Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 18., vasárnap 22:36

Miértkell möbappenak mondani. Embappénak mondjak a franciak is
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 17., szombat 15:53

realbeckham írta: https://vm.tiktok.com/ZGecs1JWv/

Hihetetlen, hogy itt van. Vigyorgok, mint egy gyermek. :mrgreen:
Ő is olyan. Látszik rajta. Micsoda öröm, felszabadultsag, mámor járja át. Látszik minden mozdulatán. Végig ide tartott az útja gyerekkora óta. Látszik, hogy a real dns benne van. Átjárja őt.

Farmer liga kupák utan azonnal behúzott egy ilyet. Kis ízelítő milyen a legmagasabb szinten lenni. Nem semmi érzés lehetett ez neki.
Tényleg hihetetlen amúgy, 2018 óta ezt várjuk. 6 éve! Nem kevés. És ebből a 6 évből hány nyár arról szólt hogy jön, nem jön, jövőre jön, utána ingyen jön, aztán pénzért jön, végül nem jön. Aztán itt van 2024 és tényleg "ingyen" jött, hihetetlen sztori az övé.

Nekem is az jutott amúgy eszembe, hogy a nívós francia kupák után itt egyből egy olyan nemzetközi kupával nyit, amire alapból csak a BL győztes csapatok kvalifikálják magukat. :D PSG-nél már a BL is esélytelen volt, nem hogy az ESZK. Insta sztorik alapján is nagyon boldog, és már most családtagként kezelik. Ma kirakott egy sztorit amiben family felirat van, és ott van a fél csapat a képen. Zseni. :'(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 17., szombat 13:02

Mbappe golja volt a Real 10000. golja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 16., péntek 20:04

Nezem a videot, az egesz ember egy nagy darab lab fullizom :lol: zero felsotest, sprintre van teremtve :lol:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 16., péntek 19:31

https://vm.tiktok.com/ZGecs1JWv/

Hihetetlen, hogy itt van. Vigyorgok, mint egy gyermek. :mrgreen:
Ő is olyan. Látszik rajta. Micsoda öröm, felszabadultsag, mámor járja át. Látszik minden mozdulatán. Végig ide tartott az útja gyerekkora óta. Látszik, hogy a real dns benne van. Átjárja őt.

Farmer liga kupák utan azonnal behúzott egy ilyet. Kis ízelítő milyen a legmagasabb szinten lenni. Nem semmi érzés lehetett ez neki.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 15., csütörtök 20:50

Nuanszokon múló 2 BL döntő, bajnoksag, kiraly kupa, szuperkupa, europa liga stb...
Akármilyen rivális es a stilusuk bicskanyitogató, de tényezők több, mint 10 éve mindenhol. Számomra sikeres csapat az ilyen.

Offbol kimentem itt ezzel.
Lord Xavi

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 15., csütörtök 20:17

realbeckham írta: Szerintem is nézik az ilyeneket. Emlékszem régen a klikkesedesekre, belso szivarogtatasokra. Mintha tovestol teptuk volna ki ezeket. Mara mar halovany emlek csak. Olyan csaladias a legkor évek óta már, mint a Toretto család. Szia remy

Viszont ellenpélda is van erre talán. Ott az atletico. ők direkt ramennek ezekere a "rosszfiúkra" argentin patkány stílusú emberkékre, montenegrói hentesekre, uruguayi vámpírokra. Az igazolás politikájuk is ez. Van egy két focista, a többi veroember. Az edző is ez a jellem, a szurkoloi bazisra is jellemző ez. Mégis csapatként erik el a sikereiket. Szinte katonas fegyelemmel, meghalva a pályán, közösen tökéletes gepezetben evek óta.
Mit nyernek olyan sokat? :hmmm: Milyen sikereket érnek el?

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:50

Szerintem is nézik az ilyeneket. Emlékszem régen a klikkesedesekre, belso szivarogtatasokra. Mintha tovestol teptuk volna ki ezeket. Mara mar halovany emlek csak. Olyan csaladias a legkor évek óta már, mint a Toretto család. Szia remy

Viszont ellenpélda is van erre talán. Ott az atletico. ők direkt ramennek ezekere a "rosszfiúkra" argentin patkány stílusú emberkékre, montenegrói hentesekre, uruguayi vámpírokra. Az igazolás politikájuk is ez. Van egy két focista, a többi veroember. Az edző is ez a jellem, a szurkoloi bazisra is jellemző ez. Mégis csapatként erik el a sikereiket. Szinte katonas fegyelemmel, meghalva a pályán, közösen tökéletes gepezetben evek óta.
Lord Xavi

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. augusztus 15., csütörtök 14:53

RealVazquez írta: Egyik legnagyobb erossegunk, hogy az oltozo ennyire osszezar es egy nagy csaladot alkotnak, ahol senki sem kivulallo, nincs kirekesztes es kivalo a kapcsolat az oregek es a fiatalok kozott. Rudiger ugyanugy felpofozza Modricot, mint az ifista Mario Martint.
Szerintem itt elég alaposan le van ellenőrizve minden igazolás, még mielőtt ide jönne, hogy milyen személyiség és csak aki ide passzol, az jöhet. Nem véletlen, hogy pl Cancelo hiába akart ide jönni, nem fogjuk hozni, mert ha képességekre lehet be is férne, a személyisége nem passzol a csapatba. Meg lehet nézni a Chelseat, milyen jól működik ott a kémia, ott pl szarnak rá erre a szempontra szerintem. De az unitednél se értik miért nem áll össze a csapat, ott is hasonló a szitu.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 15., csütörtök 14:42

hehe meg ziro részeges, nem kell velük foglalkozni :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 13:48

Babinho írta:
Pad'em írta:

Akkor ezek szerint nem olvastad a fórumot.
Olvastam. Bepöfögni be lehet bármit, de volt bármi jel ami arra mutatott, hogy toxic karakter?
Volt olyan pályán vagy pályán kívüli viselkedése ami ezt támasztotta alá? Szerintem nem.
Én egyetértek, csak azt mondom, hogy rengeteg ilyen hang volt itt aki azt mondta, hogy ő majd szetcseszi az összhangot, mert a fizetése, mert ő majd kiskirálykodik, nem fut blabla. Meg, hogy fúrta Neymart majd itt is ezt csinálja Vinivel, Bellinghammel, etc.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 15., csütörtök 13:25

Pad'em írta:
Babinho írta:
Igen.
Olvastam. Bepöfögni be lehet bármit, de volt bármi jel ami arra mutatott, hogy toxic karakter?
Volt olyan pályán vagy pályán kívüli viselkedése ami ezt támasztotta alá? Szerintem nem.
Szerintem nincs ellentmondás, Mbappénak nem feltétlen a karaktere miatt aggódtak az emberek, hanem hogy túl sok lesz vele a sztár kaliber - ami sok lehet akkor is ha nincsenek nagy allűrjeik.
Pontosan. Ez viszont a pályán fog bebizonyosodni, idényről idényre. Nem pedig az instán.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 15., csütörtök 13:18

Yazid írta: Neztem az interjut eleg komolyan nyomja az angolt
Még szerencse, kétlem Messi meg Neymar megtanult franciául vagy az aktuális PSG edző :lol:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. augusztus 15., csütörtök 13:18

Yazid írta: Neztem az interjut eleg komolyan nyomja az angolt
Premier league az álma! :lol:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 15., csütörtök 13:11

Neztem az interjut eleg komolyan nyomja az angolt

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:47

Pad'em írta: Az öltözőt szétcincáló kincskereső:

https://x.com/Kylinghm/status/182398893 ... FBJzA&s=19
Belivel nagy spancik már most, azt lehetett látni tegnap, igazi bromance van náluk. :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:40

Szerintem nincs ellentmondás, Mbappénak nem feltétlen a karaktere miatt aggódtak az emberek, hanem hogy túl sok lesz vele a sztár kaliber - ami sok lehet akkor is ha nincsenek nagy allűrjeik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:31

Pad'em írta: Az öltözőt szétcincáló kincskereső:

https://x.com/Kylinghm/status/182398893 ... FBJzA&s=19

https://x.com/endrickmilgrau_/status/18 ... y5uIQ&s=19

https://x.com/theMadridZone/status/1824 ... wTO0Q&s=19

Mindenki, hogy csinálta a gólörömét :lol:

Hihetetlen egyben van a brigád továbbra is.
Egyik legnagyobb erossegunk, hogy az oltozo ennyire osszezar es egy nagy csaladot alkotnak, ahol senki sem kivulallo, nincs kirekesztes es kivalo a kapcsolat az oregek es a fiatalok kozott. Rudiger ugyanugy felpofozza Modricot, mint az ifista Mario Martint. :kalapos: :sziv:
:goat:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:15

Babinho írta:
Pad'em írta:

Igen?
Igen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:13

Remélem a kp és szervezés dolog kialakul idővel,
Ardát oda kell adni Guti-nak vagy 2 hónapra, tanítsa meg keypassolni normálisan, aztán megvagyunk :mrgreen:

Vissza: