Egy kisebb városban Barcelona mellett: Mataro.wZoLee7 írta:Barcelonaban? Vagy hol elnek Ők?Anthony írta: Yamal apukát megkéselték, állítólag elég súlyos.
Egy parkolóban történt az eset.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 14., szerda 22:44
Egy kisebb városban Barcelona mellett: Mataro.wZoLee7 írta:Barcelonaban? Vagy hol elnek Ők?Anthony írta: Yamal apukát megkéselték, állítólag elég súlyos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 14., szerda 22:38
Barcelonaban? Vagy hol elnek Ők?Anthony írta: Yamal apukát megkéselték, állítólag elég súlyos.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 14., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 14., szerda 1:55
De azt csak hehe mondta, annyit is értzsírosdeszka írta: Bocsi, szerkeszteni nem tudtam. Találnak egy ügyes gyereket, de nem merik majd padoztatni Lewát. Majd játszatják posztidegen. Stb. Ez a Roque gyerek tényleg ennyire béna lett? Azt mondták anno ügyesebb, mint Endrick…
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 13., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 13., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 13., kedd 20:02
Mostantól ő lesz a legjobb barátunk, ez nem is kérdéses.Realista24 írta: AS Monaco adminja nagyot megy![]()
A meccs utan a Real Madrid regi himnuszabol idezett es ugy osztotta meg a kepet.
AS Monaco beat Barcelona 3-0 last night to lift the Joan Gamper trophy. After the game, the club posted on X: "To triumph in a fair fight, defending your color" with a white heart emoji. This line is from Real Madrid's anthem, and Monaco also wore white last night.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 12:52
BREAKING: Everton are exploring a deal to sign Vitor Roque from Barcelona!Realista24 írta: FC Barcelona are currently unable to register Dani Olmo, and his registration remains uncertain.
The club can only register new players by selling some of their players.
Indul a szokasos moka...aztan mindent ugyis jovahagynak es elfogadnak, es lekonyvelnek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 13., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 13., kedd 7:53
Csapatként megoldjuk, ahogy mondod és az edzői stábunk is a legjobb a világon, szóval nincs para.Realista24 írta: Nekem amúgy nincs sok gondom ezzel, a közepe világ legjobbja, támadók is, kapus is.
Egyedül a védelem nem teljesen százas, de majd csapatként megoldjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 5:44
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 13., kedd 5:40
Persze van ebben valami. Én se vagyok feldobva a Rüdiger, Militao, Alaba, Vallejo plusz ifisták sortól. Ennek többször hangot is adtam, de Carloban bízok. Nevek alapján pedig még mindig minőségibb ez a védelem, mint az ő vkp soruk. Remélhetőleg Militaot és Alabat rendbe szedik, és akkor nem érzem, hogy nagy para lehet pár meccsen Vallejoval/ az ifistákkal.Realista24 írta:Az orrnehez jelző ránk is illik igazából, ha megnézzük a CBk szamat és hozzávesszük a tamadokatR. Carlos írta: Az Atletico szerintem keményebb ellenfél lesz mint ők. Ezt nem a tegnapi Mikiegér kupa meccs miatt gondolom, hanem azért, mert ott tényleges erősítés van, hiányposztokat töltenek fel, míg Barcáéknál van vagy 4 tkp, vkp meg minek.Orrnehéz az egész csapat, de legalább Nicoról lemondtak már a tegnapi Laporta megnyilvánulás alapján.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 5:32
Az orrnehez jelző ránk is illik igazából, ha megnézzük a CBk szamat és hozzávesszük a tamadokatR. Carlos írta: Az Atletico szerintem keményebb ellenfél lesz mint ők. Ezt nem a tegnapi Mikiegér kupa meccs miatt gondolom, hanem azért, mert ott tényleges erősítés van, hiányposztokat töltenek fel, míg Barcáéknál van vagy 4 tkp, vkp meg minek.Orrnehéz az egész csapat, de legalább Nicoról lemondtak már a tegnapi Laporta megnyilvánulás alapján.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 13., kedd 5:29
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 12., hétfő 23:02
Pedig kis túlzással szinte ez volt az egyetlen esélyük kupát nyerni az idén.tomi_b írta: Nem baj, ez a mai meccs is jó tanulópénz volt:
Jövőre gyengébb csapatot kell majd hívniuk!
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 12., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 12., hétfő 22:55
Az a kemény, hogy tökéletesen jellemezted, hogy oldják meg a problémáikat az elmúlt években...tomi_b írta: Nem baj, ez a mai meccs is jó tanulópénz volt:
Jövőre gyengébb csapatot kell majd hívniuk!
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. augusztus 12., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 12., hétfő 22:35
Pedig már rágravírozták a Gamper kupára a nevük. Laporta ment volna a kezdőkörbe ünnepelni a trófeával.Pad'em írta: 12 éve veretlenek a Gamper kupán. Szokják csak mi lesz idén
Ahogy nézem még mindig elég tarcsi csapattal tudnak csak játszani. Bernal, Casado, Pau Victor, Pablo Torre kp és mind kezdett.
Gavival mi van mikor tér vissza a kis vakarcs?
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem