Az komoly, érdemes meglesniPad'em írta:
Ez pedig Jézusunk szerény bombagólja

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 13., kedd 23:01
Az komoly, érdemes meglesniPad'em írta:
Ez pedig Jézusunk szerény bombagólja
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 13., kedd 21:01
Szerintem meg nem kell meg fel ora felesleg a labakba adott esetben, akar tetmeccs akar nem.dzsi91 írta:Barátságos tornákon támogatom az ilyet ahol viszont rendes trófeát adnak szerintem hülyeség.Realista24 írta: Meg nincs megy a meccs topik, szoval emlekezteto: döntetlen eseten egybol buntetok jonnek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 13., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 13., kedd 13:02
Barátságos tornákon támogatom az ilyet ahol viszont rendes trófeát adnak szerintem hülyeség.Realista24 írta: Meg nincs megy a meccs topik, szoval emlekezteto: döntetlen eseten egybol buntetok jonnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 13., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 12., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2024. augusztus 11., vasárnap 22:13
Jude egy vadállat, és fejben messze az egyik, ha nem a legerősebb emberünk. Ha fizikálisan végre helyrerakják, és idén nem lesz csapágyasra járatva, akkor jó eséllyel a legnagyobb sztárunk lesz ismét, nem aggódok miatta. Igazi Hall of Fame alapanyag és ez látszott a balfasz angol válogatottban is az EB-n. Nem kell hozzá sok év, és simán ő lesz az egyik csapatkapitányunk, sztem őt tekintve még nem láttuk a max szintet, nyilván lófaszt nem számít, de az idei edzés videókat nézegetve messze Mbappé mellett ő az egyik legmegállíthatatlanabbhehetheoriginal írta: itt hallottatok eloszor, de güliben nagyobb a potencial, belinel a mostani a max, ennel jobb nem lesz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 11., vasárnap 18:27
A legnagyobb potenciál ott van. Én is őt nézném a legszívesebben. A Belis résszel nem értek egyet.hehetheoriginal írta: itt hallottatok eloszor, de güliben nagyobb a potencial, belinel a mostani a max, ennel jobb nem lesz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 11., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 11., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 11., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 11., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 11., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 11., vasárnap 11:58
VégrePad'em írta: NEW: Ancelotti tried Vinícius Jr. - Kylian Mbappé - Arda Güler front three today.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 11., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 11., vasárnap 6:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 8., csütörtök 17:18
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. augusztus 8., csütörtök 8:36
Az is bőven jó lenne. Lassan kezd kikopni az összes akadémiai játékosunk. Jövőre valszeg már lép Lucas Vasquez is és akkor már csak Carvajal, Fede (őt tudom, hogy igazoltuk de sztem ő sajátnevelésűnek számít) és Fran marad. Nem ártana pár fiatalt is megtartani, főleg hogy sztem most is vannak olyan játékosok akik kiegészítő emberként itt tudnának maradni. Pl Miguel Gutierrezt, Rafa Marint és Hakimit is vissza lehetne hozni persze Hakimi lehetne kezdő is Carvajal után.Seraf írta:úgy mondanám, hogy egy intelligensebb Gavikrisz24 írta:
Akkor úgymond egy Valverde helyettes? Nem láttam nagyon a srácot még de az biztató lenne ha Fede helyére is lenne egy hasonló játékos aki mellett pihenhetne Valvi10ből 9 szabálytalanság kb övé az összes meccsen, kapar, hajt, elég jól passzol, de Valverde cipőjét azért még nem viheti
![]()
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. augusztus 7., szerda 21:06
Szerintem meg Illaramendi profil, csak fizikalisabb egy fokkal.Seraf írta:úgy mondanám, hogy egy intelligensebb Gavikrisz24 írta:
Akkor úgymond egy Valverde helyettes? Nem láttam nagyon a srácot még de az biztató lenne ha Fede helyére is lenne egy hasonló játékos aki mellett pihenhetne Valvi10ből 9 szabálytalanság kb övé az összes meccsen, kapar, hajt, elég jól passzol, de Valverde cipőjét azért még nem viheti
![]()
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. augusztus 7., szerda 16:52
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem