Egyéb sportok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Egyéb sportok
olyanbol van rengeteg, aki focistakent es edzokent is megut egy minimum 10-es skalan 6-ot (cholo, carlo, pep, conte, mancini, xabi, capello, del bosque, riijkard, deschamps (
) de biztos tudnatok parat mondani meg ) de olyan aki mindkettoben top tudott lenni (foleg hosszutavon) az ritka, mint a feher hollo.

Detarit nyilvan szarkazmusbol irtam, azt hittem azert az eleg alap, hogy akinel a jatekosok motivalasa az, hogy palinkazni viszi oket, vagy csak ha megnezel vele egy interjut mekkora egy idiota, azt nem lehet komolyan venni. Puskas ha jol tudom BEK dontoig vitte a Phanatinaikosz-t.Bencze írta:Nyilvan jo jatekos volt, de sehol sem hallottam meg, hogy valaha is aranylabda eselyesnek tartottak volna. Baresi, Maldini, Gullit es van Basten negyessel jatszott egyutt, tehat meg a klubjaban sem tartozott a legfelsobb polcra. Utobbi ketto sem buszkelkedhet nagy edzoi karrierrel.miro. írta:
Ancelotti?
Carlo jobb lehetett Xabi Alonsonal?
Puskas es Detari edzokent mit ert el? Na, ez a ket jatekos inkabb pont, hogy csak a nevuk miatt kerultek edzoi pozicio kozelebe.
Ok, Beckenbauer es Cruyff jo peldak.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nyilvan jo jatekos volt, de sehol sem hallottam meg, hogy valaha is aranylabda eselyesnek tartottak volna. Baresi, Maldini, Gullit es van Basten negyessel jatszott egyutt, tehat meg a klubjaban sem tartozott a legfelsobb polcra. Utobbi ketto sem buszkelkedhet nagy edzoi karrierrel.miro. írta:Ancelotti?Bencze írta:
Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
Carlo jobb lehetett Xabi Alonsonal?
Puskas es Detari edzokent mit ert el? Na, ez a ket jatekos inkabb pont, hogy csak a nevuk miatt kerultek edzoi pozicio kozelebe.
Ok, Beckenbauer es Cruyff jo peldak.
Detari Lajos termeszetesen. Amugy Puskas sem volt kutyauto.Bencze írta: Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
volt egy pár.Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
öreg beckenbauer meg hippi cruyff pl
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ancelotti nem jutott egyenlieg a csucsra.miro. írta:Ancelotti?Bencze írta:
Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ancelotti?Bencze írta:
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ahogy neztem, az altalad emlitett versenyen Gulyast kizartak a lovaglasbol ami 300 pontot is erhet. Korabbi eredmenyei alapjan is es a kinai vb miatt is Gulyast vittem volna, foleg, ha tudom hogyan keszultek a csapatoknal, lehet Erdos a vb-re probalt csucsformaba kerulni, hogy megszerezze az olimpiai kvotat, Gulyas meg abban bizott, hogy kijut az olimpiara es arra idoziti a formajat. Nyilvan utobbi csak egy felvetes es Utolag konnyu okosnak lenni, de nalam Gulyas kierdemelte volna a bizonyitasi lehetoseget.h3x0r írta:Tudtommal (mar amennyi par cikkbol lejott) nem szemelyes ellentetrol van szo, hanem pont az aktualis formara hivatkozott.Bencze írta:
Valoban meg sem szulettem meg akkor, de nem is a versenyzoi kepessegeit vitattam. Itt vagy nem tudta felmerni 2x-es olimpiai bajnokkent, hogy Gulyas milyen formaban van, vagy valami szemelyes ellentet miatt nem vitte volna ki. Egyik sem ismerve a kimagaslo szakmai tudasnak szerintem. Nem Martinek lenne az elso aki sportolokent eljutott a legmagasabb szintre, de az edzoskodes/szovetsegi kapitanysag nem mindig valo ezeknek a korabban sikeres atletaknak.
2 honapja volt VB, ahol ez az eredmeny szuletett:
1. Seong Seungmin (Koreai Köztársaság) 1434 pont
2. Guzi Blanka 1433
3. Erdős Rita 1418
...
18. Gulyás Michelle 1130
Az elso 3 kapott kvotat, Gulyas Michelle egy elozo evi 7. helyevel mar korabban kvalifikalta magat. Harman jutottak ki, de csak ketten mehetnek. Te kit hagynal ki? Aki korabban jo eredmenyeket hozott, vagy aki jelenleg jobb formaban van es epp bronzermes lett a VB-n. (persze nekik az is egy segitseg, hogy valoszinuleg lattak a juniusi versenyt es tudjak miert lett csak 18. Michelle) Persze lehet mas is van a hatterben, de ezek alapjan messze nem olyan egyertelmu a dontes.
Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?Buitre írta:
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Realista24 írta:Nem lennek a helyedbenTjacks írta:
Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiú![]()
![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lennek a helyedbenTjacks írta:Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiúmiro. írta:
Numero uno.![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiúmiro. írta:hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)![]()

Nem akarok bele okoskodni, de biztos, hogy valid ez a ""dolgozó"" meg a ""felnőttek"" ?Realista24 írta:De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.
Csak pont ugyanazt csinalja.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2024. augusztus 13., kedd 14:14-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem ertelek, de biztos velem van a baj, mert te hehere hegyezted ki a dolgot, ami egyszeruen nem tud valid lenni addig, ameddig nem ismered a reszleteket.miro. írta:“ csak a szulok jo resze ra se szarik, es engedik egesz nap a telefonon meg jatekokon logni a kolykoket. “Realista24 írta:
Igen, nagyjabol igy van folyamat ketharmad itthon, mert ilyen feluletesen latjak az emberek a dolgokat, es nem akarjak megerteni a reszleteket.
“ Ha a szulo bizony rakenyszeritene a gyereket arra, hogy akkor is sportolsz valamit, ha tetszik, ha nem, akkor nem lenne ennyi kockafeju eletkeptelen gyerek az utcakon. “
Itt meg ugyanazt irtad amit en.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
“ csak a szulok jo resze ra se szarik, es engedik egesz nap a telefonon meg jatekokon logni a kolykoket. “Realista24 írta:Igen, nagyjabol igy van folyamat ketharmad itthon, mert ilyen feluletesen latjak az emberek a dolgokat, es nem akarjak megerteni a reszleteket.miro. írta:
Az en velemenyem,hogy nem jo,hogy a gyerekek ennyire telefon kozpontuak lettek,de ezt a felnottektol tanuljak.
( Nem csak a munkahelyen nyomkodja a 90% szerintem.)
Hehe leirja,hogy minden gyerek ezt szart uti,kozben meg top 1 az utolso honapban,es az utolso heten is.
Szamomra ez nem hiteles,hanem valami ellen harc,amiben o itt lathatoan az elso.
“ Ha a szulo bizony rakenyszeritene a gyereket arra, hogy akkor is sportolsz valamit, ha tetszik, ha nem, akkor nem lenne ennyi kockafeju eletkeptelen gyerek az utcakon. “
Itt meg ugyanazt irtad amit en.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, nagyjabol igy van folyamat ketharmad itthon, mert ilyen feluletesen latjak az emberek a dolgokat, es nem akarjak megerteni a reszleteket.miro. írta:Az en velemenyem,hogy nem jo,hogy a gyerekek ennyire telefon kozpontuak lettek,de ezt a felnottektol tanuljak.Realista24 írta:
Fejtsd ki mire gondolsz, mert igy nem haladunk.
Hehe leirja,hogy minden gyerek ezt szart uti,kozben meg top 1 az utolso honapban,es az utolso heten is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
Az en velemenyem,hogy nem jo,hogy a gyerekek ennyire telefon kozpontuak lettek,de ezt a felnottektol tanuljak.Realista24 írta:Fejtsd ki mire gondolsz, mert igy nem haladunk.miro. írta:
Te is irtad,hogy a szulo felelossege,nem?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ertheto, hiszen elfoglalt voltal a magyar olimpiai csapat coacholasaval az elmult 2 hetben.ferni írta:Azért komoly teljesítmény volt lehagyni engem az Olimpia alatt...Realista24 írta:
Üdv a masodik helyrol![]()
![]()
Na mindegy, én elhoztam a bronzot, nem úgy mint pár fejben gyenge.![]()
![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fejtsd ki mire gondolsz, mert igy nem haladunk.miro. írta:Te is irtad,hogy a szulo felelossege,nem?Realista24 írta:
De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
Te is irtad,hogy a szulo felelossege,nem?Realista24 írta:De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.
Csak pont ugyanazt csinalja.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Azért komoly teljesítmény volt lehagyni engem az Olimpia alatt...Realista24 írta:
Üdv a masodik helyrol![]()

Na mindegy, én elhoztam a bronzot, nem úgy mint pár fejben gyenge.