Igen, kicsit utana mentem ennek, de ez nem valtoztat azon, hogy teljesen felmenteni sem lehet Khelifet.Anthony írta:Nem ez az első eset a világon, lásd az NDK -s, vagy a szovjet sportoló nőket, de akár Serena és Venus Williamst is ide lehet venni, és gondolom ha utána nézel még lehet találni egy csomó példát.RealMadridFanatic írta: Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.
Nem hibaztatom azert, mert igy szuletett, nem egy Lea Thomas, de felmenteni sem lehet teljesen, mert pontosan tisztaban van vele, hogy mekkora forral indul. Tudom, hogy kapott ki noktol, ez nem valtoztat azon, hogy jelentos elonye van. Innentol kezdve meg barmennyire nehez helyzet, barmennyire atom nagyon rohadtul elfogadonak kell lenni, egyeni felelossege is van abban, hogy indul. Persze neki is benne van egy elet munkaja, es valamilyen szinten igazsagtalan ez, de igaz az osszes tobbi versenyzore is, aki oriasi hatrannyal indult.
Amennyire tudom a Williams-testvereknel nem volt bukas ilyen jellegu teszteken, annak idejen meg mindennel is telepumpaltak a noi atletakat, mas helyzet.