volt egy pár.Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
öreg beckenbauer meg hippi cruyff pl
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 13., kedd 18:28
volt egy pár.Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 18:16
Ancelotti nem jutott egyenlieg a csucsra.miro. írta:Ancelotti?Bencze írta:
Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 18:13
Ancelotti?Bencze írta:
Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 13., kedd 17:53
Ahogy neztem, az altalad emlitett versenyen Gulyast kizartak a lovaglasbol ami 300 pontot is erhet. Korabbi eredmenyei alapjan is es a kinai vb miatt is Gulyast vittem volna, foleg, ha tudom hogyan keszultek a csapatoknal, lehet Erdos a vb-re probalt csucsformaba kerulni, hogy megszerezze az olimpiai kvotat, Gulyas meg abban bizott, hogy kijut az olimpiara es arra idoziti a formajat. Nyilvan utobbi csak egy felvetes es Utolag konnyu okosnak lenni, de nalam Gulyas kierdemelte volna a bizonyitasi lehetoseget.h3x0r írta:Tudtommal (mar amennyi par cikkbol lejott) nem szemelyes ellentetrol van szo, hanem pont az aktualis formara hivatkozott.Bencze írta:
Valoban meg sem szulettem meg akkor, de nem is a versenyzoi kepessegeit vitattam. Itt vagy nem tudta felmerni 2x-es olimpiai bajnokkent, hogy Gulyas milyen formaban van, vagy valami szemelyes ellentet miatt nem vitte volna ki. Egyik sem ismerve a kimagaslo szakmai tudasnak szerintem. Nem Martinek lenne az elso aki sportolokent eljutott a legmagasabb szintre, de az edzoskodes/szovetsegi kapitanysag nem mindig valo ezeknek a korabban sikeres atletaknak.
2 honapja volt VB, ahol ez az eredmeny szuletett:
1. Seong Seungmin (Koreai Köztársaság) 1434 pont
2. Guzi Blanka 1433
3. Erdős Rita 1418
...
18. Gulyás Michelle 1130
Az elso 3 kapott kvotat, Gulyas Michelle egy elozo evi 7. helyevel mar korabban kvalifikalta magat. Harman jutottak ki, de csak ketten mehetnek. Te kit hagynal ki? Aki korabban jo eredmenyeket hozott, vagy aki jelenleg jobb formaban van es epp bronzermes lett a VB-n. (persze nekik az is egy segitseg, hogy valoszinuleg lattak a juniusi versenyt es tudjak miert lett csak 18. Michelle) Persze lehet mas is van a hatterben, de ezek alapjan messze nem olyan egyertelmu a dontes.
Maradona is baromi jo edzo volt es Michael Jordan sem az egyik legrosszabbul draftolo GM az NBA tortenelmeben… Zidane-on kivul volt valaki sikeres edzo/vezeto akik tenyleg az adott sport csucsara jutottak egyenileg?Buitre írta:
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. augusztus 13., kedd 14:42
Realista24 írta:Nem lennek a helyedbenTjacks írta:
Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiú![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 14:20
Nem lennek a helyedbenTjacks írta:Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiúmiro. írta:
Numero uno.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 13., kedd 14:14
Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiúmiro. írta:hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 13., kedd 14:13
Nem akarok bele okoskodni, de biztos, hogy valid ez a ""dolgozó"" meg a ""felnőttek"" ?Realista24 írta:De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.
Csak pont ugyanazt csinalja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 14:04
Nem ertelek, de biztos velem van a baj, mert te hehere hegyezted ki a dolgot, ami egyszeruen nem tud valid lenni addig, ameddig nem ismered a reszleteket.miro. írta:“ csak a szulok jo resze ra se szarik, es engedik egesz nap a telefonon meg jatekokon logni a kolykoket. “Realista24 írta:
Igen, nagyjabol igy van folyamat ketharmad itthon, mert ilyen feluletesen latjak az emberek a dolgokat, es nem akarjak megerteni a reszleteket.
“ Ha a szulo bizony rakenyszeritene a gyereket arra, hogy akkor is sportolsz valamit, ha tetszik, ha nem, akkor nem lenne ennyi kockafeju eletkeptelen gyerek az utcakon. “
Itt meg ugyanazt irtad amit en.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 13:04
“ csak a szulok jo resze ra se szarik, es engedik egesz nap a telefonon meg jatekokon logni a kolykoket. “Realista24 írta:Igen, nagyjabol igy van folyamat ketharmad itthon, mert ilyen feluletesen latjak az emberek a dolgokat, es nem akarjak megerteni a reszleteket.miro. írta:
Az en velemenyem,hogy nem jo,hogy a gyerekek ennyire telefon kozpontuak lettek,de ezt a felnottektol tanuljak.
( Nem csak a munkahelyen nyomkodja a 90% szerintem.)
Hehe leirja,hogy minden gyerek ezt szart uti,kozben meg top 1 az utolso honapban,es az utolso heten is.
Szamomra ez nem hiteles,hanem valami ellen harc,amiben o itt lathatoan az elso.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 12:45
Igen, nagyjabol igy van folyamat ketharmad itthon, mert ilyen feluletesen latjak az emberek a dolgokat, es nem akarjak megerteni a reszleteket.miro. írta:Az en velemenyem,hogy nem jo,hogy a gyerekek ennyire telefon kozpontuak lettek,de ezt a felnottektol tanuljak.Realista24 írta:
Fejtsd ki mire gondolsz, mert igy nem haladunk.
( Nem csak a munkahelyen nyomkodja a 90% szerintem.)
Hehe leirja,hogy minden gyerek ezt szart uti,kozben meg top 1 az utolso honapban,es az utolso heten is.
Szamomra ez nem hiteles,hanem valami ellen harc,amiben o itt lathatoan az elso.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 11:56
Az en velemenyem,hogy nem jo,hogy a gyerekek ennyire telefon kozpontuak lettek,de ezt a felnottektol tanuljak.Realista24 írta:Fejtsd ki mire gondolsz, mert igy nem haladunk.miro. írta:
Te is irtad,hogy a szulo felelossege,nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 11:45
Ertheto, hiszen elfoglalt voltal a magyar olimpiai csapat coacholasaval az elmult 2 hetben.ferni írta:Azért komoly teljesítmény volt lehagyni engem az Olimpia alatt...Realista24 írta:
Üdv a masodik helyrol![]()
![]()
Na mindegy, én elhoztam a bronzot, nem úgy mint pár fejben gyenge.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 11:44
Fejtsd ki mire gondolsz, mert igy nem haladunk.miro. írta:Te is irtad,hogy a szulo felelossege,nem?Realista24 írta:
De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 11:39
Te is irtad,hogy a szulo felelossege,nem?Realista24 írta:De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 13., kedd 11:38
Azért komoly teljesítmény volt lehagyni engem az Olimpia alatt...Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 11:34
De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.Realista24 írta:
Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 11:33
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.Realista24 írta:Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.miro. írta:
Numero uno.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 11:25
Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.miro. írta:hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 13., kedd 11:23
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem