Adidas UK is nyomja a There We Land-etRealista24 írta:Keress rá battyaPad'em írta:
What?![]()
mar több hírrel lenyomta Romanot
![]()

https://x.com/adidasuk/status/182363081 ... ko3_xRlgtA
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 16., péntek 15:43
Adidas UK is nyomja a There We Land-etRealista24 írta:Keress rá battyaPad'em írta:
What?![]()
mar több hírrel lenyomta Romanot
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 15:40
És arra hogy egy jó ötlettel megvagy egy jó időre, és akar örökre ha ügyes vagy.realistahuni írta: Jó bizonyíték arra, hogy mennyire bonyolult a mai copypaste sportújságírás.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 16., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 15:28
Keress rá battyaPad'em írta:What?Realista24 írta: Te padem, az megvan, hogy herewego a multe es There we land az uj trendi?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 16., péntek 14:59
What?Realista24 írta: Te padem, az megvan, hogy herewego a multe es There we land az uj trendi?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 16., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:55
Pad'em írta: BREAKING: Real Valladolid have signed Mario Martín on loan. @relevo
Oh Jimmy. Cama sérülése miatt mondjuk fix itt tartottam volna.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 17:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 15:08
Attól hogy mi nem adjuk el még, hogy ők akarják nem feltétlen kamu, lévén a fél világot akarjákSierra írta:Sztem ez kammer. Meg hát amúgy se fogják eladni amikor így is alig van védőnk. Plusz továbbra is top5 a tag minimum a posztján. Meg amúgyse hinném hogy Éder mester menni akarna, nagyon jó dolga van itt, a világ legjobb csapatában.Pad'em írta: A szaudiak Vini mellett Militaót is akarják. Az ügynöke hazautazott a vakációból prezentálni az ajánlatukat a vezetőségnek. Állítólag.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 15., csütörtök 15:03
Sztem ez kammer. Meg hát amúgy se fogják eladni amikor így is alig van védőnk. Plusz továbbra is top5 a tag minimum a posztján. Meg amúgyse hinném hogy Éder mester menni akarna, nagyon jó dolga van itt, a világ legjobb csapatában.Pad'em írta: A szaudiak Vini mellett Militaót is akarják. Az ügynöke hazautazott a vakációból prezentálni az ajánlatukat a vezetőségnek. Állítólag.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 15:01
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:47
Ha győzünk az Interkontinentális Kupán, azt Messi kopasz barátja bassza oda Modric kezébe, mint tegnap cefrésRealVazquez írta:Ezeknek teljesen elmentek otthonrol, de nezzuk a pozitiv oldalat: egy ujabb kupat vehetunk at Cefrestol, be kell huzni az osszeset.babaking írta: Eddig biztos aludtam, de most hogy kibővítik a klub vb- t még pluszban létrehozzák az interkontinentális kupát aminek az lesz a lényege mint az eddigi klub vb-nek?![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. augusztus 15., csütörtök 0:03
Ezeknek teljesen elmentek otthonrol, de nezzuk a pozitiv oldalat: egy ujabb kupat vehetunk at Cefrestol, be kell huzni az osszeset.babaking írta: Eddig biztos aludtam, de most hogy kibővítik a klub vb- t még pluszban létrehozzák az interkontinentális kupát aminek az lesz a lényege mint az eddigi klub vb-nek?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 14., szerda 23:01
Igen de legalább automatikusan döntőben vagyunk így egy meccsen kell behúznunk decemberbenbabaking írta: Eddig biztos aludtam, de most hogy kibővítik a klub vb- t még pluszban létrehozzák az interkontinentális kupát aminek az lesz a lényege mint az eddigi klub vb-nek?![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 14., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 14., szerda 17:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 18:05
De Jimbo, egyszeruen nincs hely neki illetve az ilyen jatekosoknak. Nezz mar ra a kozeppalyara. Jobb nekik is, ha elmennek, jatszanak, fejlodnek. Ha meg akkora szintet ugranak, akkor ugyis visszavesszuk oket.Jim írta:Realista24 írta:
NEW: Real Valladolid are interested in Mario Martín. An agreement between the clubs wouldn’t be an issue, but they have to convince the player.
@relevo
Agyverzest ne kapj![]()
![]()
miután Carlo dícsérte és használta is az előszezonban...
főleg ha megy Ceba és nem jön cb (ami miatt Tchou játszhat hátul időnként)
még pályára is kerülhetne többször a bajnokságban...
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 13., kedd 18:02
Realista24 írta:NEW: Real Valladolid are interested in Mario Martín. An agreement between the clubs wouldn’t be an issue, but they have to convince the player.Jim írta: akkor Mario Martin első keretes lesz gondolom, mint Padem említette![]()
@relevo
Agyverzest ne kapj![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 17:10
NEW: Real Valladolid are interested in Mario Martín. An agreement between the clubs wouldn’t be an issue, but they have to convince the player.Jim írta:akkor Mario Martin első keretes lesz gondolom, mint Padem említetteRealista24 írta: Dani Ceballos has asked to LEAVE, but Real Madrid are yet to receive offers for him.
@GuillermoRai_![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 14:06
hehetheoriginal írta:nyomorult balfasz.realistahuni írta: Nem tudom valós-e,Romano "online police" feljelentéssel fenyegetett egy mém oldalt.![]()
https://x.com/thatguysjokes/status/1759 ... Ne7cQ&s=19
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem