tibi18 írta:Nálam Courtois bravúrjánál egyértelműen Militao a ludas, úgy lemaradt, mint a szél.. Judedal kapcsolatban, nem azt mondom, hogy nem volt gecijó, csak azt, hogy ő ezt nem fogja bírni, hogy elöl az alapvonalról gólpasszt ad, majd a saját tizenhatosunknál becsúszva blokkolja a lövést és ezt az ingázást csinálja 90 percen át. Ugyan úgy el fog fogyni mint tavaly. De tény, hogy ez csak az első meccs volt.wZoLee7 írta:
Jude kp-s, nem a támadó sorban játszik, elég sokat is melózott a kp-n szóval ez az elmélet teljesen megbukik, szó sem volt itt arról, hogy hiányzott volna miatta az ember a kp-ról. Én a Militao bizonytalanságot sem láttam sehol. A védekező munkában Tchou is hozta amit kell, akkor volt gyenge mikor nálunk volt a labda. Egy kirívó eset volt amikor a jobboson elmentek, Carva sikertelen becsúszó "interception" kísérleténél, megoldottuk. A másik oldalon volt a baj, Mendyt úgy és akkor verték meg ahogy és amikor akarták, a levegőben jól védekezett, de a földön borzalmas volt. Még mindenki keresi a helyét, posztját, szerepét, kár bármilyen következtetést levonni.
Hasonlót érzek én is Belli kapcsán. Tavaly elöl, szabadon támadhatott, lehetett az extra (hisz képes rá), most így 433-ban viszont neki is szigorúan melóznia kell. Nyilván az extra megvan benne továbbra is, ahogy pöciztek néha Bapival, ahogy maga indult meg egy szólóval, stb... Ha odakerül, ezt továbbra is meg tudja oldani, de most vissza is kell mennie. Most nincs másik 3 ember mögötte.
Viszont az nálam a beszarás kategória, hogy a Vini-MBappe-Rodri hármas mögött egy Brahim-Endrick-Güler trió csücsülkél a padon. Iszonyú firepower, potenciál és variációs lehetőség van elöl..
Meg ahogy a meccs elején Rodri, Vini, Bapi mindenhol, de tényleg mindenhol voltak, a legszebb Zidane-Figo helycseréket juttatta eszembe. Az is cheatkód volt a maga idejében és ezek hárman is azok.
A középpályának még szoknia kell az új szerepeket, feladatokat, biztos lesznek majd necces szituk, de 2 hete a kezdő java része még a beachen itta a mojitot és ahhoz képest ez több, mint biztató.
Bár nem a mallorca ellen várom idegenben a csilli-villit, az nem igazán szokott összejönni