már idén a Barcaba akar menni, meg hogy azon dolgoznak Laportaék, hogy legyen rá keretRealista24 írta: Nico Williams lett a Bilbao 10-es mezenek örököse.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. augusztus 12., hétfő 18:14
Ehhez képest a katalán Sport ma is őt lebegtette be, hogy már idén a Barcaba akar menni, meg hogy azon dolgoznak Laportaék, hogy legyen rá keretRealista24 írta: Nico Williams lett a Bilbao 10-es mezenek örököse.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. augusztus 12., hétfő 17:57
és még Le Normand is oda ment, ő se az a tipikus favágó alkat. Lehet idén megpróbálnak majd focizni is?reeed_ati írta: Nem szeretem matracékat, de most szerintem elég jól igazoltak.. és valahol örülök, hogy ők is erősödnek, legyen csak több csapatos a laliga is..![]()
Alvarez simán top szint, kíváncsian várom Simeone mennyire öli majd meg a kreativitását?
Vagy jó lesz oda?, ki mit vár?
Sorloth lehet a tökéletes beugró, mint nálunk volt Józsi, vagy anno Morata..
Gallaghert meg nem csípem, de neki szerimtem feküdni fog simeone focija.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem