Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:55

tibi18 írta:
wZoLee7 írta:

Jude kp-s, nem a támadó sorban játszik, elég sokat is melózott a kp-n szóval ez az elmélet teljesen megbukik, szó sem volt itt arról, hogy hiányzott volna miatta az ember a kp-ról. Én a Militao bizonytalanságot sem láttam sehol. A védekező munkában Tchou is hozta amit kell, akkor volt gyenge mikor nálunk volt a labda. Egy kirívó eset volt amikor a jobboson elmentek, Carva sikertelen becsúszó "interception" kísérleténél, megoldottuk. A másik oldalon volt a baj, Mendyt úgy és akkor verték meg ahogy és amikor akarták, a levegőben jól védekezett, de a földön borzalmas volt. Még mindenki keresi a helyét, posztját, szerepét, kár bármilyen következtetést levonni.
Nálam Courtois bravúrjánál egyértelműen Militao a ludas, úgy lemaradt, mint a szél.. Judedal kapcsolatban, nem azt mondom, hogy nem volt gecijó, csak azt, hogy ő ezt nem fogja bírni, hogy elöl az alapvonalról gólpasszt ad, majd a saját tizenhatosunknál becsúszva blokkolja a lövést és ezt az ingázást csinálja 90 percen át. Ugyan úgy el fog fogyni mint tavaly. De tény, hogy ez csak az első meccs volt.
erre létezik egy viszonylag egyszerű megoldás, nem kell mindig minden meccset végig tolnia, ott van Arda, ott van Brahim, ott van Modric és a hátsóbb kp-s posztra majd ott lesz Cama, de ott van Ceba és Fede is. Ennyi és ilyen játékosokkal ha nem tudjuk megoldani, hogy tavaszra ne hajtsuk szét akkor ott baj van. Tavaly tőle várta mindenki azt hogy amikor nem jött a gól eldönti, idén Bappe nagyon sok nyomást fog levenni róla

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:22

Annyit láttam az eb-n, átírta :kalapos:

Természetesen elnézést Rodrytól..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:06

Kifolyik a szemem a Rodri névtől…Cityben van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:03

tibi18 írta:
wZoLee7 írta:

Jude kp-s, nem a támadó sorban játszik, elég sokat is melózott a kp-n szóval ez az elmélet teljesen megbukik, szó sem volt itt arról, hogy hiányzott volna miatta az ember a kp-ról. Én a Militao bizonytalanságot sem láttam sehol. A védekező munkában Tchou is hozta amit kell, akkor volt gyenge mikor nálunk volt a labda. Egy kirívó eset volt amikor a jobboson elmentek, Carva sikertelen becsúszó "interception" kísérleténél, megoldottuk. A másik oldalon volt a baj, Mendyt úgy és akkor verték meg ahogy és amikor akarták, a levegőben jól védekezett, de a földön borzalmas volt. Még mindenki keresi a helyét, posztját, szerepét, kár bármilyen következtetést levonni.
Nálam Courtois bravúrjánál egyértelműen Militao a ludas, úgy lemaradt, mint a szél.. Judedal kapcsolatban, nem azt mondom, hogy nem volt gecijó, csak azt, hogy ő ezt nem fogja bírni, hogy elöl az alapvonalról gólpasszt ad, majd a saját tizenhatosunknál becsúszva blokkolja a lövést és ezt az ingázást csinálja 90 percen át. Ugyan úgy el fog fogyni mint tavaly. De tény, hogy ez csak az első meccs volt.

Hasonlót érzek én is Belli kapcsán. Tavaly elöl, szabadon támadhatott, lehetett az extra (hisz képes rá), most így 433-ban viszont neki is szigorúan melóznia kell. Nyilván az extra megvan benne továbbra is, ahogy pöciztek néha Bapival, ahogy maga indult meg egy szólóval, stb... Ha odakerül, ezt továbbra is meg tudja oldani, de most vissza is kell mennie. Most nincs másik 3 ember mögötte.

Viszont az nálam a beszarás kategória, hogy a Vini-MBappe-Rodri hármas mögött egy Brahim-Endrick-Güler trió csücsülkél a padon. Iszonyú firepower, potenciál és variációs lehetőség van elöl..
Meg ahogy a meccs elején Rodri, Vini, Bapi mindenhol, de tényleg mindenhol voltak, a legszebb Zidane-Figo helycseréket juttatta eszembe. Az is cheatkód volt a maga idejében és ezek hárman is azok.

A középpályának még szoknia kell az új szerepeket, feladatokat, biztos lesznek majd necces szituk, de 2 hete a kezdő java része még a beachen itta a mojitot és ahhoz képest ez több, mint biztató.
Bár nem a mallorca ellen várom idegenben a csilli-villit, az nem igazán szokott összejönni :D :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:34

Nagyon tetszett, hogy tegnap Carlo sok mindennel kísérletezett. Labdafelhozatalok esetén volt, hogy Valverde jött vissza védővonalig, volt hogy Vini jött vissza középpályára és ugratott ki (nem is rosszul teszem hozzá), volt hogy felrúgáshoz előre küldte valamelyik belső védőt, de letámadásban is voltak kísérlezgetések, amik tavaly még nem voltak, a támadószekció variálása pedig minden támadásnál eltérő volt, stbstb.
Ezekből volt ami már jól működött és volt amit még gyakorolni kell, DE már ez alatt is egyben maradt a csapat és végig dominált. Valami elképesztő hogy milyen OP ez így, ennek a súlya viszont veszélyes is lehet.

Ami nagyon feltűnő volt, hogy Toni nélkül nincs keresztlabda, oldalváltás vagy mély indítás. Valverde és Beli kapta meg legtöbbször a labdát ezekhez, de mindkettő cipelni szereti, mert kb lepattannak róluk az emberek. Ez lehet egy nagy fegyver is, csak nagyon nem ehhez voltunk szokva. :lol:

BMV és Rodrygo is szerintem nagyon éli ezt és szép lassan mindenki olyan szerepbe tud kerülni, ami a leghasznosabb lesz a csapatnak.

Rodrygo szabadrúgásai/szögletei viszont sokkal jobbak, mint amit Tonitól láttunk évekig. Már csak emiatt is pályán tartanám.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:13

wZoLee7 írta:
tibi18 írta: Tegnap a második félidőben kicsit meglepő volt, hogy a két középhátvédünk, többször megindult előre labdával, már már taktikai elemnek tűnt. Legutóbb talán Varanenal láttam ilyet, ami szándékos lehetett.

Nekem alapvetően sok lesz a Beli - Vini - Rodri - Mbappe támadósor.. a kp-n még ez a szürke Atalanta is sokszor simán átjátszott minket és egyelőre Militao bizonytalansága erre még hátul sajnos pluszban rátesz. Cama, ha felépül, azért kíváncsi leszek mi lesz a meta, de alapvetően nekem elég lenne elöl Vini és Mbappe.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:44

tibi18 írta: Tegnap a második félidőben kicsit meglepő volt, hogy a két középhátvédünk, többször megindult előre labdával, már már taktikai elemnek tűnt. Legutóbb talán Varanenal láttam ilyet, ami szándékos lehetett.

Nekem alapvetően sok lesz a Beli - Vini - Rodri - Mbappe támadósor.. a kp-n még ez a szürke Atalanta is sokszor simán átjátszott minket és egyelőre Militao bizonytalansága erre még hátul sajnos pluszban rátesz. Cama, ha felépül, azért kíváncsi leszek mi lesz a meta, de alapvetően nekem elég lenne elöl Vini és Mbappe.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:34

Tegnap a második félidőben kicsit meglepő volt, hogy a két középhátvédünk, többször megindult előre labdával, már már taktikai elemnek tűnt. Legutóbb talán Varanenal láttam ilyet, ami szándékos lehetett.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 14., szerda 19:57

Béla írta:
Tjacks írta: Please vki dobjon majd egy linket a meccshez, csak megnézném a megváltót :mrgreen:
RTL közvetíti.
Most megleptél, király vagy Béla! :D

Béla
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9

HozzászólásSzerző: Béla » 2024. augusztus 14., szerda 19:48

Tjacks írta: Please vki dobjon majd egy linket a meccshez, csak megnézném a megváltót :mrgreen:
RTL közvetíti.
2013.05.28
11.45

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 14., szerda 19:41

Berti írta:
flori írta: Ja, bocs.

Gálakezdő lesz este: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Tchouaméni, Bellingham, Valverde, Vinicius, Mbappé y Rodrygo.
Na ez kezdő :agree:
Valverdetol es Tchoutol nagyon komoly melo kell a kp-n, hogy ezt a triot elol elbirjuk.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 14., szerda 19:40

Első 6 os átlageletkor 24, az mi. Es ebben benne franciao, brazília es anglia legjobbja.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 14., szerda 19:39

Please vki dobjon majd egy linket a meccshez, csak megnézném a megváltót :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 14., szerda 19:32

flori írta: Ja, bocs.

Gálakezdő lesz este: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Tchouaméni, Bellingham, Valverde, Vinicius, Mbappé y Rodrygo.
Na ez kezdő :agree:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 14., szerda 19:18

Na ez nem rossz. 4-3-3ban szórakoztatóbb csapat leszünk.
Mostmár jobban is illik hozzánk.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 14., szerda 19:17

Ja, bocs.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 14., szerda 19:15

flori írta: Milyen kezdő ez tejóég. :lol: Mit hozott össze Perez?
Hol?

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 14., szerda 19:13

Milyen kezdő ez tejóég. :lol: Mit hozott össze Perez?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 14., szerda 18:43

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Aranygol az.
A futball halála. Mekkora faszsag.
Mar a tizenegyesek is lófasz, lutri, nem a futballtudas szamit
Akkor hogy döntened el? 90+2x15 után?
Eyetest, természetesen.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 14., szerda 18:22

Elkezdtem nagyon nem szeretni a hosszabbítást, menjen egyből a tizenegyespárbaj. Értelmetlen, kizsigerelés. (Annyiban van bent valami, hogy ad egy hendikeppet, ha nem tudsz rendesen továbbjutni.)

Akkor már inkább játsszák újra a meccset, mint annak idején :lol: (Ne.)

Az idegenbeli gól eltörlése meg még inkább szaporítja a hosszabbítást. Arról mik a vélemények?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: