Eduardo Camavinga - 6
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eduardo Camavinga - 6
NEW: Real Madrid are fearing that Camavinga may have suffered an internal ligament damage. ACL injury is ruled out. @MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Barkivel fogadok december vegeig az a fix 15-16 emberből 8an legalabb sérültek lesznek kb 3hétig.
- Pad'em
Megcsúszott Tchouameni meg pont odalépett.zsírosdeszka írta:Ki taposta meg?
https://x.com/SC_ESPN/status/1823439954 ... BjQKQ&s=19
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Kezdodik

- Pad'em
Kupadöntőről off.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ki taposta meg?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
BREAKING: Eduardo Camavinga’s injury is NOT serious.
[Mario Cortegana]
[Mario Cortegana]
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Remek máris kezdődik. Állítólag súlyos lehet.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Twitter alapján megsérült.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Bennem az maradt meg, hogy a meccsek végére rendre hátrébb került Rice mellé, egyel hátrébb a csatár(ok) mögül a felezővonalhoz.realmadrid95 írta: Palmer az elso ket meccsen eleve nem is jatszott. A harmadik meccsen Saka helyere erkezett a szelre. Negyedik meccsen Trippiert valtotta, Saka balhatved volt, Palmer szelso. Otodik meccsen Konsa “helyere” jott, egyidejuleg Shawval es Ezevel. Itt atalltak az utolso ~10 percre, egy elegge amorf felallara. 3-1-3-3
————-——-Rice————
-Palmer—Bellingham—Foden-
-Eze—————Kane————Saka-
Hatodik meccsen Palmer - Foden csere volt, itt 3-4-2-1 es felallasban Bellingham mellett volt iranyito.
Dontoben Mainoo helyere erkezett Palmer, ahol melysegi iranyitot probalt vele jatszatni Southgate, es egeszen jol mukodott(kb egyetlen egy jo huzasa volt), mert Palmer rendre felert a kapura masodik hullamban, a mezonyben meg iranyitott.
Amíg így emlékszem, addig nálam marad a 4312, mert Camában érzem azt, hogy előre többet adhat hozzá. Az az iszonyú energia ami benne van, kár lenne ha a padon maradna. A Belli 8-asban 433-ban nálam a második opció.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Palmer az elso ket meccsen eleve nem is jatszott. A harmadik meccsen Saka helyere erkezett a szelre. Negyedik meccsen Trippiert valtotta, Saka balhatved volt, Palmer szelso. Otodik meccsen Konsa “helyere” jott, egyidejuleg Shawval es Ezevel. Itt atalltak az utolso ~10 percre, egy elegge amorf felallara. 3-1-3-3raul 4 ever írta: De.
Jött a kötelező Palmer csere és Belli ment egy sorral hátrébb.
————-——-Rice————
-Palmer—Bellingham—Foden-
-Eze—————Kane————Saka-
Hatodik meccsen Palmer - Foden csere volt, itt 3-4-2-1 es felallasban Bellingham mellett volt iranyito.
Dontoben Mainoo helyere erkezett Palmer, ahol melysegi iranyitot probalt vele jatszatni Southgate, es egeszen jol mukodott(kb egyetlen egy jo huzasa volt), mert Palmer rendre felert a kapura masodik hullamban, a mezonyben meg iranyitott.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
raul 4 ever írta:Igen volt, év elején az első 3 bajnokiból 2-n volt ez a kezdő (amit én izomszagú kp-nak neveztem) és igen, pont Kroos hiányzott belőle.ateeemadrid írta:
Ha jól emlékszem álltunk fel ilyen kpval, és vállalhatatlan volt kreativitás szempontjából.
A Cama Tchou Fede sztem túlbuztosított, és előrejátékban kevés, a 2 francia közül az egyik helyett mehet Jude, és akkor okés. Előre meg kell a 3 támadó.
Viszont
Judenak ez a 10-es pozi irtó mód fekszik, hülye szószgét amikor hátrébb rakta az eb-n Rice mellé, egyértelműen behúzta nála a kéziféket. Persze, van akkora játékos, hogy tudjon 8-ast is játszani, csak minek.
A 3 legjobb kp-unk Fede, Tchouaméni és Cama, Bellinek az kell, hogy minél közelebb legyen a kapuhoz és Vini + Bapi helye is fix a kezdőben.
Kroost pótolni/helyettesíteni lehetetlen és butaság is volna valakitől II. Kroos szintet elvárni. Az elején egyértelműen meg kell nézni, hogy Cama tud-e többet hozzátenni előre (én benne látom a legtöbb lehetőséget) 4312-ben, aztán ha esetleg Endrick berobban, vagy nem működik a Fede - Tchouaméni - Cama trió, akkor lehet felállást váltani.
Bellingham egyetlen egy meccset sem jatszott Rice mellett. 4-2-3-1 ben volt iranyito, majd 3-4-2-1 ben Fodennel szinten iranyitot jatszott.
- raul 4 ever
Igen volt, év elején az első 3 bajnokiból 2-n volt ez a kezdő (amit én izomszagú kp-nak neveztem) és igen, pont Kroos hiányzott belőle.ateeemadrid írta:Ha jól emlékszem álltunk fel ilyen kpval, és vállalhatatlan volt kreativitás szempontjából.R. Carlos írta:
Nyilván nem lehet pótolni Kroost, olyan játékosunk mint ő még egy nem lesz, de ettől függetlenül jó lenne, ha találnánk egy új játékost helyette.
A meglévő keretben is lehet szerintem egy új agyat találni, de ha nem menne valakit jó lenne szerezni, mert én tényleg nagy bajnak érzem Toni hiányát. Szeretem Tchou, Cama és Valverde játékát is, de egyiküket sem találom megfelelőnek. Egyébként a tavalyi felállásról lehet nem változtatnék, ha így marad a keret és akkor az előző hármas elé Bellinghamet betenném, előre meg Mbappé és Vini lenne, Rodrygo kárára. Szerintem ez lenne a legértelmesebb és akkor Bellinghamre esne az agy szerep.
A Cama Tchou Fede sztem túlbuztosított, és előrejátékban kevés, a 2 francia közül az egyik helyett mehet Jude, és akkor okés. Előre meg kell a 3 támadó.
Viszont
Judenak ez a 10-es pozi irtó mód fekszik, hülye szószgét amikor hátrébb rakta az eb-n Rice mellé, egyértelműen behúzta nála a kéziféket. Persze, van akkora játékos, hogy tudjon 8-ast is játszani, csak minek.
A 3 legjobb kp-unk Fede, Tchouaméni és Cama, Bellinek az kell, hogy minél közelebb legyen a kapuhoz és Vini + Bapi helye is fix a kezdőben.
Kroost pótolni/helyettesíteni lehetetlen és butaság is volna valakitől II. Kroos szintet elvárni. Az elején egyértelműen meg kell nézni, hogy Cama tud-e többet hozzátenni előre (én benne látom a legtöbb lehetőséget) 4312-ben, aztán ha esetleg Endrick berobban, vagy nem működik a Fede - Tchouaméni - Cama trió, akkor lehet felállást váltani.
- ateeemadrid
Ha jól emlékszem álltunk fel ilyen kpval, és vállalhatatlan volt kreativitás szempontjából.R. Carlos írta:Nyilván nem lehet pótolni Kroost, olyan játékosunk mint ő még egy nem lesz, de ettől függetlenül jó lenne, ha találnánk egy új játékost helyette.reeed_ati írta: Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.
Baromi jó távolról is, kénytelenek lesznek rá folyamat kilépkedni, ezzel meg ott lenne a lehetőség Bappáéknak bepasszolni.
Nyilván Arda meg nem tud úgy védekezni, mint a két francia, ez sem kérdés.
Bár szerintem ebben is sokat fejlődött nálunk és a letámadáshoz kelleni fog a meló tőle is.
Én csak annyit mondok, hogy egy védekezőbb arcot kiszednék, azért, hogy támadóbb és kreatívabb focink legyen.
Előző szezonban is nem egyszer láttuk azt, hogy a két francia túl sok egyszerre, legalábbis nekem nem tetszett a játékunk, amikor ketten együtt voltak fenn.
A meglévő keretben is lehet szerintem egy új agyat találni, de ha nem menne valakit jó lenne szerezni, mert én tényleg nagy bajnak érzem Toni hiányát. Szeretem Tchou, Cama és Valverde játékát is, de egyiküket sem találom megfelelőnek. Egyébként a tavalyi felállásról lehet nem változtatnék, ha így marad a keret és akkor az előző hármas elé Bellinghamet betenném, előre meg Mbappé és Vini lenne, Rodrygo kárára. Szerintem ez lenne a legértelmesebb és akkor Bellinghamre esne az agy szerep.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nyilván nem lehet pótolni Kroost, olyan játékosunk mint ő még egy nem lesz, de ettől függetlenül jó lenne, ha találnánk egy új játékost helyette.reeed_ati írta: Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.
Baromi jó távolról is, kénytelenek lesznek rá folyamat kilépkedni, ezzel meg ott lenne a lehetőség Bappáéknak bepasszolni.
Bár szerintem ebben is sokat fejlődött nálunk és a letámadáshoz kelleni fog a meló tőle is.
Én csak annyit mondok, hogy egy védekezőbb arcot kiszednék, azért, hogy támadóbb és kreatívabb focink legyen.
Előző szezonban is nem egyszer láttuk azt, hogy a két francia túl sok egyszerre, legalábbis nekem nem tetszett a játékunk, amikor ketten együtt voltak fenn.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.Halfkey írta:Mondjuk ezt pont úgy írod, mintha lenne a keretben olyan ember aki képes pótolni Kroost/fiatal Modricot. Brahim/Rodrygo/Arda se szab több fazont mint Camavinga. Csapatjátékkal kell majd megoldani.reeed_ati írta:
Ebben a középpályában kevés a kreativitás, ki fog fazont szabni?
Kroos nincs már, Modric max beugró szint..
A Cama-Tchou párosból max egyet tennék kezdőbe, játsszon az, aki jobb formában van.
Bellingham mehet visszább kp.-ra, Arda, vagy akár Brahim meg mehet még a kezdőbe.
Ezt max akkor raknám fel, ha city elleni 3-0ás első meccses győzelmünket meg akarom tartani..![]()
Aztán 3-3nál megint jöhetnek a támadók..![]()
Mondjuk ezt pont úgy írod, mintha lenne a keretben olyan ember aki képes pótolni Kroost/fiatal Modricot. Brahim/Rodrygo/Arda se szab több fazont mint Camavinga. Csapatjátékkal kell majd megoldani.reeed_ati írta:Ebben a középpályában kevés a kreativitás, ki fog fazont szabni?ferni írta:
Jelenleg minőségben Camavinga a legjobb mind közül.
Én fix maradnék egy
Vini-Bappé
Jude
Cama-Tchou-Fede kezdőnél, azt ha robbant valamelyik fiatal lehet variálni.
A Cama-Tchou párosból max egyet tennék kezdőbe, játsszon az, aki jobb formában van.
Bellingham mehet visszább kp.-ra, Arda, vagy akár Brahim meg mehet még a kezdőbe.
Ezt max akkor raknám fel, ha city elleni 3-0ás első meccses győzelmünket meg akarom tartani..![]()
Aztán 3-3nál megint jöhetnek a támadók..![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ebben a középpályában kevés a kreativitás, ki fog fazont szabni?ferni írta:Jelenleg minőségben Camavinga a legjobb mind közül.wZoLee7 írta:
Ez így szép, de olyan helyzetben vagyunk, hogy ha Tchou nem kh-et tol, akkor támadók és kp-sok is mind mind Rodrygo posztjáért küzdenek![]()
Én fix maradnék egy
Vini-Bappé
Jude
Cama-Tchou-Fede kezdőnél, azt ha robbant valamelyik fiatal lehet variálni.
Ezt max akkor raknám fel, ha city elleni 3-0ás első meccses győzelmünket meg akarom tartani..

Aztán 3-3nál megint jöhetnek a támadók..