Természetesen elnézést Rodrytól..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:03
tibi18 írta:Nálam Courtois bravúrjánál egyértelműen Militao a ludas, úgy lemaradt, mint a szél.. Judedal kapcsolatban, nem azt mondom, hogy nem volt gecijó, csak azt, hogy ő ezt nem fogja bírni, hogy elöl az alapvonalról gólpasszt ad, majd a saját tizenhatosunknál becsúszva blokkolja a lövést és ezt az ingázást csinálja 90 percen át. Ugyan úgy el fog fogyni mint tavaly. De tény, hogy ez csak az első meccs volt.wZoLee7 írta:
Jude kp-s, nem a támadó sorban játszik, elég sokat is melózott a kp-n szóval ez az elmélet teljesen megbukik, szó sem volt itt arról, hogy hiányzott volna miatta az ember a kp-ról. Én a Militao bizonytalanságot sem láttam sehol. A védekező munkában Tchou is hozta amit kell, akkor volt gyenge mikor nálunk volt a labda. Egy kirívó eset volt amikor a jobboson elmentek, Carva sikertelen becsúszó "interception" kísérleténél, megoldottuk. A másik oldalon volt a baj, Mendyt úgy és akkor verték meg ahogy és amikor akarták, a levegőben jól védekezett, de a földön borzalmas volt. Még mindenki keresi a helyét, posztját, szerepét, kár bármilyen következtetést levonni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:13
Nálam Courtois bravúrjánál egyértelműen Militao a ludas, úgy lemaradt, mint a szél.. Judedal kapcsolatban, nem azt mondom, hogy nem volt gecijó, csak azt, hogy ő ezt nem fogja bírni, hogy elöl az alapvonalról gólpasszt ad, majd a saját tizenhatosunknál becsúszva blokkolja a lövést és ezt az ingázást csinálja 90 percen át. Ugyan úgy el fog fogyni mint tavaly. De tény, hogy ez csak az első meccs volt.wZoLee7 írta:Jude kp-s, nem a támadó sorban játszik, elég sokat is melózott a kp-n szóval ez az elmélet teljesen megbukik, szó sem volt itt arról, hogy hiányzott volna miatta az ember a kp-ról. Én a Militao bizonytalanságot sem láttam sehol. A védekező munkában Tchou is hozta amit kell, akkor volt gyenge mikor nálunk volt a labda. Egy kirívó eset volt amikor a jobboson elmentek, Carva sikertelen becsúszó "interception" kísérleténél, megoldottuk. A másik oldalon volt a baj, Mendyt úgy és akkor verték meg ahogy és amikor akarták, a levegőben jól védekezett, de a földön borzalmas volt. Még mindenki keresi a helyét, posztját, szerepét, kár bármilyen következtetést levonni.tibi18 írta: Tegnap a második félidőben kicsit meglepő volt, hogy a két középhátvédünk, többször megindult előre labdával, már már taktikai elemnek tűnt. Legutóbb talán Varanenal láttam ilyet, ami szándékos lehetett.
Nekem alapvetően sok lesz a Beli - Vini - Rodri - Mbappe támadósor.. a kp-n még ez a szürke Atalanta is sokszor simán átjátszott minket és egyelőre Militao bizonytalansága erre még hátul sajnos pluszban rátesz. Cama, ha felépül, azért kíváncsi leszek mi lesz a meta, de alapvetően nekem elég lenne elöl Vini és Mbappe.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:44
Jude kp-s, nem a támadó sorban játszik, elég sokat is melózott a kp-n szóval ez az elmélet teljesen megbukik, szó sem volt itt arról, hogy hiányzott volna miatta az ember a kp-ról. Én a Militao bizonytalanságot sem láttam sehol. A védekező munkában Tchou is hozta amit kell, akkor volt gyenge mikor nálunk volt a labda. Egy kirívó eset volt amikor a jobboson elmentek, Carva sikertelen becsúszó "interception" kísérleténél, megoldottuk. A másik oldalon volt a baj, Mendyt úgy és akkor verték meg ahogy és amikor akarták, a levegőben jól védekezett, de a földön borzalmas volt. Még mindenki keresi a helyét, posztját, szerepét, kár bármilyen következtetést levonni.tibi18 írta: Tegnap a második félidőben kicsit meglepő volt, hogy a két középhátvédünk, többször megindult előre labdával, már már taktikai elemnek tűnt. Legutóbb talán Varanenal láttam ilyet, ami szándékos lehetett.
Nekem alapvetően sok lesz a Beli - Vini - Rodri - Mbappe támadósor.. a kp-n még ez a szürke Atalanta is sokszor simán átjátszott minket és egyelőre Militao bizonytalansága erre még hátul sajnos pluszban rátesz. Cama, ha felépül, azért kíváncsi leszek mi lesz a meta, de alapvetően nekem elég lenne elöl Vini és Mbappe.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:34
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 14., szerda 19:57
Most megleptél, király vagy Béla!Béla írta:RTL közvetíti.Tjacks írta: Please vki dobjon majd egy linket a meccshez, csak megnézném a megváltót![]()
HozzászólásSzerző: Béla » 2024. augusztus 14., szerda 19:48
RTL közvetíti.Tjacks írta: Please vki dobjon majd egy linket a meccshez, csak megnézném a megváltót![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 14., szerda 19:41
Valverdetol es Tchoutol nagyon komoly melo kell a kp-n, hogy ezt a triot elol elbirjuk.Berti írta:Na ez kezdőflori írta: Ja, bocs.
Gálakezdő lesz este: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Tchouaméni, Bellingham, Valverde, Vinicius, Mbappé y Rodrygo.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 14., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 14., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 14., szerda 19:32
Na ez kezdőflori írta: Ja, bocs.
Gálakezdő lesz este: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Tchouaméni, Bellingham, Valverde, Vinicius, Mbappé y Rodrygo.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 14., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 14., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 14., szerda 19:15
Hol?flori írta: Milyen kezdő ez tejóég.Mit hozott össze Perez?
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 14., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 14., szerda 18:43
Eyetest, természetesen.Realista24 írta:Akkor hogy döntened el? 90+2x15 után?hehetheoriginal írta: Aranygol az.
A futball halála. Mekkora faszsag.
Mar a tizenegyesek is lófasz, lutri, nem a futballtudas szamit
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 14., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 14., szerda 18:11
Akkor hogy döntened el? 90+2x15 után?hehetheoriginal írta: Aranygol az.
A futball halála. Mekkora faszsag.
Mar a tizenegyesek is lófasz, lutri, nem a futballtudas szamit
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem