Azért komoly teljesítmény volt lehagyni engem az Olimpia alatt...Realista24 írta:
Üdv a masodik helyrol![]()

Na mindegy, én elhoztam a bronzot, nem úgy mint pár fejben gyenge.

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 13., kedd 11:38
Azért komoly teljesítmény volt lehagyni engem az Olimpia alatt...Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 11:34
De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.Realista24 írta:
Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.
Csak pont ugyanazt csinalja.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 11:33
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.Realista24 írta:Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.miro. írta:
Numero uno.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 11:25
Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.miro. írta:hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 13., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 13., kedd 11:11
hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....
Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 10:52
Van ra sanszrealfan írta:ezt nem értem most. kb ugyanezt írtam, hogy ezért kéne inkább a tömegsportot támogatni, olcsóbb és kifizetődöbb, erre értettem, hogy hasznosabb. mintha kicsit belekeveredtél volna az érvelésbeRealista24 írta:
Mivel a sport es az egeszsegügy sok esetben kez a kezben jar (legfokeppen hosszutavon), ezert nem tudom a kettot elvonatkoztatni egymastol.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 13., kedd 10:46
ezt nem értem most. kb ugyanezt írtam, hogy ezért kéne inkább a tömegsportot támogatni, olcsóbb és kifizetődöbb, erre értettem, hogy hasznosabb. mintha kicsit belekeveredtél volna az érvelésbeRealista24 írta:Mivel a sport es az egeszsegügy sok esetben kez a kezben jar (legfokeppen hosszutavon), ezert nem tudom a kettot elvonatkoztatni egymastol.realfan írta:
nem a kifejezés a lényeg szerintem(értem én mire gondolsz, inkább te nem akarod azt, amire én), hanem a fontossági sorrend, az élsport (vagy ahogy akarod nevezni, ha ez nem tetszik
) pedig egy csomó másik fontosabb dolog után jön csak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 13., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 13., kedd 10:26
En meg mondom, hogy lonak a f.szat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 10:23
Mivel a sport es az egeszsegügy sok esetben kez a kezben jar (legfokeppen hosszutavon), ezert nem tudom a kettot elvonatkoztatni egymastol.realfan írta:nem a kifejezés a lényeg szerintem(értem én mire gondolsz, inkább te nem akarod azt, amire énRealista24 írta:
Semmit, akkor jol van.![]()
Annyira leragadtatok az elsport kifejezesnel, hogy felelmetes. Mindegy is, mert nem jutunk egyrol a kettore.), hanem a fontossági sorrend, az élsport (vagy ahogy akarod nevezni, ha ez nem tetszik
) pedig egy csomó másik fontosabb dolog után jön csak.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 13., kedd 10:09
nem a kifejezés a lényeg szerintem(értem én mire gondolsz, inkább te nem akarod azt, amire énRealista24 írta:Semmit, akkor jol van.realfan írta:
kb semmit, csepp a tengerbe, míg élsportra mennek a milliárdok. nekem nem lenne gondom az ilyen költésekkel meg a határontúli támogatásokkal meg semmivel, ha közben az ország rendben lenne és simán futná ilyen "luxusköltésre", de rohadtul nem vagyunk ebben a helyzetben![]()
viszont élsport nélkül meg van tömegsport és nem is annyira költséges, viszont a haszna nagyobb(persze ennek nem pénzben, de akinek csak az számít)...![]()
Annyira leragadtatok az elsport kifejezesnel, hogy felelmetes. Mindegy is, mert nem jutunk egyrol a kettore.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 10:06
De most akkor mit rohogsz, amikor pontosan tudod, hogy mirol szol a tomegsport.hehetheoriginal írta: milyen tömegsport?![]()
![]()
![]()
ugy nőttem fel, hogy suli után - néha közben is -, hétvégén, pláne nyáron, egész nap ment kinn a foci, kosárlabda, mindenki ismert mindenkit, rengeteg gyerek, tinédzser, reggeltől estig.
most mi a fasz van a grundon?
vagy nincs is grund vagy zárt kapus és csak a környéken lakóknak van kulcsa pl, vagy szét van baszva, vagy pár hajléktalan lakik ott, mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....
aztán aki akar valamit a sporttól, az elmegy klubba, ahol megölik a kreativitást, ahol azt tanítják hogy kell passzolni, tanítják geci hogy kell focizni, már régen rosszilyen mindenféle könybvől betanult wishes murinnyók
aztán csodálkozunk, hogy szar az egész sportág, ahogy van.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 13., kedd 9:48
Azt en is neztem, hogy mar a regi palyak, ami fel volt szorva kicsit salakkal meg volt ott 2 kapu teljesen eltuntek, de mar egy olyan teruletet sem latok, ahova le lehet toszni 2 pulovert cipot akarmit, hogy az a kapu, aztan uccuneki. Minden terulet ahova nincs vmi epitve, vagy elkeritve az ertelmezhetetlen ma, es muszaj oda tenni vmit, meg ha egy tetves kerites is az.hehetheoriginal írta: milyen tömegsport?![]()
![]()
![]()
ugy nőttem fel, hogy suli után - néha közben is -, hétvégén, pláne nyáron, egész nap ment kinn a foci, kosárlabda, mindenki ismert mindenkit, rengeteg gyerek, tinédzser, reggeltől estig.
most mi a fasz van a grundon?
vagy nincs is grund vagy zárt kapus és csak a környéken lakóknak van kulcsa pl, vagy szét van baszva, vagy pár hajléktalan lakik ott, mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....
aztán aki akar valamit a sporttól, az elmegy klubba, ahol megölik a kreativitást, ahol azt tanítják hogy kell passzolni, tanítják geci hogy kell focizni, már régen rosszilyen mindenféle könybvől betanult wishes murinnyók
aztán csodálkozunk, hogy szar az egész sportág, ahogy van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 13., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 9:38
Semmit, akkor jol van.realfan írta:kb semmit, csepp a tengerbe, míg élsportra mennek a milliárdok. nekem nem lenne gondom az ilyen költésekkel meg a határontúli támogatásokkal meg semmivel, ha közben az ország rendben lenne és simán futná ilyen "luxusköltésre", de rohadtul nem vagyunk ebben a helyzetbenRealista24 írta:
Es ha annyi, mint halottnak a csok, akkor mar rendben van, hogy egy teljesen ertelmetlen projekt kapja meg? Azt ne mondd, hogy nem szamitana egy falusi iskolanak, ovodanak vagy mondjuk orvosi rendelonek?
Amugy meg nincs elsport tomegsport nelkul.![]()
viszont élsport nélkül meg van tömegsport és nem is annyira költséges, viszont a haszna nagyobb(persze ennek nem pénzben, de akinek csak az számít)...
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 13., kedd 9:22
kb semmit, csepp a tengerbe, míg élsportra mennek a milliárdok. nekem nem lenne gondom az ilyen költésekkel meg a határontúli támogatásokkal meg semmivel, ha közben az ország rendben lenne és simán futná ilyen "luxusköltésre", de rohadtul nem vagyunk ebben a helyzetbenRealista24 írta:Es ha annyi, mint halottnak a csok, akkor mar rendben van, hogy egy teljesen ertelmetlen projekt kapja meg? Azt ne mondd, hogy nem szamitana egy falusi iskolanak, ovodanak vagy mondjuk orvosi rendelonek?realfan írta:
amiből egy suli, de főleg az egészségügynek halottnak a csók![]()
![]()
nekem nem fontos az élsport, picit sem, a tömegsportnak több értelme van, az a lakosság nagyrészének előny, míg azh élsport alig pár százaléknakideáélis esetben mindkettőre jutna persze, akkor a sporttól sem sajnálom, de míg csak az egykre van, inkább a társadalmilag hasznos dologra költeném, mint pár ember élsportjára
Amugy meg nincs elsport tomegsport nelkul.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 13., kedd 8:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 13., kedd 8:51
Jól elcseszték hogy nem Vin Diesel driftelt be egy Mustanggal a lánggért, mi?Remy írta:Hollywoodhoz van köze, és LA-ben lesz 28-ban. Gondolom ezért.BlancoMark írta:
De mi koze van Parizshoz.Anno Londonban peldaul ha jol emlekszem az egesz unnepseg a brit kulturarol szolt brit emberekkel.
12-ben Rowan Atkinson ment nagyot.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 13., kedd 8:28
Ha az egész Cruisos részletet megnézed, akkor abból kiderül, hogy megkapja az olimpiai zászlót és elviszi LA és feldíszíti a Hollywood táblát. Tulajdonképpen átvette LA nevében Párizstól a stafétátBlancoMark írta:De mi koze van Parizshoz.hehetheoriginal írta: most nézem öreg cruise tamás hogy odatette a záróünnepséget![]()
![]()
Anno Londonban peldaul ha jol emlekszem az egesz unnepseg a brit kulturarol szolt brit emberekkel.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem